fbpx
ShiwaForce Assessment Modell
Digitális érettségi felmérésünk során feltérképezzük vállalatod IT és szervezeti érettségét az agilitásra és a digitalizációra.

Miért fontos a digitális folyamatok feltérképezése?

A digitális vállalat kulcs feladata a szoftverfejlesztés szállítási teljesítményének növelése.

A bimodális működésből eredő problémákra nem alkalmazhatóak a tisztán agilis vagy tisztán hagyományos módszertani receptek.
A problémás területek egymáshoz képesti viszonya kihat a tervezett intézkedésekre, ezért a jó döntéshez elengedhetetlen a helyzet átfogó megértése.

Digitális érettségi felmérésünket 10 év gyakorlati tapasztalatunkkal az iparági sztenderdek figyelembe vételével fejlesztettük ki. A felmérés végén egy átfogó képet kapunk a vállalat működéséről, összehasonlítva az iparági standerdekkel és legjobb gyakorlatokkal.

https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2020/05/top-view-photo-of-3-men-in-front-of-laptop-2566581-scaled.jpg
Digitális érettségi felmérés
Mérjük fel együtt, hol tart vállalatod a digitális transzformációban és milyen területek szorulnak még fejlesztésre

Kapcsolódó tréningeink, termékeink

Hogyan zajlik a folyamat?

Az előzetes felmérési szakaszban kitűzésre kerülnek az audit céljai és a hozzá kapcsolódó elvárások, az érettség meghatározására szolgáló mérőszámok és előkészítjük a felméréshez szükséges, vállalatra szabott kérdőív tervezetét.

A megvalósítási szakaszban a kérdőív lekérdezését követően megkezdjük a Gemba sétát, amelynek keretein belül feltérképezzük a vállalaton belüli agilis folyamatokat és módszereket, a DevOps CI/CD folyamatokat, végigkövetünk egy sprintet és megvizsgáljuk a munkafolyamatok során használt agilis eszközkészletet. A kiértékelési szakaszban a Gemba, a kérdőív és az interjúk eredményei alapján készítünk a vállalat digitális folyamatairól egy GAP analízist és meghatározzuk a fejlesztendő területeket a feltárt problémák mentén.

https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2020/07/5924-e1598519451527.jpg
Agilis IT érettségi felmérés
Agilis szervezetben agilis IT-re van szükség. Felmérjük vállalatod IT infrastruktúráját, hogy megtudd, készen álltok-e az agilis működés rugalmas, biztonságos kiszolgálására.

Várjuk megkeresésed!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development