fbpx
Kik vagyunk?
Csapatmunka, fejlődési lehetőség és a vezetők hozzáállása. Ezek a legfontosabb értékeink. Agilis csapatokban dolgozunk, folyamatosan fejlődünk, és új technológiákat ismerünk meg.

Milyen módszertannal dolgozunk?

Scrum fejlesztőcsapataink gyorsan és hatékonyan alkalmazkodnak ügyfeleink változó igényeihez.

ShiwaForce Enterprise Agile Framework

Agilis és Lean módszertanok alapján egyedi gyártási és menedzsment módszertant fejlesztettünk ki az ügyféligények rugalmas és gyors kiszolgálása érdekében.

Saját fejlesztésű termékeink

“Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.” Charles Darwin

Csapataink

Fejlesztők

Önszerveződő Scrum csapatokban futják a sprinteket. Folyamatosan tanulnak és fejlődnek, megosztják egymással a tudásukat, hogy kiváló digitális termékeket és megoldásokat készíthessünk ügyfeleink számára.

DevOps

Infrastruktúrát üzemeltetnek és fejlesztenek, automatizálnak, konténerizálnak. Megteremtik a gyors, folyamatos szállítást (CD) és integráció (CI) feltételeit, elhárítják a hatékony munka útjában álló akadályokat.

Tesztelők

Fejlesztési projektjeink minőségét folyamatos, automatizált és funkcionális teszteléssel segítik. Belső ügynökségként egyszerre akár több projekten is dolgoznak, de előfordul, hogy egy-egy projektre csatlakoznak a squadokhoz, fejlesztő csapatokhoz.

UX, UI & Service Design

Kérdeznek, felmérnek, tesztelnek, tanácsot adnak. Már rég nem elég, ha valami jól mutat, a felhasználót és a terméket összekapcsoló, friss, digitális felhasználói élményt adnak ügyfeleink kezébe.

Labor

A labor csapatban fejlesztőink a legújabb technológiákat kutatják, feltérképezik és ha szükséges, kidolgozzák a termékeink és szolgáltatásaink folyamatos frissen tartását és továbbfejlesztését segítő egyedi megoldásokat.

Frontend

Előkészítik és szervezik a projekteket, üzleti és technológiai igényeket, ütemezést és megoldásokat egyeztetnek. Ügyeket intéznek és új ügyfeleket szereznek. Sokat telefonálnak, papírmunka, vasalt ing és jó modor, ilyesmik.

Gyere hozzánk dolgozni!

ShiwaForce karrier

Ha változatos projektekre, inspiráló vállalati kultúrára vágysz, ahol számít a véleményed, köztünk a helyed!

Menedzsment

Kovach Anton
CEO
A ShiwaForce.com Zrt. alapító-vezérigazgatója. Évek óta felsővezetői tréningeken, konferenciákon és coachként osztja meg az agilitásról és a lean módszertan alkalmazásáról szerzett vállalatvezetői tapasztalatait. Munkáját az ügyfelek évtizedes lojalitása mellett számos hazai és nemzetközi díjjal is elismerték.

» Bővebben
Dr. Dura Mónika
Deputy CEO
Elsődleges feladata a vállalaton belüli döntések és folyamatok operatív kialakítása, végrehajtása, a Frontend működésének támogatása, a gyártás hatékonyságának biztosítása és a napi operatív feladatok koordinálása.
Hoffmann Bence
Deputy CEO
Ideje java részében új üzleti lehetőségek felkutatásán dolgozik, legfőbb feladata a külső üzleti szereplőkkel való kapcsolatépítés, kapcsolattartás, illetve sales és marketing folyamatok irányítása. Bence továbbá a Shiwaforce focicsapatának kapitánya.
Kállai Gábor
CTO
Feladata a technológiai lehetőségek feltérképezése, a piaci elvárások és a ShiwaForce képességeinek összehangolása, illetve ő irányítja a Product Ownerek és a termékfejlesztő csapat (Labor) munkáját.
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Feladatai közé tartozik a technológiai partnerségi kapcsolatok bővítése és ápolása. A ShiwaForce oktatási üzletágának irányítója és a Scrum Masterek szakmai vezetője. Rendszeres előadója különböző szakmai rendezvényeknek, konferenciáknak.  
Gelencsér Mónika
Head of PMO & Account Management
A Project Managerek és Account Managerek napi munkájának koordinátora, feladata az agilis szállítás és a nagyvállalati ügyfeleinkkel való együttműködés harmonizálása. A PMO folyamatok kialakításáért, működtetetéséért felel, és operatítv támogatást ad a projektportfólió kezeléséhez.

Friss ropogós a blogunkból

Tudni szeretnéd mi fán terem az agilis szoftverfejlesztés? Érdekelnek a legújabb webes előadások és trendek? Itt osztjuk az észt!

Tanulunk, fejlődünk, oktatunk

Tréning vagy tanácsadás formájában veled is megosztjuk tudásunkat, tapasztalatainkat

Könyveink

Szeretünk tanulni és másokat is fejlődésre inspirálni, ezért támogatjuk kiemelkedő szakkönyvek magyar nyelvű kiadását.

Díjaink, elismeréseink

Értékes visszajelzéseket gyűjtünk, nem csak ügyfeleinktől
https://shiwaforce.r.worldssl.net/wp-content/uploads/2019/08/partner-logo-1.png

Konferenciák, események, nagyvilág

Szeretünk tanulni, és tapasztalatainkat szívesen megosztjuk.

Rólunk írták

ShiwaForce a médiában
Hibrid chat megoldásunkat Földházi Csaba mutatta be a Portfolio Banking Technology konferencián, beszámoló az eseményről.
A HRKOMM-nyertes pályázatok között agilis visszajelzésküldő alkalmazásunk, a StatusApp is helyet kapott lapban.
Rendhagyó ajándékkal leptük meg 2018 karácsonyán partnereinket, egy egész kötetnyi mesében mutattuk be, hogyan működik az agilitás.
Kovach Anton vezérigazgató nyilatkozott a pénzintézeti szektor agilis átalakulásának lehetőségeiről.
A cikkből megismerheted a Shiwaforce nagyvállalati tartalomkezelő rendszerét és a hozzá kapcsolódó termékcsaládot, illetve agilis vállalati működést segítő alkalmazásunkat, a StatusApp-ot.
A lap ezúttal arról kérdezte Kovach Anton vezérigazgatót, hogyan sikerült megvalósítani a tavalyi vállalásokat és milyen új tervekkel készülünk a 2019-es évre.
A Haszon magazin szeptemberi címlapsztorijában Kovach Anton vezérigazgatót a ShiwaForce.com sikertörténetének legfontosabb menedzsment döntéseiről kérdezték.
A márciusi nagyinterjúban Kovach Anton vezérigazgató agilitásról és konténertechnológiáról osztotta meg gondolatait.
A magyar startupokat bemutató Ötletgazdag c. műsorban megmutattuk, hogyan dolgozunk.
A ShiwaForce.com 2018-as célkitűzéseiről, fejlődéséről és sikereiről beszélgettek a lap újságírói Kovach Anton vezérigazgatóval.
Röjtökmuzsajon, a 32. Vezérigazgató Találkozón adták át csütörtök este az Év Vezérigazgatója díjjal járó elismeréseket.
A ShiwaForce dolgozói munkaidő után otthon meséket írtak és gyerekeikkel rajzoltak. Most mesekönyv készült a közös történetekből.
Az iskolapadból soha nem lehet kinőni, és szerencsére egyre több az olyan izgalmas képzés, amit munka mellett is elvégezhetsz
Scrum Poker nevű fejlesztésükkel magyar fejlesztő csapat nyerte a JIRA nevű projektmenedzser-szoftver cége, az...
Scrum Poker nevű fejlesztésükkel egy magyar fejlesztő csapat nyerte az Atlassian, a világ egyik legnépszerűbb agilis fejlesztési feladatok menedzselésére használt
Scrum Poker nevű fejlesztésükkel egy magyar fejlesztő csapat nyerte az Atlassian, a világ egyik legnépszerűbb agilis fejlesztési
Magyar fejlesztőcsapat fejlesztett virtuális megoldást az agilis szoftverfejlesztés nehézségeire. A magyar ShiwaForce Inc. csapata

Press Kit

Press Kit
ShiwForce logo
Elsődleges ShiwaForce logó

Színes: PNGJPG

Fehér: PNG

Fekete: PNG, JPG

Másodlagos ShiwaForce logó

Színes: PNG, JPG

Fehér:  PNG

Fekete: PNG, JPG

Hivatalos sajtófotók

Irodai életképek: Letöltés (5 kép, 9MB)

Kovach Anton portrék: Letöltés (3 kép, 26MB)