fbpx
Team as a service
Érdemes a cég alaptevékenységén túli dolgokat házon belül tartani vagy inkább érdemes kiszervezni? Ez ma már nem csak “pénzkérdés”, nem csak arról szól, hogyan lesz olcsóbb. Sőt, ha IT-ról beszélünk, már az sem feltétlenül igaz, hogy az nem számít “core businessnek”, hiszen ma már minden vállalat kicsit szoftvervállalat is egyben.

Mit takar a "team as a service" kifejezés?

Nagyon fontos, hogy a teljesen kiszervezett IT és teljesen házon belüli IT csak elméleti lehetőségek és egyik irány esetében sem dönthető el, hogy valamelyik jobb-e a másiknál.

Ma már nem sci-fi, hogy a külső fejlesztők a belsőkkel egy keretrendszerben dolgoznak, teljesen folyamatos és egységes a kommunikáció. Igaz abban még van hiányosság, hogy a visszajelzések, értékelések hogy jutnak el skálázható és egységes módon a külső partnerekhez.  Így egyre többször komplett, jól működő, hosszútávon jelen lévő csapatra (team-as-a-service) van igény, sőt, valójában abba az irányba mutatnak az trendek, hogy teljes termékeket, termékcsoportokat, rendszereket kell majd “örökbefogadni”.

https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2020/09/man-in-black-shirt-sits-behind-desk-with-computers-2102416-1-scaled-e1600159931430.jpg
Team as a service
Nincs elegendő tapasztalt szakember a vállalatodnál? Nagyvállalati termékfejlesztési projekteken edzett munkatársaink elviszik hozzád a működő agilitás élményét!

Kapcsolódó tréningeink, termékeink

Miért és mikor jó megoldás?

A vállalatok nehezen tudnak “megszabadulni” a legacy IT megoldásokról, az ilyen hibrid együttműködési modellek ezen nagyon sokat képesek segíteni. Ez talán a leglényegesebb pont.

Az üzleti kihívások egyre komplexebbek, az erre adott time to market válaszoknak pedig egyre rövidebbnek kell lennie, amihez egy hatékony, egyértelmű, de az innovációs képességet nem lassító együttműködés a jó válasz. A teljes kiszervezés és a munkaerő kölcsönzés helyett a sikeres és jövőálló vállalatok egy ökoszisztémát építenek, megbízható partnerekkel, kiszámítható integrációval.

https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2020/10/pexels-cottonbro-5483064-scaled.jpg
Agile Role Leasing
Nagyvállalati termékfejlesztési projekteken edzett Scrum Master, Product Owner, Agile Coach munkatársaink elviszik hozzád a működő agilitás élményét!

Várjuk megkeresésed!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development