A ShiwaForce.com-ról röviden

A ShiwaForce.com Zrt. az innovatív online megoldások piacának egyik leggyorsabban növekvő, 110 fős startup szellemiségű vállalata. A Deloitte Fast 50 ranglistáján is elismerték eredményeinket: a régió második legjobban növekedő Rising Star vállalkozásaként. Online és mobil szolgáltatásokat alakítunk át új felhasználói élményekkel gazdagítva, a digitális kor elvárásainak megfelelően. Magyar és nemzetközi ügyfeleink között olyan vezető nagyvállalatok szerepelnek, mint az OTP Bank, a Magyar Telekom, a Magyar Posta, az Erste Bank, az MKB Bank, a KH Bank, a Union Biztosító, a Signal Biztosító, az ENKSZ, a DMRV és a Concorde Alapkezelő. Saját fejlesztésű termékünk nyert a londoni Bloomberg Grow Forumán, és a nemzetközi Innotribe versenyen a világ 15 legizgalmasabb üzleti innovációja közé választották. Vezető termékünk a Shiwa tartalomkezelő rendszer több mint egy évtizede segít ügyfeleinknek online potenciáljuk növelésében.

Press Kit

Letölthető ShiwaForce.com logók

ShiwaForce logo álló - színes
ShiwaForce logo álló - szürkeárnyalatos
ShiwaForce logo álló - fekete
ShiwaForce logo álló - fehér
ShiwaForce logo fekvő - színes
ShiwaForce logo fekvő - szürkeárnyalatos
ShiwaForce logo fekvő - fekete
ShiwaForce logo fekvő - fehér

Díjaink, elismeréseink

Termékeink, szolgáltatásaink munkamódszereink elismerése fontos visszajelzés számunkra.
HRKOMM Award
Az év legjobb HR-kommunikációs megoldásai között díjazták agilis visszajelzésküldő alkalmazásunkat, a StatusApp-ot. A PPH Media megmérettetésén ezüst fokozatú oklevelet nyertünk.
Employer Branding díjat nyertünk!
A ShiwaForce.com-ot a legjobb munkáltatói márkák közé választották, bronz fokozatú díjat nyertünk a Magyar Public Relations Szövetség megmérettetésén.
Európa 5000 leggyorsabban növekvő vállalata között vagyunk!
Büszkék vagyunk rá, hogy két évtizedes nagyvállalati ügyféltapasztalattal Európa legintenzívebben fejlődő vállalkozásai közé jutottunk.
Best Digital Management Innovation 2017 díj
2017-ben az E-Banking konferencián nekünk ítélték a Best Digital Management Innovation díjat.
”Az Év Alapítója, Vállalkozója”
Kovach Anton vezérigazgató az ”Az Év Alapítója, Vállalkozója” díjat vehette át a 2017-es Országos Vezérigazgatói Találkozón.
Best Digital Management Initiative 2016 díj
2016-ban az E-Banking konferencián nekünk ítélték a Best Digital Management Initiative díjat.
ITU Telecom World 2015
Elnyertük a leginnovatívabb és legsikeresebb infokommunikációs cégeknek járó díjat, amelyet azok a cégek érdemelnek ki, amelyek munkájukkal a legnagyobb társadalmi hatást érik el.
Deloitte Fast 50
A régió egyik legdinamikusabban fejlődő vállalata vagyunk.
SWIFT InnoTribe
47 ország 280 cége közül az első 15-be (Európát tekintve az első 5-be) került be a Karma Platform a SWIFT Innotribe 2014-es versenyén.
Atlassian Overall Best Add-On
A versenyen indult 115 nemzetközi fejlesztő csapat közül Scrum Poker fejlesztésünkkel mi hoztuk el az „Overall Best Add-on” fődíjat.

Konferenciák, események, nagyvilág

Szeretünk tanulni, és tapasztalatainkat szívesen megosztjuk.

Márkaépítés a munkaerőpiacon konferencia 2019

Budapest, 2019-03-27

Kovach Anton vezérigazgató előadásában az agilitás bevezetéséről, illetve a közép-és nagyvállalatok agilis működésének útjában álló akadályokat vette sorra, és bemutatta a ShiwaForce ingyenesen kipróbálható agilis munkavállalói visszajelzésküldő alkalmazását, a StatusApp-ot.

#agilis bevezetés #agilitás #statusapp

Portfolio Biztosítás Konferencia

Budapest, 2019-03-05

Az agilitás, azaz folyamatos változáshoz való alkalmazkodás hozzásegíti a biztosítási szektort a fiatalabb generációk megszólításához az öngondoskodási termékek piacán – többek között erről beszélt előadásában a Portfolio Biztosítás konferencián Kovach Anton vezérigazgató.

#digital transformation #agile #insurance

HRKOMM Awards Best Practice

Budapest, 2019-02-20

Agilis munkavállalói visszajelzésküldő alkalmazásunkat, a StatusApp-ot 2018 legjobb HR megoldásai között díjazták, a legjobb kampányokat és gyakorlatokat felsorakoztató konferencián Kovach Anton mutatta be a HR szakmának.

#statusapp #agilis bevezetés #employee engagement #agilitás

Portfolio Banking Technology

Budapest, 2018-11-15

Kovach Anton Vigyázz, kész rajt: agilis szállítási sebességre kapcsolna a pénzintézeti szektor címmel tartott előadást a rendezvényen. Előadásában az agilis vállalati működés humán és infrastrukturális feltételeit mutatta be a résztvevőknek.
#agile organisation #devops

T-Symposium

Budapest, 2018-11-27

Kovach Anton vezérigazgató a T-Systems egész napos szakmai konferenciáján ezúttal a pénzintézeti szekciójában a következő generációs IT kérdéskörét megvitató kerekasztal beszélgetésen vett részt, illetve előadást tartott Működő agilitás a gyakorlatban címmel.
#agile organisation #devops

HR FEST

Budapest, 2018-10-18

Kovach Anton vezérigazgató a HR FEST közönségének adott betekintést arról, hogyan fejlesztjük napról-napra a ShiwaForce.com agilis működését saját fejlesztésű alkalmazásunk, a StatusApp segítségével.

#agile organisation #statusapp

Rólunk írták

ShiwaForce a médiában

Történetek agilitásról kicsiknek és nagyoknak
Rendhagyó ajándékkal leptük meg 2018 karácsonyán partnereinket, egy egész kötetnyi mesében mutattuk be, hogyan működik az agilitás.
Felejtsd el a főnököt, az irodádat és mindent, amit a munkádról tudsz!
Kovach Anton vezérigazgató nyilatkozott a pénzintézeti szektor agilis átalakulásának lehetőségeiről.
100 legérdekesebb magyar innováció
A cikkből megismerheted a Shiwaforce nagyvállalati tartalomkezelő rendszerét és a hozzá kapcsolódó termékcsaládot, illetve agilis vállalati működést segítő alkalmazásunkat, a StatusApp-ot.
Shiwaforce: partnerkapcsolatokban náluk az erő
A lap ezúttal arról kérdezte Kovach Anton vezérigazgatót, hogyan sikerült megvalósítani a tavalyi vállalásokat és milyen új tervekkel készülünk a 2019-es évre.
Most duplázzon!
A Haszon magazin szeptemberi címlapsztorijában Kovach Anton vezérigazgatót a ShiwaForce.com sikertörténetének legfontosabb menedzsment döntéseiről kérdezték.
Computerworld
A márciusi nagyinterjúban Kovach Anton vezérigazgató agilitásról és konténertechnológiáról osztotta meg gondolatait.
Bemutatkoztunk a tévében!
A magyar startupokat bemutató Ötletgazdag c. műsorban megmutattuk, hogyan dolgozunk.
A Shiwa ereje
A ShiwaForce.com 2018-as célkitűzéseiről, fejlődéséről és sikereiről beszélgettek a lap újságírói Kovach Anton vezérigazgatóval.
Kovach Anton "Az Év Alapítója, Vállalkozója"
Röjtökmuzsajon, a 32. Vezérigazgató Találkozón adták át csütörtök este az Év Vezérigazgatója díjjal járó elismeréseket.
Egy magyar cég és a kollégák családtagjai karácsonyi mesekönyvet írtak
A ShiwaForce dolgozói munkaidő után otthon meséket írtak és gyerekeikkel rajzoltak. Most mesekönyv készült a közös történetekből.
15 ezer dollárt nyert egy magyar fejlesztőcég
Scrum Poker nevű fejlesztésükkel magyar fejlesztő csapat nyerte a JIRA nevű projektmenedzser-szoftver cége, az...
Világelsők a magyar fejlesztők
Scrum Poker nevű fejlesztésükkel egy magyar fejlesztő csapat nyerte az Atlassian, a világ egyik legnépszerűbb agilis fejlesztési feladatok menedzselésére használt
Világsikert ért el egy új magyar szoftverfejlesztés
Scrum Poker nevű fejlesztésükkel egy magyar fejlesztő csapat nyerte az Atlassian, a világ egyik legnépszerűbb agilis fejlesztési...
Magyar csapat appja nyert nemzetközi versenyt
Magyar fejlesztőcsapat fejlesztett virtuális megoldást az agilis szoftverfejlesztés nehézségeire. A magyar ShiwaForce Inc. csapata
hello@shiwaforce.com
+36 (1) 392-4000
1123 Budapest
Alkotás utca 17-19.