fbpx
Tréning, oktatás, tanácsadás
Folyamatosan tanulunk és szívesen megosztjuk tapasztalatainkat, agilis és lean fejlesztési és szállítási tudásunkat.

Oktatási tevékenységünk

Ha a gyakorlatba átültethető, a munkád során hasznosítható tudásra szeretnél szert tenni, jó helyen jársz! Nálunk az interaktív, gyakorlatorientált tanulás áll a középpontban, melyben nagyvállalati projekteken edzett trénereink lesznek segítségedre!
Tréningek
Oktatóink több tízéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött otthonosan mozognak a multinacionális nagyvállalati és a startupok világában egyaránt. Az agilis szoftverfejlesztéstől a banki és telekommunikációs projektekig átfogó szakmai ismeretekkel és és olyan nemzetközi képesítésekkel rendelkeznek, mint az SAFe, Amazon AWS, Google Cloud, Scrum.org vagy a Docker.

Tréningek, oktatás, tanfolyamaink

ITIL 4 Foundation online tanfolyam és vizsgacsomag – Basic

Akár cégen belüli IT szervezet, akár külső szolgáltató biztosítja az IT szolgáltatásokat a felhasználók számára, egyre magasabb színvonalat, javuló gyorsaságot és rendelkezésre állást várnak el tőlük, ebben nyújt segítséget az ITIL, az ITSM legelterjedtebb működési modellje.

Képzés indulás: 2020. április 7-9.

Atlassian Jira és Confluence alapképzés felhasználók számára

1 napos tréningünk során megtanítjuk a Jira és a Confluence termékek használatát, és bemutatjuk az agilis projekttervezés lehetőségét a felületeken.

Képzés indulás: 2020. április 27.

Project Manager PRINCE2 Agile Foundation – Basic

A PRINCE2 Agile Foundation során megtanulhatod, hogyan valósíts meg agilis projekteket a PRINCE2 széles menedzsment eszköztárának agilis technikákra történő testreszabásával.

Képzés indulás: 2020. április 20-22.

Atlassian Jira és Confluence Rendszeradminisztrátori képzés

1 napos tréningünket azoknak ajánljuk, akik már felhasználói szinten elsajátították a Jira és Confluence használatát, és szeretnék testreszabni, megismerkedni az adminisztrátori funkciókkal, sémákkal, jogosultság kezeléssel.

Képzés indulás: 2020. április 28.

Agile Coach Role szereptréning – Basic

Agilis munkakörnyezetekben minden egyes csapattag informálisan vezető is egyben. Képzésünk során a résztvevők megismerkednek a szerepkör betöltéséhez szükséges alapfogalmakkal.

Scrum Master Role szereptréning – Professional

A Scrum Master tréningre épülő haladó programunk során gyakorlati feladatokat kapsz a Scrum Masterek napi feladatairól, és felkészítünk, hogy a képzés végén nemzetközi Scrum Master minősítést szerezhess.

Képzés indulás: 2020. május 27-28.

Képzési naptár

2020 április

hétkedszecsüpénszovas
1
2
3
4
5
6
7
8
9
  • ITITL-100 ITIL 4 Foundation képzés
  • Ingyenes webinár: Mitől agilis a PRINCE2 Agile?
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
  • PMP2F-100 PRINCE2 Agile Foundation képzés
  • Ingyenes webinár a konténerizációról
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Oktatóink

Kovach Anton
CEO, tréner
A ShiwaForce.com Zrt. alapító-vezérigazgatója. Évek óta felsővezetői tréningeken, konferenciákon és coachként osztja meg az agilitásról és a lean módszertan alkalmazásáról szerzett vállalatvezetői tapasztalatait. Munkáját az ügyfelek évtizedes lojalitása mellett számos hazai és nemzetközi díjjal is elismerték.
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
A ShiwaForce Agile at Scale divíziójának vezetője. Az agilis módszertani bevezetőktől a rendszeres tréningekig, néhány fős teamektől a nagyvállalati közép-és felsővezetőkön át nemzetközi egyetemista csoportokig sokféle összetételű és mélységű oktatást szervez és vezet évek óta. Nemzetközi Scrum Master és SAFe minősítéssel rendelkezik.
Mádi Gábor
Head of Agile Tools & Infrastructure
A ShiwaForce agilis eszközök és infrastruktúra divíziójának vezetője. Banki és telekommunikációs projektek Product Ownereként évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Agilis módszertanokat, az Amazon Web Services-t, és az Atlassian termékcsalád használatát oktatja. Találkozhatsz vele egyetemi oktatóként és az Udemy-n is. AWS Solution Architect és Atlassian Certified minősítéssel rendelkezik.
Shiwaforce tréner Kora András
Kora András
Product Owner, agilis tréner
Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik nagyvállalati digitális termékek szállításában, Nemzetközi minősítéssel rendelkező Product Owner és Scrum Master és SAFe Program Consultant. DevOps szakértőként Amazon AWS, Google Cloud és Docker minősítésekkel is rendelkezik.
Schmidt Zoltán
Product Owner, agilis tréner
Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az agilis szoftverfejlesztés területén, otthonosan mozog mind a multinacionális nagyvállalati és a startupvilágban is. Product Ownerként segíti a ShiwaForce agilis csapatainak munkáját és az ügyfélcentrikus munkamenetet.
Szintén Erika
Tréner, Account Manager
Több iparágban ismerte meg az ügyféligények, az agilis csapatok és projektek, illetve az agilis szerepkörök gyakorlati működését. Tréneri képzettséggel és több éves multinacionális tréneri tapasztalattal rendelkezik.

Friss ropogós a blogunkból

Tudni szeretnéd mi fán terem az agilis szoftverfejlesztés? Érdekelnek a legújabb webes előadások és trendek? Itt osztjuk az észt!

DevTales podcast

Frontend, backend, design, vagy agilis management, és a magyar fejlesztői közösségek aktuális témáiról is elmondjuk a véleményünket.

Itt futhatsz össze velünk

Konferenciák, események, nagyvilág

Szeretünk tanulni, és tapasztalatainkat szívesen megosztjuk.

Partnereink

  • SAFe 5.0

Vedd fel velünk a kapcsolatot!