fbpx
ShiwaForce Tanácsadás
Meggyőződésünk, hogy az agilis, célorientált és emberközpontú vállalati működés megtanulható és átadható, ezért az alapozó tréningek és az agilis szerepkörök oktatása mellett évek óta tanácsadással is segítjük nagyvállalati partnereink agilis transzformációját.

Miben tudunk segíteni?

Digitális transzformációs partnerként felkészülten segítjük ügyfeleinket a megfelelő eszközrendszerek kiépítésében és bevezetésében, amely vállalkozásaikat a versenytársak elé helyezi.

Felmérjük vállalatod IT és szervezeti érettségét az agilitásra, előkészítjük, megtervezzük a bevezetést, és folyamatos technológiai, módszertani, és felsővezetői támogatást nyújtunk az átállás során, illetve az azt követő időszakban, mely igény szerint kombinálható agilis tréning és role leasing szolgáltatásainkkal.

Projektre kész agilis IT infrastruktúrát és eszközrendszert alakítunk ki, hogy agilis csapataid útjából elhárítsuk az akadályokat. Vállaljuk munkatársaid agilis szerepkörökre és agilis szervezeti működésre is kiterjedő felkészítését – egészen a felsővezetői szintig.

https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2020/10/pexels-the-coach-space-2977565.jpg
Agilis módszertani és szoftverfejlesztési tanácsadás
Módszertani tréningeket és felsővezetői támogatást nyújtunk, kollégáink megtervezik és közreműködnek az agilis IT infrastruktúra kialakításában. Agilis szervezeti átalakulás menedzselésére és az agilis szerepkörökre kiterjedő felkészítésben is kiváló referenciákkal rendelkezünk.

Kapcsolódó tréningeink, termékeink

Kik lesznek a segítségedre?

Az agilis működés minden munkatárstól nyitottságot, rugalmasságot és folyamatos tanulást igényel. Tapasztalt agilis coachok, trénerek, a különböző agilis szerepkörökben sok éves tapasztalattal dolgozó munkatársak segítik vállalatod a gördülékeny átalakulását.

Tanácsadói szolgáltatásunkat a digitális és agilis transzformáció folyamatának bármely szakaszában igényelheted.
10 éve agilis módszertanok szerint működő digitális cégként tanácsadói tapasztalataink alapját képezi:

  • 19 vállalatnál tartott agilis képzésünk,
  • 100+ kiképzett Scrum Master
  • 100+ kiképzett Product Owner
  • 500+ kiképzett agilis csapattag
  • 3 kiadott szakmai könyv
  • 200+ konferencián tartott előadás
  • 29 megtartott SM, PO tréning a Kürt Akadémia szakértőjeként
https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2020/10/pexels-fauxels-3184610-scaled.jpg
Atlassian eszköztár testreszabás és tanácsadás
Tapasztalt munkatársaink segítenek összeállítani, beüzemelni Atlassian eszköztárad, és támogatnak használata elsajátításában.

Várjuk megkeresésed!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development