fbpx

Agile on-the-job training

Agilis projektet indítanál, de még kevés a tapasztalatod? Nagyvállalati agilis projekteken edzett munkatársaink végigkísérik és sikerre viszik pilot projektedet!

Sajátítsd el a gyakorlatban a működő agilitáshoz szükséges készségeket

Agilitás bevezetése, agilis eszköztár setup és módszertanok alkalmazása egy projekt keretében is elsajátíthatók: nem csak tréningeket adunk, tapasztalt Agile Coach, vagy Scrum Master és Product Owner munkatársaink akár az első lépésektől végigkísérik agilis projektedet.

Az innovatív digitális vállalatok alapértékei az egész szervezetet átható, folyamatos fejlődés, az agilis szervezet és működés. Nagyvállalati agilis projekteken edzett munkatársaink segítenek elkerülni az agilitás bevezetésének buktatóit, és folyamatosan, a csapatod tagjaként segítik munkatársaid az agilis projekt során.

Tanulj agilitást a gyakorlatban

Unod az oktatásokat, képzéseket, az elméleteket, inkább rögtön belevágnál a közepébe? On the job tréningeken mutatjuk és gyakoroljuk be az agilis módszertanok gyakorlati alkalmazását, egy valódi projekten dolgozva tapasztalhatjátok meg munkatársaid a mindennapos agilis működést.

 

Ne habozzon! Hívjon minket bátran!

Reisinger Gábor
Business Development Lead
Szintén Erika
Training Account Manager
Simó Gábor
Digital Account Manager
Brázda Barbara
Digital Account Manager