fbpx

Agilis transzformáció

Felmérjük vállalatod IT és szervezeti érettségét az agilitásra, előkészítjük, megtervezzük a bevezetést, és folyamatos technológiai, módszertani, és felsővezetői támogatást nyújtunk az átállás során, illetve az azt követő időszakban.

Meggyőződésünk, hogy az agilis, célorientált és emberközpontú vállalati működés megtanulható és átadható. Közel tíz éves tapasztalattal az agilis alapoktól a teljes agilis átalakulásig készen állunk végigkísérni partnereinket az agilis szervezetté, agilis vállalattá alakulás során.

Készülj fel az agilis működés élményére! Biztosítjuk számodra a megfelelő IT infrastruktúra és eszközrendszer naprakészségét, illetve munkatársaid módszertani és agilis szerepkörökre is kiterjedő felkészítését – egészen a felsővezetői szintig.

Hogyan csináljuk?

Felmérjük vállalatod IT és szervezeti érettségét az agilitásra, előkészítjük az agilis átalakulást, és tapasztalt agile coach munkatársainkkal akár folyamatos technológiai, módszertani, és felsővezetői támogatást nyújtunk vállalatod számára az agilis transzformáció időszakában. Igény szerint kombinálhatod agilis tréning, on the job, team as a service és role leasing szolgáltatásainkkal.

Az agilis transzformáció nem csak tréning és tanácsadás

Projektre kész agilis IT infrastruktúrát és eszközrendszert alakítunk ki, hogy agilis csapataid útjából elhárítsuk az akadályokat. Vállaljuk munkatársaid agilis szerepkörökre és agilis szervezeti működésre is kiterjedő felkészítését – egészen a felsővezetői szintig.

Az agilis működés minden munkatárstól nyitottságot, rugalmasságot és folyamatos tanulást igényel. Tapasztalt agilis coachok, trénerek, a különböző agilis szerepkörökben sok éves tapasztalattal dolgozó munkatársak segítik vállalatod a gördülékeny átalakulását.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Agilis transzformáció” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development