fbpx
Kik vagyunk?
Csapatmunka, fejlődési lehetőség és a vezetők hozzáállása. Ezek a legfontosabb értékeink. Agilis csapatokban dolgozunk, folyamatosan fejlődünk, és új technológiákat ismerünk meg.

Csapataink

Fejlesztők

Önszerveződő Scrum csapatokban futják a sprinteket. Folyamatosan tanulnak és fejlődnek, megosztják egymással a tudásukat, hogy kiváló digitális termékeket és megoldásokat készíthessünk ügyfeleink számára.

DevOps

Infrastruktúrát üzemeltetnek és fejlesztenek, automatizálnak, konténerizálnak. Megteremtik a gyors, folyamatos szállítást (CD) és integráció (CI) feltételeit, elhárítják a hatékony munka útjában álló akadályokat.

Tesztelők

Fejlesztési projektjeink minőségét folyamatos, automatizált és funkcionális teszteléssel segítik. Belső ügynökségként egyszerre akár több projekten is dolgoznak, de előfordul, hogy egy-egy projektre csatlakoznak a squadokhoz, fejlesztő csapatokhoz.

UX, UI & Service Design

Kérdeznek, felmérnek, tesztelnek, tanácsot adnak. Már rég nem elég, ha valami jól mutat, a felhasználót és a terméket összekapcsoló, friss, digitális felhasználói élményt adnak ügyfeleink kezébe.

Labor

A labor csapatban fejlesztőink a legújabb technológiákat kutatják, feltérképezik és ha szükséges, kidolgozzák a termékeink és szolgáltatásaink folyamatos frissen tartását és továbbfejlesztését segítő egyedi megoldásokat.

Frontend

Előkészítik és szervezik a projekteket, üzleti és technológiai igényeket, ütemezést és megoldásokat egyeztetnek. Ügyeket intéznek és új ügyfeleket szereznek. Sokat telefonálnak, papírmunka, vasalt ing és jó modor, ilyesmik.

Milyen módszertannal dolgozunk?

Scrum fejlesztőcsapataink gyorsan és hatékonyan alkalmazkodnak ügyfeleink változó igényeihez.

ShiwaForce Enterprise Agile Framework

Agilis és Lean módszertanok alapján egyedi gyártási és menedzsment módszertant fejlesztettünk ki az ügyféligények rugalmas és gyors kiszolgálása érdekében.

Gyere hozzánk dolgozni!

ShiwaForce karrier

Ha változatos projektekre, inspiráló vállalati kultúrára vágysz, ahol számít a véleményed, köztünk a helyed!

Menedzsment

Bodnár Béla
CEO
2005-ben az IND Groupnál kezdte pályafutását Business consultantként, majd 2014-ben, mint Senior Vice President hagyta el a Misyst (Finastra).Nem sokkal később megalapította és vezérigazgatója lett a W.UP-nak, ami mára egy több mint 150 fős, magasan képzett fejlesztőkből álló, fintech megoldásokat szállító vállalattá nőtte ki magát. A ShiwaForce vezérigazgatói posztját 2022 januárjától látja el.
Hoffmann Bence
Deputy CEO
Ideje java részében új üzleti lehetőségek felkutatásán dolgozik, legfőbb feladata a külső üzleti szereplőkkel való kapcsolatépítés, kapcsolattartás, illetve sales és marketing folyamatok irányítása. Bence továbbá a Shiwaforce focicsapatának kapitánya.
Kállai Gábor
CTO
Feladata a technológiai lehetőségek feltérképezése, a piaci elvárások és a ShiwaForce képességeinek összehangolása, illetve ő irányítja a Product Ownerek és a termékfejlesztő csapat (Labor) munkáját.
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
A ShiwaForce Agile at Scale divíziójának vezetője. Az agilis módszertani bevezetőktől a rendszeres tréningekig, néhány fős teamektől a nagyvállalati közép-és felsővezetőkön át nemzetközi egyetemista csoportokig sokféle összetételű és mélységű oktatást szervez és vezet évek óta. Nemzetközi Scrum Master és SAFe minősítéssel rendelkezik.
Gelencsér Mónika
Director of Project Management Office
A Project Managerek vezetőjeként átfogó operatív támogatást biztosít a ShiwaForce teljes projektportfóliójának kezeléséhez. Az ő felelőssége a vállalat PMO-folyamatainak kialakítása és működtetése, valamint a projektkeretek betartatása. Feladata továbbá az agilis szállítás és a nagyvállalati ügyfeleinkkel való együttműködés harmonizálása. Humán beállítottságú közgazdász, aki az open-minded menedzsmentkultúra elkötelezett híve és gyakorlója.
Dojcsák Dániel
Marketing Communications Director
A Shiwaforce teljes portfolióját figyelembe vevő kommunikációs és tartalomstratégia kialakításáért és fenntartásáért, üzleti narratíváinak fejlesztéséért felel. A cég üzleti-technológiai ökoszisztémában, eseményeken, digitális médiában való megjelenését gondozza.
Mádi Gábor
CIO / IT Fejlesztési Igazgató
A ShiwaForce IT fejlesztési igazgatója. Banki és telekommunikációs projektek Product Ownereként évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Agilis módszertanokat, az Amazon Web Services-t, és az Atlassian termékcsalád használatát oktatja. Találkozhatsz vele egyetemi oktatóként és az Udemy-n is. AWS Solution Architect és Atlassian Certified minősítéssel rendelkezik.
Tóth-Szabó Linda
HR director
A ShiwaForce HR & recruitment folyamatainak kialakításáért, irányításáért felel; részt vesz a HR stratégia kialakításában, szem előtt tartva a HR trendeket, a folyamatos változást és a vállalati igényeket. Munkatárs központú szemlélettel támogatja a belső működést, az Agilis HR megközelítés képviselője.
Györfi Sándor
COO
Az ALSTOM csapatát erősítette 2017-ig, majd utána csatlakozott a ShiwaForce-hoz Deputy CTO-ként. Ezt követően szakmai kompetenciáját a Siemens Mobility-nél szélesítette, mint vezető szoftvermérnök. 2022-ben tért vissza a ShiwaForce-hoz a Core üzletág operatív vezetőjeként, ahol szakmailag támogatja a tesztelői csapat technikai munkáját is.

Friss ropogós a blogunkból

Tudni szeretnéd mi fán terem az agilis szoftverfejlesztés? Érdekelnek a legújabb webes előadások és trendek? Itt osztjuk az észt!

Könyveink

Szeretünk tanulni és másokat is fejlődésre inspirálni, ezért támogatjuk kiemelkedő szakkönyvek magyar nyelvű kiadását.

Díjaink, elismeréseink

Értékes visszajelzéseket gyűjtünk, nem csak ügyfeleinktől
https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2019/08/partner-logo-1.png

Konferenciák, események, nagyvilág

Szeretünk tanulni, és tapasztalatainkat szívesen megosztjuk.

Rólunk írták

ShiwaForce a médiában
Az elmúlt 10 évben többször is gyökeresen átalakult a nagyvállalati szféra, ezzel több nehéz döntés elé helyezve a vezetőket. Előre tekintve pedig még szorosabb tempóra lehet számítani. Cikkünkben az OTP egyik csodafegyveréről írunk, amit a ShiwaForce támogatásával közösen alakítottunk ki, hogy igazi szívósságot, jövőálló működést és állandó lépéselőnyt biztosítsanak Magyarország legnagyobb bankjának és akár a te vállalatodnak is.
A vállalati digitalizációs projekteken dolgozó ShiwaForce-t felvásárolja az eddigi nagybefektetője, és ezzel párhuzamosan a céghez érkezett a konkurens W.UP-ból exitáló Bodnár Béla. Az első féléve után beszélgettünk a piacról és arról, hogy a cég már inkább képességekben, mint szimpla szolgáltatásokban gondolkozik. A digitális transzformáció már egyáltalán nem technológiai kérdés. Interjú.
Lezárul egy korszak a ShiwaForce életében. Az alapító-tulajdonos és vezérigazgató, Kovach Anton a cég operatív irányítása helyett mostantól az igazgatótanács tagjaként stratégiai szinten támogatja a vállalat működését. A vezérigazgatói posztot 2022. márciusától Bodnár Béla, a W.UP korábbi alapító-vezérigazgatója veszi át. Kiemelt küldetése a ShiwaForce nemzetközi piaci pozícióinak erősítése.
Az agilis szoftverfejlesztés eszköztárának globálisan első számú szereplője, az ausztrál hátterű Atlassian bejelentette, hogy 2021-től felhagy szoftvereinek a helyi szervereken futó verzióinak értékesítésével, február után már kizárólag a DataCenter és Cloud verziókat lehet megvásárolni, aki a szerver verzióhoz ragaszkodik, addig tud lépni - olvasható a ShiwaForce közleményében.
Hogyan lehet egyszerre emberséges és kapitalista is egy cégvezető? Hogy jobban megértsük a döntéshozó oldal dilemmáit és mozgatórugóit, beszélgettünk a Vodafone-t 13 évig irányító Beck Györggyel és a Shiwaforce digitális transzformációval foglalkozó cég vezérigazgatójával Kovách Antonnal.
A következő években a bankok folyamatosan építik ki a felhő-képességeiket, a cloud native trend és a konténerizáció hatékonyabb működést, rugalmas skálázhatóságot hozhat nekik - véli Kovach Anton, a Shiwaforce alapító-vezérigazgatója, akivel a COVID-hatásról, a banki IT-feladatok kiszervezéséről is beszélgettünk.
A fogyasztók már azonnal választ szeretnének kapni a kérdéseikre, mindannyian kiemelt figyelmet igényelnek a márkáktól, szolgáltatóktól. Sőt, szeretnének egyedit kapni. A vállalat szemszögéből ez felveti a kérdést: hogyan elégíthetők ki ezek az új fogyasztói igények?
A nagyvállalatok IT fejlesztéseihez leggyakrabban használt szoftver gyártója elbúcsúzik az „on-premise” termékektől és a jövőben kizárólag a felhőben futó szoftvereit kínálja ügyfeleinek.
Most úgy látszik, a hagyományos bankok sokkal nagyobb nyertesei lettek a Covid-19 válságnak, mint a fintech cégek, de a nagy kérdés, hogy a krízis tanulságait vajon akarják-e és tudják-e általánosítani, hosszú távon is fenntartani a pénzintézetek.
A jelenlegi válsághelyzet és a vele berobbanó pánik rengeteg szervezet, vállalat cselekvőképességét bénítja meg. Sokan kérdezik egyszerre most: hogyan lehet kezelni a krízis miatt kialakult félelmet?
Folyamatosan invesztálni kell a fejlődésbe, de a felesleget, ami lelassít, szintén folyamatosan le kell vágni. Ez a működés válságkezelésként is kitűnő, de a normál, békeidőbeli működésben is egy alapvető elvárás.
A cégnek többségének épphogy sikerült átállnia a távmunka-működésre, de nem dőlhettek hátra kényelmesen, máris újabb kihívások bukkantak fel.
Milyen lépések tehetnek sikeressé egy vállalati kríziskezelést? Az IseeQ Kovach Antont, a ShiwaForce CEO-ját és Bálint Viktort a Codecool társalapítóját kérdezte a korábbi és mostani válságok tapasztalatairól.
A szektor zökkenőmentesen állt át szinte teljes home office működésre, a gondot inkább az jelentheti számukra, ha elhúzódik a válság, lesz-e elég megrendelésük.
Hogyan válik jövőállóvá egy vállalkozás? Mit tehet egy cégvezető és hogyan alkalmazkodhat a HR a folyamatos változásokhoz? Erről mesélt Kovach Anton, cégünk alapító-vezérigazgatója.
A DevTales podcast 60. adását stílusosan otthonról vettük fel a tömeges home office helyzetet kivesézve. Hallgasd meg mire jutottunk!
Bárki által kipróbálható verzióban is közzétette a StatusApp nevű szoftverét a ShiwaForce - egy olyan, napi visszajelzések küldésén alapuló HR-eszközt, ami támogatja a vezetői döntéshozatalt és a belső kommunikációt is.
Nem könnyű átállni egy hagyományos vállalatnak a távmunkára, ha ennek nincs korábban kialakult stabil gyakorlata és háttere, de néhány egyszerű és határozott lépéssel rengeteget lehet javítani a helyzeten.
Hol vannak a távmunka tipikus buktatói? Kovách Antont, a ShiwaForce Zrt. alapító-vezérigazgatója válaszol.
Hibrid chat megoldásunkat Földházi Csaba mutatta be a Portfolio Banking Technology konferencián, beszámoló az eseményről.
A HRKOMM-nyertes pályázatok között agilis visszajelzésküldő alkalmazásunk, a StatusApp is helyet kapott lapban.
Rendhagyó ajándékkal leptük meg 2018 karácsonyán partnereinket, egy egész kötetnyi mesében mutattuk be, hogyan működik az agilitás.
Kovach Anton vezérigazgató nyilatkozott a pénzintézeti szektor agilis átalakulásának lehetőségeiről.
A cikkből megismerheted a Shiwaforce nagyvállalati tartalomkezelő rendszerét és a hozzá kapcsolódó termékcsaládot, illetve agilis vállalati működést segítő alkalmazásunkat, a StatusApp-ot.
A lap ezúttal arról kérdezte Kovach Anton vezérigazgatót, hogyan sikerült megvalósítani a tavalyi vállalásokat és milyen új tervekkel készülünk a 2019-es évre.
A Haszon magazin szeptemberi címlapsztorijában Kovach Anton vezérigazgatót a ShiwaForce.com sikertörténetének legfontosabb menedzsment döntéseiről kérdezték.
A márciusi nagyinterjúban Kovach Anton vezérigazgató agilitásról és konténertechnológiáról osztotta meg gondolatait.
A magyar startupokat bemutató Ötletgazdag c. műsorban megmutattuk, hogyan dolgozunk.
A ShiwaForce.com 2018-as célkitűzéseiről, fejlődéséről és sikereiről beszélgettek a lap újságírói Kovach Anton vezérigazgatóval.
Röjtökmuzsajon, a 32. Vezérigazgató Találkozón adták át csütörtök este az Év Vezérigazgatója díjjal járó elismeréseket.
A ShiwaForce dolgozói munkaidő után otthon meséket írtak és gyerekeikkel rajzoltak. Most mesekönyv készült a közös történetekből.
Az iskolapadból soha nem lehet kinőni, és szerencsére egyre több az olyan izgalmas képzés, amit munka mellett is elvégezhetsz
Scrum Poker nevű fejlesztésükkel magyar fejlesztő csapat nyerte a JIRA nevű projektmenedzser-szoftver cége, az...
Scrum Poker nevű fejlesztésükkel egy magyar fejlesztő csapat nyerte az Atlassian, a világ egyik legnépszerűbb agilis fejlesztési feladatok menedzselésére használt
Scrum Poker nevű fejlesztésükkel egy magyar fejlesztő csapat nyerte az Atlassian, a világ egyik legnépszerűbb agilis fejlesztési
Magyar fejlesztőcsapat fejlesztett virtuális megoldást az agilis szoftverfejlesztés nehézségeire. A magyar ShiwaForce Inc. csapata

Press Kit

Press Kit
ShiwForce logo
Elsődleges ShiwaForce logó

Színes: PNGJPG

Fehér: PNG

Fekete: PNG, JPG

Másodlagos ShiwaForce logó

Színes: PNG, JPG

Fehér:  PNG

Fekete: PNG, JPG