fbpx
Tréning, oktatás, tanácsadás
Folyamatosan tanulunk és szívesen megosztjuk tapasztalatainkat, agilis és lean fejlesztési és szállítási tudásunkat.

Oktatási tevékenységünk

Ha a gyakorlatba átültethető, a munkád során hasznosítható tudásra szeretnél szert tenni, jó helyen jársz! Nálunk az interaktív, gyakorlatorientált tanulás áll a középpontban, melyben nagyvállalati projekteken edzett trénereink lesznek segítségedre!
Tréningek
Oktatóink több tízéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött otthonosan mozognak a multinacionális nagyvállalati és a startupok világában egyaránt. Az agilis szoftverfejlesztéstől a banki és telekommunikációs projektekig átfogó szakmai ismeretekkel és és olyan nemzetközi képesítésekkel rendelkeznek, mint az SAFe, Amazon AWS, Google Cloud, Scrum.org vagy a Docker.

Tréningek, oktatás, tanfolyamaink

Agilis és Lean képzések
Agilis munkakörnyezetekben minden egyes csapattag informálisan vezető is egyben. Képzéseink során a résztvevők megismerkednek az agilis szerepkörök betöltéséhez szükséges alapfogalmakkal.
Atlassian oktatások
Hivatalos Atlassian partnerként a licenc értékesítés mellett felmérjük vállalatod igényeit, oktatjuk és testreszabjuk csapataid számára az agilis fejlesztés teljes eszköztárát.
DevOps műszaki képzések
A DevOps bevezetésével újonnan létrejött folyamatok szélesebb körben való elterjesztéséhez oktatásokra, workshopokra van szükség, melynek tematikáit közösen alakítjuk ki.
IT menedzsment képzések
Akár cégen belüli IT szervezet, akár külső szolgáltató biztosítja az IT szolgáltatásokat a felhasználók számára, egyre magasabb színvonalat, javuló gyorsaságot és rendelkezésre állást várnak el tőlük, ebben nyújt segítséget az ITIL.
Fejlesztői és szoftvertesztelői képzések
A tréningeink célja az alapoktól felvértezni a hallgatókat azzal az IT tudással, ami alkalmassá teszi őket akár egy agilis szoftvercégben való eredményes működésre is.
Oracle oktatások
Az Oracle legsikeresebb termékcsajádjainak megismerését, elsajátítását segítő e-learning tananyagok, vizsgafelkészítők és vizsga voucherek.

Oktatóink

Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
A ShiwaForce Agile at Scale divíziójának vezetője. Az agilis módszertani bevezetőktől a rendszeres tréningekig, néhány fős teamektől a nagyvállalati közép-és felsővezetőkön át nemzetközi egyetemista csoportokig sokféle összetételű és mélységű oktatást szervez és vezet évek óta. Nemzetközi Scrum Master és SAFe minősítéssel rendelkezik.
Mádi Gábor
CIO / IT Fejlesztési Igazgató
A ShiwaForce IT fejlesztési igazgatója. Banki és telekommunikációs projektek Product Ownereként évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Agilis módszertanokat, az Amazon Web Services-t, és az Atlassian termékcsalád használatát oktatja. Találkozhatsz vele egyetemi oktatóként és az Udemy-n is. AWS Solution Architect és Atlassian Certified minősítéssel rendelkezik.
Szintén Erika
Tréner, Account Manager
Több iparágban ismerte meg az ügyféligények, az agilis csapatok és projektek, illetve az agilis szerepkörök gyakorlati működését. Tréneri képzettséggel és több éves multinacionális tréneri tapasztalattal rendelkezik.
Kovács György
Tréning konzulens
A ShiwaForce csapatát és az agilis szerepkörökhöz tartozó soft skill tudás megszerzésében támogatja az ügyfeleket. Tapasztalatait telekommunikációs és HORECA szektorban, SSC és nagyvállalati környezetben szerezte. Főbb szakterületei a team és vezetőfejlesztés, sales támogatás és soft skill készségek fejlesztése. A csapatok önszerveződését és önfejlesztését microlearning módszertannal támogatja, amely gyors és hatékony megoldást kínál egy sikeres agilis transzformációhoz. Mottója: „Szeretek ott lenni, ahol a dolgok történnek!”
Rátkay János
Tréning konzulens
A ShiwaForce-nál tréning konzulensként segíti az ügyfeleket az agilis transzformáció útján tréningekkel, illetve tanácsadással. Tréneri és coach képzettséggel, 10+ éves nagyvállalati projekt menedzsment gyakorlattal és többéves agilis munkatapasztalattal rendelkezik itthon és külföldön. Számtalan iparágban szerzett gyakorlatot a stratégiai tervezéstől a szervezet- és működésfejlesztésen át az informatikai szolgáltatások menedzseléséig. A lifelong learning, azaz az egész életen át tartó tanulás fontosságát hangsúlyozza. „Aki abbahagyja a tanulást, az mind öreg, akár húsz, akár nyolcvan éves. De bárki, aki folyamatosan tanul, fiatal marad.” (Henry Ford)

Partnereink

  • SAFe 5.0

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development