Értékeink

Filozófiánk, hogy minden probléma kihívássá konvertálható. Magasan képzett szakembereink csapatokba szerveződve néznek szembe az elvárásokkal. A folyamat első pontjától az utolsóig kiemelkedő minőség várható el tőlük.

Folyamatosan kapcsolatban vagyunk

A tervezés és a fejlesztés során folyamatosan egyeztetjük a változó üzleti igényeket, és gyorsan reagálunk rájuk.

Transzparensek vagyunk

Az agilis módszertani eszközeinkkel az ügyfeleink számára is transzparens projektmenedzsmentet biztosítunk.

Alkotunk, mérünk, változtatunk

A Lean Startup irányelveket követve folyamatosan validáljuk az elkészült munkát, a visszajelzéseket szem előtt tartva szükség szerint azonnal irányt váltunk.

Szeretjük az elégedett ügyfeleket

A prototípusoknak, folyamatos változtatásoknak és tesztelésnek köszönhetően az eredmény: elégedett ügyfél.
“Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.”
Charles Darwin

Hogyan dolgozunk?

Fejlesztőcsapataink agilis módszertan segítségével dolgoznak azon, hogy kielégítsük megrendelőink folyamatosan változó igényeit, legyen az vállalati portál, alkalmazás, reszponzív webshop vagy mobil alkalmazás.

Scrum módszertan

A Scrum módszertan fejlesztőcsapatok működésére kidolgozott rendszer. A legnagyobb szoftvergyártók is ezt használják! Miért? Ezzel a módszerrel lehet leggyorsabban alkalmazkodni a változó üzleti igényekhez.

Lean startup menedzsmentmódszer

A régi, bevett módszerek használata elég lehet ahhoz, hogy jót hozzunk létre, de ha kiválót szeretnénk, ahhoz új megközelítésre van szükség, új vezetési módra.

Az alkalmazkodás művészete

Minden esetben a legjobb, professzionális kiszolgálást kap tőlünk legyen szó weboldalról, applikációkról, vagy épp saját termékeinkről, melyek már több esetben bizonyítottak nagy cégeknek, sőt az egész világnak!

Lapos szervezet

Ahhoz, hogy egy szervezet gyorsan alkalmazkodhasson, speciális szervezeti struktúrára és agilis vezetésre van szükség. A lapos szervezetben teljesen hiányzik a középvezetői réteg. A középpontban az önszerveződő fejlesztő csapatok állnak. Az információk és visszajelzések így gyorsan áramlanak a szervezetben, a menedzsment azonnal korrigálhat, a csapatok pedig alkalmazkodnak a felmerülő új körülményekhez.

Csapataink

Design, UX, UI
Designer-divízió dolgozik azon, hogy ügyfeleink weboldalai, felületei modernek és könnyen használhatóak legyenek.
Kóderek
Saját termékeink fejlesztése mellett egyedi fejlesztésekkel szolgálunk ki nagyvállalati ügyfeleket is.
Labor
Kutató és fejlesztő csapatunk dolgozik a legmodernebb technológiák feltérképezésén és termékeinkbe történő beépítésén.
Tesztelők
Fejlesztési projektjeinkben kiemelt szerepet kap a minőség, melyet folyamatos funkcionális és automatizált teszteléssel érünk el.
DevOps
Nincs kanál. Megszokod. Már nem is látom a kódot. Csak szõkéket, barnákat, vörösöket.
Managerek
Szervezik a projekteket, intézik az ügyeket, sokat telefonálnak, szerződések, papírmunka, nyakkendő, ilyesmik.

Mit jelent a ShiwaForce.com ügyfelének lenni?

Digitális transzformációs partnerként segítünk ügyfeleinknek mesteri szinten elsajátítani a villámgyors alkalmazkodást az exponenciálisan változó üzleti világhoz. Partneri kapcsolat révén képesek vagyunk olyan stratégiai és operatív digitális kezdeményezéseket bevezetni, amely ügyfeleinket a versenytársak elé helyezi.

Villámgyors alkalmazkodás az exponenciálisan változó világban

A digitális technológia olyan mértékben formálja át az üzleti világot, amelyet az ipari forradalom óta nem láttunk. Úgy hisszük, a valódi digitális forradalom csak úgy valósulhat meg, ha ügyfeleink nem csak követik, hanem elsajátítják azokat a módszereket, amelyek segítségével át tudják magukat alakítani és ezáltal képesek a jövő digitális vezetőivé válni.

Automatizált szoftverfejlesztési folyamatok

Egy szoftverfejlesztő cég legnagyobb kézzelfogható értéke - a munkatársakon túl - a kódbázisa. Ez minden fejlesztő kolléga legmagasabb szintű szellemi terméke, melynek elvesztése hatalmas veszteséget jelentene.

Fejlesztőink minden egyes kódváltozást a (központi) verziókövető kód nyilvántartásban rögzítenek.

Automatizált tesztelés

Az egyes funkciók leírása mellett szükséges azt is tisztázni, mit vár el a végfelhasználó az adott funkciótól. Ennek leírása során jönnek létre a teszt-esetek, illetve az elfogadási kritériumok.

Folyamatos szállítás

Ez a művelet olyan egyszerű kell, hogy legyen, hogy nyugodtan az üzleti döntéshozók kezébe tudjuk adni.

Előszó a Lean Startup című könyv magyar kiadásához

„Az élet megtanított arra, hogy éljek a felmerülő lehetőségekkel, tanuljak az elkövetett hibákból és értékeljem a siker boldog pillanatait. Amikor 1993-ban Magyarországra érkeztem, alkalmazkodási képességem jelentette az egyetlen kitörési pontot: lehetőséget a fejlődésre. Később ugyanez a gondolkodásmód segített, hogy sikeresen megvalósítsam terveimet és üzleti vállalkozásaimat.”
Kovach Anton
Innovatív vállalkozó. 15 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik a nagyvállalati online megoldásokkal foglalkozó vállalkozások piacán.

Díjaink, elismeréseink

Termékeink, szolgáltatásaink munkamódszereink elismerése fontos visszajelzés számunkra.
AkadálymentesITs
Büszkék vagyunk, hogy aktív támogatóként, versenyzőként és a projekt záró eseményén előadókként is részt vettünk a web akadálymentesítését célzó kezdeményezésben.
HRKOMM Award
Az év legjobb HR-kommunikációs megoldásai között díjazták agilis visszajelzésküldő alkalmazásunkat, a StatusApp-ot. A PPH Media megmérettetésén ezüst fokozatú oklevelet nyertünk.
Employer Branding díjat nyertünk!
A ShiwaForce.com-ot a legjobb munkáltatói márkák közé választották, bronz fokozatú díjat nyertünk a Magyar Public Relations Szövetség megmérettetésén.
Európa 5000 leggyorsabban növekvő vállalata között vagyunk!
Büszkék vagyunk rá, hogy két évtizedes nagyvállalati ügyféltapasztalattal Európa legintenzívebben fejlődő vállalkozásai közé jutottunk.
Best Digital Management Innovation 2017 díj
2017-ben az E-Banking konferencián nekünk ítélték a Best Digital Management Innovation díjat.
”Az Év Alapítója, Vállalkozója”
Kovach Anton vezérigazgató az ”Az Év Alapítója, Vállalkozója” díjat vehette át a 2017-es Országos Vezérigazgatói Találkozón.
Best Digital Management Initiative 2016 díj
2016-ban az E-Banking konferencián nekünk ítélték a Best Digital Management Initiative díjat.
ITU Telecom World 2015
Elnyertük a leginnovatívabb és legsikeresebb infokommunikációs cégeknek járó díjat, amelyet azok a cégek érdemelnek ki, amelyek munkájukkal a legnagyobb társadalmi hatást érik el.
Deloitte Fast 50
A régió egyik legdinamikusabban fejlődő vállalata vagyunk.
SWIFT InnoTribe
47 ország 280 cége közül az első 15-be (Európát tekintve az első 5-be) került be a Karma Platform a SWIFT Innotribe 2014-es versenyén.
Atlassian Overall Best Add-On
A versenyen indult 115 nemzetközi fejlesztő csapat közül Scrum Poker fejlesztésünkkel mi hoztuk el az „Overall Best Add-on” fődíjat.

Partnereink

Blog

Tudni szeretnéd mi fán terem az agilis szoftverfejlesztés? Érdekelnek a legújabb webes előadások és trendek? Itt osztjuk az észt!

Konferenciák, események, nagyvilág

Szeretünk tanulni, és tapasztalatainkat szívesen megosztjuk.

Agicon

Budapest, 2019-06-12

Idén sem kezdődhetett el a hazai agilis közösség egyik legfontosabb eseménye a ShiwaForce nélkül: Kovach Anton vezérigazgató az agilis és lean módszertanok egymást kiegészítő alkalmazásának eredményeit mutatta be a résztvevőknek.

#agilitás #lean

VIII. Nemzetközi Lean Konferencia

Budapest, 2019-06-06

Csapatunk Kovach Anton vezérigazgató vezetésével osztotta meg lean alapokra épített, agilis gyakorlatainkat munkatársaink motivációjának megőrzésére, és bemutatták visszajelzésküldő alkalmazásunkat, a StatusAppot.

#agilitás #lean 

Portfolio Financial IT and Disruptive Technologies

Budapest, 2019-05-28

Kovach Anton vezérigazgató előadásában a biztonságos, agilis nagyvállalati működés szervezeti és infrastrukturális feltételeit mutatta be, és azt, hogyan segítjük ezek működtetésében pénzintézeti partnereinket.

#agilis bevezetés #agilitás #devops

Márkaépítés a munkaerőpiacon konferencia 2019

Budapest, 2019-03-27

Kovach Anton vezérigazgató előadásában az agilitás bevezetéséről, illetve a közép-és nagyvállalatok agilis működésének útjában álló akadályokat vette sorra, és bemutatta a ShiwaForce ingyenesen kipróbálható agilis munkavállalói visszajelzésküldő alkalmazását, a StatusApp-ot.

#agilis bevezetés #agilitás #statusapp

Start Your Business! konferencia

Budapest, 2019-03-06

Az Amerikai Kereskedelmi Kamara, a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület és a BME szervezte eseményen Kovach Anton a ShiwaForce alapításáról és a cégbővítéssel kapcsolatos tapasztalatait osztotta meg.

#agilitás #vállalkozás

Portfolio Biztosítás Konferencia

Budapest, 2019-03-05

Az agilitás, azaz folyamatos változáshoz való alkalmazkodás hozzásegíti a biztosítási szektort a fiatalabb generációk megszólításához az öngondoskodási termékek piacán – többek között erről beszélt előadásában a Portfolio Biztosítás konferencián Kovach Anton vezérigazgató.

#digital transformation #agile #insurance

Rólunk írták

ShiwaForce a médiában

Történetek agilitásról kicsiknek és nagyoknak
Rendhagyó ajándékkal leptük meg 2018 karácsonyán partnereinket, egy egész kötetnyi mesében mutattuk be, hogyan működik az agilitás.
Felejtsd el a főnököt, az irodádat és mindent, amit a munkádról tudsz!
Kovach Anton vezérigazgató nyilatkozott a pénzintézeti szektor agilis átalakulásának lehetőségeiről.
100 legérdekesebb magyar innováció
A cikkből megismerheted a Shiwaforce nagyvállalati tartalomkezelő rendszerét és a hozzá kapcsolódó termékcsaládot, illetve agilis vállalati működést segítő alkalmazásunkat, a StatusApp-ot.
Shiwaforce: partnerkapcsolatokban náluk az erő
A lap ezúttal arról kérdezte Kovach Anton vezérigazgatót, hogyan sikerült megvalósítani a tavalyi vállalásokat és milyen új tervekkel készülünk a 2019-es évre.
Most duplázzon!
A Haszon magazin szeptemberi címlapsztorijában Kovach Anton vezérigazgatót a ShiwaForce.com sikertörténetének legfontosabb menedzsment döntéseiről kérdezték.
Az agilitás önmagában nem elég
A márciusi nagyinterjúban Kovach Anton vezérigazgató agilitásról és konténertechnológiáról osztotta meg gondolatait.
Bemutatkoztunk a tévében!
A magyar startupokat bemutató Ötletgazdag c. műsorban megmutattuk, hogyan dolgozunk.
A Shiwa ereje
A ShiwaForce.com 2018-as célkitűzéseiről, fejlődéséről és sikereiről beszélgettek a lap újságírói Kovach Anton vezérigazgatóval.
Kovach Anton "Az Év Alapítója, Vállalkozója"
Röjtökmuzsajon, a 32. Vezérigazgató Találkozón adták át csütörtök este az Év Vezérigazgatója díjjal járó elismeréseket.
Egy magyar cég és a kollégák családtagjai karácsonyi mesekönyvet írtak
A ShiwaForce dolgozói munkaidő után otthon meséket írtak és gyerekeikkel rajzoltak. Most mesekönyv készült a közös történetekből.
15 ezer dollárt nyert egy magyar fejlesztőcég
Scrum Poker nevű fejlesztésükkel magyar fejlesztő csapat nyerte a JIRA nevű projektmenedzser-szoftver cége, az...
Világelsők a magyar fejlesztők
Scrum Poker nevű fejlesztésükkel egy magyar fejlesztő csapat nyerte az Atlassian, a világ egyik legnépszerűbb agilis fejlesztési feladatok menedzselésére használt
Világsikert ért el egy új magyar szoftverfejlesztés
Scrum Poker nevű fejlesztésükkel egy magyar fejlesztő csapat nyerte az Atlassian, a világ egyik legnépszerűbb agilis fejlesztési
Magyar csapat appja nyert nemzetközi versenyt
Magyar fejlesztőcsapat fejlesztett virtuális megoldást az agilis szoftverfejlesztés nehézségeire. A magyar ShiwaForce Inc. csapata

A ShiwaForce.com közösség

A szakmai tudáson és a felkészültség mellett nekünk az ember is számít. A közös munkán túl is szeretünk együtt lenni, nálunk te is önmagad lehetsz.

Karrier

Ha változatos projektekre, inspiráló vállalati kultúrára vágysz, ahol számít a véleményed, köztünk a helyed!

  • 100%-ban bejelentett, versenyképes fizetés
  • folyamatos továbbképzési lehetőségek, belső szakkönyvtár
  • legfrissebb technológiák
  • nagy- és középvállalati ügyfelek
  • cafetéria, prémium és egyéb juttatások
  • véleményedre, javaslataidra nyitott vezetőség
  • innovatív munkahelyi légkör
  • nyitott, emberközpontú hozzáállás
  • munka-magánélet egyensúly
  • kiválóan megközelíthető iroda a Déli Pályaudvarnál

Társadalmi felelősségvállalás

Mi nem csak beszélünk a társadalmi szerepvállalásról: a tettek mezejére lépünk és segítünk a rászorultaknak. Legyen az ételosztás, kórházak felújítása, vagy egy öreg néni átsegítése a zebrán...
hello@shiwaforce.com
+36 (1) 392-4000
1123 Budapest
Alkotás utca 17-19.