fbpx

Agile on-the-job training

Agilis projektet indítanál, de még kevés a tapasztalatod? Nagyvállalati agilis projekteken edzett munkatársaink végigkísérik és sikerre viszik pilot projektedet!

Sajátítsd el a gyakorlatban a működő agilitáshoz szükséges készségeket

Agilitás bevezetése, agilis eszköztár setup és módszertanok alkalmazása egy projekt keretében is elsajátíthatók: nem csak tréningeket adunk, tapasztalt Agile Coach, vagy Scrum Master és Product Owner munkatársaink akár az első lépésektől végigkísérik agilis projektedet.

Az innovatív digitális vállalatok alapértékei az egész szervezetet átható, folyamatos fejlődés, az agilis szervezet és működés. Nagyvállalati agilis projekteken edzett munkatársaink segítenek elkerülni az agilitás bevezetésének buktatóit, és folyamatosan, a csapatod tagjaként segítik munkatársaid az agilis projekt során.

Tanulj agilitást a gyakorlatban

Unod az oktatásokat, képzéseket, az elméleteket, inkább rögtön belevágnál a közepébe? On the job tréningeken mutatjuk és gyakoroljuk be az agilis módszertanok gyakorlati alkalmazását, egy valódi projekten dolgozva tapasztalhatjátok meg munkatársaid a mindennapos agilis működést.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development