fbpx

ShiwaForce Családi és Szingli nap 2015

Évek óta nagy sikerrel és már-már hagyománnyal rendelkező családi napunkat az időjárás is ragyogó napsütéssel támogatta. A Csillebérci Ifjúsági táborban megrendezett esemény idén az Egyesült Államok témáját járta körül a Tech Crunch-on történt eredményes szereplés apropóján.

Már az előkészületek is izgalmasak voltak, nem csak a nagy nap; és hála a szervezőknek a kicsiknek és nagyoknak egyaránt tartogatott szórakozást.

 A „nagy gyerekek” számára a rodeóbika bizonyult fő attrakciónak, ahol a megmérettetésbe a frontend, és a fejlesztők is nagy számban beneveztek. Mint az menet közben kiderült: ez a bika senkit nem kímél, és egyáltalán nem olyan egyszerű megülni, mint ahogy az kívülről látszik.

SWF_6255

A családi nap természetesen a gyerekekről is szólt, örömünkre szolgált, hogy ilyen sokan tudtak apróságokkal érkezni. Náluk a legnagyobb sikert a csillámtetkó, a pinata és az ugrálóvár aratta. Ez utóbbinak néhány felnőtt sem tudott ellenállni.

SWF_6058 SWF_6424

A családi vetélkedő, a nassolnivalók és a  kötélhúzás mellett DISK személyiségtréningre is lehetősége nyílt az érdeklődőknek.

SWF_6275 SWF_6270 SWF_6140 SWF_6342

A családi nap elmaradhatatlan része volt az ebéd, aminek előkészületeibe is bele-bele szólhattak a bográcsozáshoz értők. Természetesen vegetáriánusoknak, és húsevőknek  is készültek finom falatok.

SWF_6376 SWF_6392

A délutánra is maradtak bőven izgalmak: óriás darts-ban, illetve csocsóban is megmérkőztek munkatársaink, illetve a labdarúgás kedvelői sem lazsáltak a focipályán.

 SWF_6055 SWF_6033

Ahogy a közös fotón is látszik a hangulat remek volt, nem csak kiváló csapat, de közösség is vagyunk .

SWF_6483