fbpx

Digitális transzformáció

Digitális transzformációs partnerként felkészülten segítjük ügyfeleinket a megfelelő eszközrendszerek kiépítésében és bevezetésében, amely vállalkozásaikat a versenytársak elé helyezi.

A digitalizáció alapjaiban alakítja át a gazdaságot. A globális átalakulás, a digitális transzformáció nyertesei csak azok a vállalatok és vezetők lehetnek, akik elsajátították a villámgyors alkalmazkodás képességét. Digitális transzformációs partnerként felkészülten segítjük ügyfeleinket a megfelelő eszközrendszerek kiépítésében és bevezetésében, amely vállalkozásaikat a versenytársak elé helyezi.

DevOps

Agilis infrastruktúra fejlesztés: konténerizált megoldások a skálázható, gyors és költséghatékony alkalmazás üzemeltetésért. Docker konténerekkel, Kubernetes vezényléssel, Openshift platformon.

UX, UI & Service Design

Ügyfeleink üzleti céljait szolgáló, felhasználói élményt nyújtó, friss trendekhez alkalmazkodó, mobile first online felületeket, weboldalakat, alkalmazásokat készítünk.

Digitális transzformáció oktatás, tanácsadás

Konzultatív támogatást adunk vállalatod sikeres agilis működéséhez az előkészítéstől a bevezetésen és tréningeken át az agilis infrastruktúra és szervezeti működés folyamatos fejlesztéséig.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development