fbpx

Lean Startup, Service Design

Digitális termékfejlesztés agilisan. Ismerd meg és gyakorold az agilis termékfejlesztés ügyéligény-centrikus, iteratív módszertanát!

A régi, bevett módszerek használata elég lehet ahhoz, hogy jót hozzunk létre, de ha kiválót szeretnénk, ahhoz új megközelítésre van szükség, új vezetési módra.

Lean Startup és Service Design

Feltérképezzük és megtervezzük digitális szolgáltatását, összefoglaljuk a folyamatokat, rendszereket és átalakítjuk, újragondoljuk őket a design eszközeivel a maximális hatékonyság és ügyfélélmény elérése érdekében.

A Lean Startup módszertanról

Eric Ries első könyve, a Lean Startup szenzációs sikert aratott a könyvpiacon, sőt világszerte alkalmazott termékfejlesztési módszertanná vált. Segítségével agilisan és költséghatékonyan, valós ügyféligényekre alapozva készíthetünk digitális termékeket és szolgáltatásokat. 

A Lean Startup népszerűségét és időtállóságát az is bizonyítja, hogy 2013-ban, amikor a ShiwaForce által támogatott a Lean Startup első magyar nyelvű kiadása megjelent − kevesen gondolták volna, a növekvő kereslet miatt folyamatosan újra kell majd nyomni. Meggyőződésünk szerint ez többek között annak köszönhető, hogy Eric Ries nem csak startupoknak árul sikerreceptet, hanem a legkülönbözőbb méretű cégeknek − a kis-és középvállalkozásoktól kezdve a globális óriásvállalatokig – ad iránymutatást a csúcsteljesítményhez.

Néhány éve a hagyományos nagyvállalatokról nem épp a gyorsaság, a rugalmasság, vagy a startup szellemiség jutott elsőként eszünkbe. Azóta azonban a digitalizáció és a diszruptív technológiák újabb és újabb szektorokat hódítottak meg, és ezzel a startup gondolkodás és az agilis szervezet elterjedt szinte minden piaci szegmensben elterjedt. Lenyűgöző látni, ahogyan az új gondolkodásmód korábban megrendíthetetlennek hitt piacokat a feje tetejére állít. Ahhoz ugyanis, hogy szélsőségesen bizonytalan viszonyok között is állják a versenyt, alkalmazkodniuk kell, és kihívóik agilis sebességére kell kapcsolniuk.

Innovatív vállalkozók bárhol lehetnek – nemcsak kollégiumi szobákban, hanem globális óriásvállalatokban is. A folyamatos fejlődés iránti igény, az alkalmazkodóképesség és a vállalkozói mentalitás át kell hogy alakítsa a modern vállalat minden szintjét, még a menedzsmentet is.  

Mit kínálunk?

  • a módszertant ismertető és elsajátítást segítő gyakorlatorientált tréninget
  • ügyféligényre alapozott lean termékfejlesztést
  • startup szemléletet
  • az ötlettől a megvalósításig végigkísérjük a projektet

Legyünk partnerek!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development