A ShiwaForce.com-ról röviden

A ShiwaForce.com Zrt. az innovatív online megoldások piacának egyik leggyorsabban növekvő, 110 fős startup szellemiségű vállalata. A Deloitte Fast 50 ranglistáján is elismerték eredményeinket: a régió második legjobban növekedő Rising Star vállalkozásaként. Online és mobil szolgáltatásokat alakítunk át új felhasználói élményekkel gazdagítva, a digitális kor elvárásainak megfelelően. Magyar és nemzetközi ügyfeleink között olyan vezető nagyvállalatok szerepelnek, mint az OTP Bank, a Magyar Telekom, a Magyar Posta, az Erste Bank, az MKB Bank, a KH Bank, a Union Biztosító, a Signal Biztosító, az ENKSZ, a DMRV és a Concorde Alapkezelő. Saját fejlesztésű termékünk nyert a londoni Bloomberg Grow Forumán, és a nemzetközi Innotribe versenyen a világ 15 legizgalmasabb üzleti innovációja közé választották. Vezető termékünk a Shiwa tartalomkezelő rendszer több mint egy évtizede segít ügyfeleinknek online potenciáljuk növelésében.

Press Kit

Letölthető ShiwaForce.com logók

ShiwaForce logo álló - színes
ShiwaForce logo álló - szürkeárnyalatos
ShiwaForce logo álló - fekete
ShiwaForce logo álló - fehér
ShiwaForce logo fekvő - színes
ShiwaForce logo fekvő - szürkeárnyalatos
ShiwaForce logo fekvő - fekete
ShiwaForce logo fekvő - fehér

Díjaink, elismeréseink

Termékeink, szolgáltatásaink munkamódszereink elismerése fontos visszajelzés számunkra.
AkadálymentesITs
Büszkék vagyunk, hogy aktív támogatóként, versenyzőként és a projekt záró eseményén előadókként is részt vettünk a web akadálymentesítését célzó kezdeményezésben.
HRKOMM Award
Az év legjobb HR-kommunikációs megoldásai között díjazták agilis visszajelzésküldő alkalmazásunkat, a StatusApp-ot. A PPH Media megmérettetésén ezüst fokozatú oklevelet nyertünk.
Employer Branding díjat nyertünk!
A ShiwaForce.com-ot a legjobb munkáltatói márkák közé választották, bronz fokozatú díjat nyertünk a Magyar Public Relations Szövetség megmérettetésén.
Európa 5000 leggyorsabban növekvő vállalata között vagyunk!
Büszkék vagyunk rá, hogy két évtizedes nagyvállalati ügyféltapasztalattal Európa legintenzívebben fejlődő vállalkozásai közé jutottunk.
Best Digital Management Innovation 2017 díj
2017-ben az E-Banking konferencián nekünk ítélték a Best Digital Management Innovation díjat.
”Az Év Alapítója, Vállalkozója”
Kovach Anton vezérigazgató az ”Az Év Alapítója, Vállalkozója” díjat vehette át a 2017-es Országos Vezérigazgatói Találkozón.
Best Digital Management Initiative 2016 díj
2016-ban az E-Banking konferencián nekünk ítélték a Best Digital Management Initiative díjat.
ITU Telecom World 2015
Elnyertük a leginnovatívabb és legsikeresebb infokommunikációs cégeknek járó díjat, amelyet azok a cégek érdemelnek ki, amelyek munkájukkal a legnagyobb társadalmi hatást érik el.
Deloitte Fast 50
A régió egyik legdinamikusabban fejlődő vállalata vagyunk.
SWIFT InnoTribe
47 ország 280 cége közül az első 15-be (Európát tekintve az első 5-be) került be a Karma Platform a SWIFT Innotribe 2014-es versenyén.
Atlassian Overall Best Add-On
A versenyen indult 115 nemzetközi fejlesztő csapat közül Scrum Poker fejlesztésünkkel mi hoztuk el az „Overall Best Add-on” fődíjat.

Konferenciák, események, nagyvilág

Szeretünk tanulni, és tapasztalatainkat szívesen megosztjuk.

Agicon

Budapest, 2019-06-12

Idén sem kezdődhetett el a hazai agilis közösség egyik legfontosabb eseménye a ShiwaForce nélkül: Kovach Anton vezérigazgató az agilis és lean módszertanok egymást kiegészítő alkalmazásának eredményeit mutatta be a résztvevőknek.

#agilitás #lean

VIII. Nemzetközi Lean Konferencia

Budapest, 2019-06-06

Csapatunk Kovach Anton vezérigazgató vezetésével osztotta meg lean alapokra épített, agilis gyakorlatainkat munkatársaink motivációjának megőrzésére, és bemutatták visszajelzésküldő alkalmazásunkat, a StatusAppot.

#agilitás #lean 

Portfolio Financial IT and Disruptive Technologies

Budapest, 2019-05-28

Kovach Anton vezérigazgató előadásában a biztonságos, agilis nagyvállalati működés szervezeti és infrastrukturális feltételeit mutatta be, és azt, hogyan segítjük ezek működtetésében pénzintézeti partnereinket.

#agilis bevezetés #agilitás #devops

Márkaépítés a munkaerőpiacon konferencia 2019

Budapest, 2019-03-27

Kovach Anton vezérigazgató előadásában az agilitás bevezetéséről, illetve a közép-és nagyvállalatok agilis működésének útjában álló akadályokat vette sorra, és bemutatta a ShiwaForce ingyenesen kipróbálható agilis munkavállalói visszajelzésküldő alkalmazását, a StatusApp-ot.

#agilis bevezetés #agilitás #statusapp

Start Your Business! konferencia

Budapest, 2019-03-06

Az Amerikai Kereskedelmi Kamara, a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület és a BME szervezte eseményen Kovach Anton a ShiwaForce alapításáról és a cégbővítéssel kapcsolatos tapasztalatait osztotta meg.

#agilitás #vállalkozás

Portfolio Biztosítás Konferencia

Budapest, 2019-03-05

Az agilitás, azaz folyamatos változáshoz való alkalmazkodás hozzásegíti a biztosítási szektort a fiatalabb generációk megszólításához az öngondoskodási termékek piacán – többek között erről beszélt előadásában a Portfolio Biztosítás konferencián Kovach Anton vezérigazgató.

#digital transformation #agile #insurance

Rólunk írták

ShiwaForce a médiában

StatusApp a hatékony kommunikációért
A StatusAppot a legjobb visszajelző/teljesítményértékelő rendszerek között díjazták a HRKOMM-on.
Történetek agilitásról kicsiknek és nagyoknak
Rendhagyó ajándékkal leptük meg 2018 karácsonyán partnereinket, egy egész kötetnyi mesében mutattuk be, hogyan működik az agilitás.
Felejtsd el a főnököt, az irodádat és mindent, amit a munkádról tudsz!
Kovach Anton vezérigazgató nyilatkozott a pénzintézeti szektor agilis átalakulásának lehetőségeiről.
100 legérdekesebb magyar innováció
A cikkből megismerheted a Shiwaforce nagyvállalati tartalomkezelő rendszerét és a hozzá kapcsolódó termékcsaládot, illetve agilis vállalati működést segítő alkalmazásunkat, a StatusApp-ot.
Shiwaforce: partnerkapcsolatokban náluk az erő
A lap ezúttal arról kérdezte Kovach Anton vezérigazgatót, hogyan sikerült megvalósítani a tavalyi vállalásokat és milyen új tervekkel készülünk a 2019-es évre.
Most duplázzon!
A Haszon magazin szeptemberi címlapsztorijában Kovach Anton vezérigazgatót a ShiwaForce.com sikertörténetének legfontosabb menedzsment döntéseiről kérdezték.
Computerworld
A márciusi nagyinterjúban Kovach Anton vezérigazgató agilitásról és konténertechnológiáról osztotta meg gondolatait.
Bemutatkoztunk a tévében!
A magyar startupokat bemutató Ötletgazdag c. műsorban megmutattuk, hogyan dolgozunk.
A Shiwa ereje
A ShiwaForce.com 2018-as célkitűzéseiről, fejlődéséről és sikereiről beszélgettek a lap újságírói Kovach Anton vezérigazgatóval.
Kovach Anton "Az Év Alapítója, Vállalkozója"
Röjtökmuzsajon, a 32. Vezérigazgató Találkozón adták át csütörtök este az Év Vezérigazgatója díjjal járó elismeréseket.
Egy magyar cég és a kollégák családtagjai karácsonyi mesekönyvet írtak
A ShiwaForce dolgozói munkaidő után otthon meséket írtak és gyerekeikkel rajzoltak. Most mesekönyv készült a közös történetekből.
15 ezer dollárt nyert egy magyar fejlesztőcég
Scrum Poker nevű fejlesztésükkel magyar fejlesztő csapat nyerte a JIRA nevű projektmenedzser-szoftver cége, az...
Világelsők a magyar fejlesztők
Scrum Poker nevű fejlesztésükkel egy magyar fejlesztő csapat nyerte az Atlassian, a világ egyik legnépszerűbb agilis fejlesztési feladatok menedzselésére használt
Világsikert ért el egy új magyar szoftverfejlesztés
Scrum Poker nevű fejlesztésükkel egy magyar fejlesztő csapat nyerte az Atlassian, a világ egyik legnépszerűbb agilis fejlesztési...
Magyar csapat appja nyert nemzetközi versenyt
Magyar fejlesztőcsapat fejlesztett virtuális megoldást az agilis szoftverfejlesztés nehézségeire. A magyar ShiwaForce Inc. csapata
hello@shiwaforce.com
+36 (1) 392-4000
1123 Budapest
Alkotás utca 17-19.