fbpx

UX tanácsadás

A szép és ergonómikus weboldal, alkalmazás önmagában már nem elég. UX tanácsadóink felmérik online felületeid hatékonyságát, és elemzést készítenek, javaslatokat adnak a felhasználói visszajelzések alapján.

Nem hozza az elvárt eredményeket a weboldalad, és nem tudod, miért? A UX tanácsadás keretében megvizsgáljuk, megmérjük és javaslatokat teszünk, pontosan mit kellene átalakítani.

A szép és ergonómikus weboldal, alkalmazás önmagában már nem elég. A felhasználói felületek megtervezése során a felhasználói élmény / User Experience, UX kutatás eredményeire támaszküdunk.  Ezért a már működő online felületek elemzése során az üzleti, döntéshozói és a felhasználói igények érvényesülését is feltérképezzük, illetve lemérjük, elemezzük a felhasználói visszajelzések alapján.

A felhasználók könnyen, egyszerűen megtalálják felületeden a számukra hasznos információkat, a funkciók használata magától értetődő már az első látogatáskor számukra? Ha bizonytalan vagy, vagy a válaszod az, hogy nem, keress minket, és felmérjük, folyamatosan javíthatóvá tesszük a működésüket.

Mit kínálunk?

  • weboldal hatékonyság-elemzés
  • felhasználói élmény vizsgálat
  • ergonómiakutatás és tanácsadás
  • szemkamerás vizsgálat, eyetracking
  • SEO elemzés

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development