fbpx

Atlassian fejlesztési és támogatási roadmap

Biztos szeretnél lenni benne, hogy a lehető legjobbat hozod ki az Atlassian felhő stratégiájából? Rendeld meg szolgáltatásunkat és segítünk összerakni a rövid és hosszú távú tervet.

Az Atlassian nemrégiben jelentette be, hogy változik a Server megoldás támogatásának eljárása. A feladat során arra vállalkozunk, hogy rövid és hosszútávú

Az Atlassian nemrégiben jelentette be, hogy változik a Server termék támogatása. A feladat során arra vállalkozunk, hogy rövid és hosszútávú koncepció mentén kialakítjuk a megoldás kiterjesztésének és fejlesztésének roadmap-jét. 

A roadmap kialakításának alapjaként felderítjük, mely osztályokra lehet kiterjeszthető a megoldás, illetve mely igények kielégítésére lehet még alkalmas esetleges 3rd party pluginek és modulok igénybevételével.

Továbbá az architektúráért felelős csapattal kivizsgáljuk milyen szolgáltatási megoldások jöhetnek szóba, például:

SaaS: A szoftver használata internetes szolgáltatásként akár az Atlassian-tól, akár egy Solution Partner-től

PaaS: Az Atlassian platform funkcionalitása egy részének vagy egészének kiszervezése

IaaS: Az eszköz infrastruktúra futtatása olyan privát felhő környezetben, mint az Amazon Web Services vagy a Microsoft Azure

A házon belüli IT csapatok nagy eséllyel nem a migrációk veteránjai a különféle platformokon, így az a legpraktikusabb ha ezt ránk bízod és te csak a felhő előnyeit élvezed.

A roadmap elemeit közösen priorizáljuk és negyedéves fejlesztési tervet dolgozunk ki a ráfordításaink becslésével.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Atlassian fejlesztési és támogatási roadmap” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!