fbpx
Tréning, oktatás, tanácsadás
Folyamatosan tanulunk és szívesen megosztjuk tapasztalatainkat, agilis és lean fejlesztési és szállítási tudásunkat.

Oktatási tevékenységünk

Ha a gyakorlatba átültethető, a munkád során hasznosítható tudásra szeretnél szert tenni, jó helyen jársz! Nálunk az interaktív, gyakorlatorientált tanulás áll a középpontban, melyben nagyvállalati projekteken edzett trénereink lesznek segítségedre!
Tréningek
Oktatóink több tízéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött otthonosan mozognak a multinacionális nagyvállalati és a startupok világában egyaránt. Az agilis szoftverfejlesztéstől a banki és telekommunikációs projektekig átfogó szakmai ismeretekkel és és olyan nemzetközi képesítésekkel rendelkeznek, mint az SAFe, Amazon AWS, Google Cloud, Scrum.org vagy a Docker.

Tréningek, oktatás, tanfolyamaink

Agilis és Lean képzések
Agilis munkakörnyezetekben minden egyes csapattag informálisan vezető is egyben. Képzéseink során a résztvevők megismerkednek az agilis szerepkörök betöltéséhez szükséges alapfogalmakkal.
Atlassian oktatások
Hivatalos Atlassian partnerként a licenc értékesítés mellett felmérjük vállalatod igényeit, oktatjuk és testreszabjuk csapataid számára az agilis fejlesztés teljes eszköztárát.
DevOps műszaki képzések
A DevOps bevezetésével újonnan létrejött folyamatok szélesebb körben való elterjesztéséhez oktatásokra, workshopokra van szükség, melynek tematikáit közösen alakítjuk ki.
IT menedzsment képzések
Akár cégen belüli IT szervezet, akár külső szolgáltató biztosítja az IT szolgáltatásokat a felhasználók számára, egyre magasabb színvonalat, javuló gyorsaságot és rendelkezésre állást várnak el tőlük, ebben nyújt segítséget az ITIL.
Fejlesztői és szoftvertesztelői képzések
A tréningeink célja az alapoktól felvértezni a hallgatókat azzal az IT tudással, ami alkalmassá teszi őket akár egy agilis szoftvercégben való eredményes működésre is.
Oracle oktatások
Az Oracle legsikeresebb termékcsajádjainak megismerését, elsajátítását segítő e-learning tananyagok, vizsgafelkészítők és vizsga voucherek.

Oktatóink

Kovach Anton
CEO, tréner
A ShiwaForce.com Zrt. alapító-vezérigazgatója. Évek óta felsővezetői tréningeken, konferenciákon és coachként osztja meg az agilitásról és a lean módszertan alkalmazásáról szerzett vállalatvezetői tapasztalatait. Munkáját az ügyfelek évtizedes lojalitása mellett számos hazai és nemzetközi díjjal is elismerték.
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
A ShiwaForce Agile at Scale divíziójának vezetője. Az agilis módszertani bevezetőktől a rendszeres tréningekig, néhány fős teamektől a nagyvállalati közép-és felsővezetőkön át nemzetközi egyetemista csoportokig sokféle összetételű és mélységű oktatást szervez és vezet évek óta. Nemzetközi Scrum Master és SAFe minősítéssel rendelkezik.
Mádi Gábor
CIO / IT Fejlesztési Igazgató
A ShiwaForce IT fejlesztési igazgatója. Banki és telekommunikációs projektek Product Ownereként évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Agilis módszertanokat, az Amazon Web Services-t, és az Atlassian termékcsalád használatát oktatja. Találkozhatsz vele egyetemi oktatóként és az Udemy-n is. AWS Solution Architect és Atlassian Certified minősítéssel rendelkezik.
Szintén Erika
Tréner, Account Manager
Több iparágban ismerte meg az ügyféligények, az agilis csapatok és projektek, illetve az agilis szerepkörök gyakorlati működését. Tréneri képzettséggel és több éves multinacionális tréneri tapasztalattal rendelkezik.
Bársony Balázs
Agilis tréner, tanácsadó
10 éves, főként soft skill területeken szerzett tréneri tapasztalattal rendelkezik. Kedvelt témái az önismeret, emberek közötti együttműködés a szervezeten belül, kommunikáció, motiváció. A ShiwaForce trénereként folyamatosan vesz részt nagyvállalatok agilis transzformációjának támogatásában.

Partnereink

  • SAFe 5.0

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development