fbpx

Agilis módszertani és szoftverfejlesztési tanácsadás

Módszertani tréningeket és felsővezetői támogatást nyújtunk, kollégáink megtervezik és közreműködnek az agilis IT infrastruktúra kialakításában. Agilis szervezeti átalakulás menedzselésére és az agilis szerepkörökre kiterjedő felkészítésben is kiváló referenciákkal rendelkezünk.

Meggyőződésünk, hogy az agilis, célorientált és emberközpontú vállalatti működés megtanulható és átadható, ezért az alapozó tréningek és az agilis szerepkörök oktatása mellett évek óta tanácsadással is segítjük nagyvállalati partnereink agilis transzformációját.

Technológiai, módszertani, és felsővezetői támogatást nyújtunk. Igény szerint kombinálhatod agilis tréning és role leasing szolgáltatásainkkal.

Készülj fel az agilis működés élményére! Biztosítjuk számodra a megfelelő IT infrastruktúra és eszközrendszer naprakészségét, illetve munkatársaid módszertani és agilis szerepkörökre is kiterjedő felkészítését.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Agilis módszertani és szoftverfejlesztési tanácsadás” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development