Értékeink

Filozófiánk, hogy minden probléma kihívássá konvertálható. Magasan képzett szakembereink csapatokba szerveződve néznek szembe az elvárásokkal. A folyamat első pontjától az utolsóig kiemelkedő minőség várható el tőlük.

Folyamatosan kapcsolatban vagyunk

A tervezés és a fejlesztés során folyamatosan egyeztetjük a változó üzleti igényeket, és gyorsan reagálunk rájuk.

Transzparensek vagyunk

Az agilis módszertani eszközeinkkel az ügyfeleink számára is transzparens projektmenedzsmentet biztosítunk.

Alkotunk, mérünk, változtatunk

A Lean Startup irányelveket követve folyamatosan validáljuk az elkészült munkát, a visszajelzéseket szem előtt tartva szükség szerint azonnal irányt váltunk.

Szeretjük az elégedett ügyfeleket

A prototípusoknak, folyamatos változtatásoknak és tesztelésnek köszönhetően az eredmény: elégedett ügyfél.
“Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.”
Charles Darwin

Hogyan dolgozunk?

Fejlesztőcsapataink agilis módszertan segítségével dolgoznak azon, hogy kielégítsük megrendelőink folyamatosan változó igényeit, legyen az vállalati portál, alkalmazás, reszponzív webshop vagy mobil alkalmazás.

Scrum módszertan

A Scrum módszertan fejlesztőcsapatok működésére kidolgozott rendszer. A legnagyobb szoftvergyártók is ezt használják! Miért? Ezzel a módszerrel lehet leggyorsabban alkalmazkodni a változó üzleti igényekhez.

Lean startup menedzsmentmódszer

A régi, bevett módszerek használata elég lehet ahhoz, hogy jót hozzunk létre, de ha kiválót szeretnénk, ahhoz új megközelítésre van szükség, új vezetési módra.

Az alkalmazkodás művészete

Minden esetben a legjobb, professzionális kiszolgálást kap tőlünk legyen szó weboldalról, applikációkról, vagy épp saját termékeinkről, melyek már több esetben bizonyítottak nagy cégeknek, sőt az egész világnak!

Lapos szervezet

Ahhoz, hogy egy szervezet gyorsan alkalmazkodhasson, speciális szervezeti struktúrára és agilis vezetésre van szükség. A lapos szervezetben teljesen hiányzik a középvezetői réteg. A középpontban az önszerveződő fejlesztő csapatok állnak. Az információk és visszajelzések így gyorsan áramlanak a szervezetben, a menedzsment azonnal korrigálhat, a csapatok pedig alkalmazkodnak a felmerülő új körülményekhez.

Csapataink

Design, UX, UI
Designer-divízió dolgozik azon, hogy ügyfeleink weboldalai, felületei modernek és könnyen használhatóak legyenek.
Kóderek
Saját termékeink fejlesztése mellett egyedi fejlesztésekkel szolgálunk ki nagyvállalati ügyfeleket is.
Labor
Kutató és fejlesztő csapatunk dolgozik a legmodernebb technológiák feltérképezésén és termékeinkbe történő beépítésén.
Tesztelők
Fejlesztési projektjeinkben kiemelt szerepet kap a minőség, melyet folyamatos funkcionális és automatizált teszteléssel érünk el.
DevOps
Nincs kanál. Megszokod. Már nem is látom a kódot. Csak szõkéket, barnákat, vörösöket.
Managerek
Szervezik a projekteket, intézik az ügyeket, sokat telefonálnak, szerződések, papírmunka, nyakkendő, ilyesmik.

Mit jelent a ShiwaForce.com ügyfelének lenni?

Digitális transzformációs partnerként segítünk ügyfeleinknek mesteri szinten elsajátítani a villámgyors alkalmazkodást az exponenciálisan változó üzleti világhoz. Partneri kapcsolat révén képesek vagyunk olyan stratégiai és operatív digitális kezdeményezéseket bevezetni, amely ügyfeleinket a versenytársak elé helyezi.

Villámgyors alkalmazkodás az exponenciálisan változó világban

A digitális technológia olyan mértékben formálja át az üzleti világot, amelyet az ipari forradalom óta nem láttunk. Úgy hisszük, a valódi digitális forradalom csak úgy valósulhat meg, ha ügyfeleink nem csak követik, hanem elsajátítják azokat a módszereket, amelyek segítségével át tudják magukat alakítani és ezáltal képesek a jövő digitális vezetőivé válni.

Automatizált szoftverfejlesztési folyamatok

Egy szoftverfejlesztő cég legnagyobb kézzelfogható értéke - a munkatársakon túl - a kódbázisa. Ez minden fejlesztő kolléga legmagasabb szintű szellemi terméke, melynek elvesztése hatalmas veszteséget jelentene.

Fejlesztőink minden egyes kódváltozást a (központi) verziókövető kód nyilvántartásban rögzítenek.

Automatizált tesztelés

Az egyes funkciók leírása mellett szükséges azt is tisztázni, mit vár el a végfelhasználó az adott funkciótól. Ennek leírása során jönnek létre a teszt-esetek, illetve az elfogadási kritériumok.

Folyamatos szállítás

Ez a művelet olyan egyszerű kell, hogy legyen, hogy nyugodtan az üzleti döntéshozók kezébe tudjuk adni.

Előszó a Lean Startup című könyv magyar kiadásához

„Az élet megtanított arra, hogy éljek a felmerülő lehetőségekkel, tanuljak az elkövetett hibákból és értékeljem a siker boldog pillanatait. Amikor 1993-ban Magyarországra érkeztem, alkalmazkodási képességem jelentette az egyetlen kitörési pontot: lehetőséget a fejlődésre. Később ugyanez a gondolkodásmód segített, hogy sikeresen megvalósítsam terveimet és üzleti vállalkozásaimat.”
Kovach Anton
Innovatív vállalkozó. 15 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik a nagyvállalati online megoldásokkal foglalkozó vállalkozások piacán.

Díjaink, elismeréseink

Termékeinket, fejlesztéseinket, munkamódszereinket sokan elismerik.
Best Digital Management Initiative díj
2016-ban az E-Banking konferencián nekünk ítélték a Best Digital Management Initiative díjat.
ITU Telecom World 2015
Elnyertük a leginnovatívabb és legsikeresebb infokommunikációs cégeknek járó díjat, amelyet azok a cégek érdemelnek ki, amelyek munkájukkal a legnagyobb társadalmi hatást érik el.
Deloitte Fast 50
A régió egyik legdinamikusabban fejlődő vállalata vagyunk.
SWIFT InnoTribe
47 ország 280 cége közül az első 15-be (Európát tekintve az első 5-be) került be a Karma Platform a SWIFT Innotribe 2014-es versenyén.
Atlassian Overall Best Add-On
A versenyen indult 115 nemzetközi fejlesztő csapat közül Scrum Poker fejlesztésünkkel mi hoztuk el az „Overall Best Add-on” fődíjat.

Társadalmi felelősségvállalás

Mi nem csak beszélünk a társadalmi szerepvállalásról: a tettek mezejére lépünk és segítünk a rászorultaknak. Legyen az ételosztás, kórházak felújítása, vagy egy öreg néni átsegítése a zebrán...

Partnereink

Blog

Tudni szeretnéd mi fán terem az agilis szoftverfejlesztés? Érdekelnek a legújabb webes előadások és trendek? Itt osztjuk az észt!

Mi is az a DevOps?

  Ma már minden cég szoftvercég is egyben - hangzik a második tételmondat. A legtöbben…

Konferenciák, események, nagyvilág

Szeretünk tanulni, és tapasztalatainkat szívesen megosztjuk.

E-banking Summit & Expo 2016

Budapest, 2016-10-17

A konferencián Földházi Csaba adott elő “Eszközök, módszerek, adatok – a Guruk ideje lejárt” címmel a digitális transzformációról és az agilitásról

#agile, #scrum, #digitaltransformation

Agicon konferencia

Budapest, 2016-03-31

A rendezvényen Kovach Anton adott elő Agilis működés témában. Az előadáson bemutattuk, hogy milyen kihívásokkal kell szembenézni azoknak a cégeknek, akik az agilis működésre szeretnék átalakítani csapatukat.

Ebben a témában vállalunk tanácsadást, bevezetési támogatást mind módszertani, mind technológiai vonatkozásban. #agile, #scrum, #learnsturtup

E-BANKING SUMMIT 2016

Budapest, 2016-03-03

Támogatóként, és előadóként is részt vettünk a CEBC szervezésében megrendezésre került E-BANKING SUMMIT 2016 elnevezésű konferencián. Itt Földházi Csaba adott elő a  Bimodal IT lehetőségeiről és kihívásairól, valamint az AWS nyújtotta lehetőségekről. #bimodalIT, #AWS, #e-banking 

Biztosítás 2016 Konferencia

Budapest, 2016-03-01

Támogatóként, és előadóként is részt vettünk a Portfolió szervezésében megrendezésre került Biztosítás 2016 elnevezésű konferencián. Itt Földházi Csaba adott elő arról hogyan válhatnak elégedettből lojálissá ügyfeleink a  Digitális Transzformáció segítségével. #digitalis-transzformacio. #lojalis

Telekom állásbörze

Budapest, 2014-09-26

CIO Konferencia

, 2014-09-10

A CIO HUNGARY az ország legnagyobb szabású, informatikai vezetőknek szóló kétnapos eseménye.

Rólunk írták

ShiwaForce a médiában

15 ezer dollárt nyert egy magyar fejlesztőcég
Scrum Poker nevű fejlesztésükkel magyar fejlesztő csapat nyerte a JIRA nevű projektmenedzser-szoftver cége, az...
Világelsők a magyar fejlesztők
Scrum Poker nevű fejlesztésükkel egy magyar fejlesztő csapat nyerte az Atlassian, a világ egyik legnépszerűbb agilis fejlesztési feladatok menedzselésére használt
Világsikert ért el egy új magyar szoftverfejlesztés
Scrum Poker nevű fejlesztésükkel egy magyar fejlesztő csapat nyerte az Atlassian, a világ egyik legnépszerűbb agilis fejlesztési
Magyar csapat appja nyert nemzetközi versenyt
Magyar fejlesztőcsapat fejlesztett virtuális megoldást az agilis szoftverfejlesztés nehézségeire. A magyar ShiwaForce Inc. csapata

A ShiwaForce.com közösség

A szakmai tudáson, és a felkészültségen kívül az emberi értékeknek is különös jelentőséget tulajdonítunk, olyanok vagyunk mint egy nagy család. Szeretünk együtt fejleszteni, kikapcsolódni.

Karrier

Szeretnél folyamatosan fejlődő közösségben dolgozni?

Ha inspiráló vállalati kultúrára és családbarát munkakörnyezetre vágysz, ahol partneri kapcsolatod lehet a vezetőkkel, köztünk a helyed!

  • 100%-ban bejelentett fizetés,
  • cafetéria, prémium és egyéb juttatások,
  • korlátlan kávé, tea, ásványvíz,
  • nyitott internet,
  • könyvtár,
  • nyelvtanulási lehetőség,
  • laptopok monitorral,
  • tusoló

Press kit

Letölthető ShiwaForce.com logók

Szürkeárnyalatos
Egy szín fekete
Egy szín fehér
Szürkeárnyalatos
Egy szín fekete
Egy szín fehér
hello@shiwaforce.com
+36 (1) 392-4000
1123 Budapest
Alkotás utca 17-19.