fbpx
A Scaled Agile Framework (SAFe)
A SAFe a Lean nagyvállalatok számára bizonyított, integrált alapelvek, gyakorlatok és kompetenciák tudásbázisa az üzleti agilitás eléréséhez Lean, Agile és DevOps metodológiák segítségével.

SAFe 5.0

A SAFe legújabb verziója a Lean nagyvállalat hét alapvető kompetenciája köré épül, melyek kritikus jelentőségűek a versenyképesség fenntartásában az egyre inkább digitális korban.
  • Lean-Agilis vezetés – a Lean-Agile vezetési készségek előmozdítása és alkalmazása, amelyek elősegítik és fenntartják a szervezeti változásokat azáltal, hogy képessé teszik az egyéneket és a csapatokat arra, hogy elérjék a legnagyobb potenciáljukat
  • Csapat szintű és műszaki / technikai agilitás – a vezetői csapat agilis viselkedése, valamint megfelelő műszaki gyakorlatok ismerete és alkalmazása, beleértve a beépített minőséget, a viselkedés-vezérelt fejlesztést (BDD), az agilis tesztelést és a teszt-vezérelt fejlesztést (TDD)
  • Agilis termék-szállítás – nagyteljesítményű csapatok létrehozása, amelyek design thinking-et és ügyfél-központú megközelítést használnak az értékes termékek folyamatos szállítása érdekében a DevOps, a CI/CD és a Release on Demand elveit követve
  • Vállalati megoldások szállítása – a világ legnagyobb szoftveralkalmazásainak, hálózatainak és kiber-fizikai megoldásainak kiépítése és fenntartása
https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2020/07/sprintreview03.png
Agilis módszertani és szoftverfejlesztési tanácsadás
Módszertani tréningeket és felsővezetői támogatást nyújtunk, kollégáink megtervezik és közreműködnek az agilis IT infrastruktúra kialakításában.

Kapcsolódó tréningeink, termékeink

Scaled Agile Framework (SAFe) metodológia

Egy olyan ipari szabvány keretrendszer, amely segítséget nyújt a szervezetek számára az agilis és lean gyakorlatok vállalati szintű bevezetéséhez és méretezéséhez.

A SAFe keretrendszert egy vagy több olyan program jellemzi, amely egy rendszernek több agilis fejlesztőcsapat általi növekményes szállítását irányítja. A SAFe meghatározza a szerepeket, a tevékenységeket és a munkafolyamatot, valamint követendő eljárásokat és útmutatást ad, hogy segítse a vállalatokat a lean és agilis alapelvek bevezetésében az üzleti szintről (amit a SAFe portfolió szintnek nevez) az értékfolyamokba, amelyek a szoftverek és termékek szállítását szervezik az agilis csapatok programjain át.

https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2020/08/858.jpg
Általános Agile Scrum tréning
Az 1 napos elméleti és gyakorlati képzés során a résztvevők megismerkednek az agilis alapfogalmakkal, szerepkörökkel, ceremóniákkal és dokumentumokkal.

Várjuk megkeresésed!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development