Még csak ismerkedsz az agilitással, a tréningek is megvoltak, és eszközöket keresel az agilis működéshez? Esetleg már a bevezetés első nehézségeivel is szembesültél? Elvisszük hozzád az agilitást, és testreszabjuk vállalatod számára!

Agilitás bevezetése, agilis eszköztár setup és módszertani oktatás a gyakorlatban: nem csak tréningeket adunk, nagyvállalati agilis projekteken edzett munkatársaink akár az első lépésektől végigkísérik agilis projektedet.

Agilis projektet indítanál, de nincs hozzád elegendő tapasztalt szakember a vállalatodnál? Agile Coach, Scrum Master, Product Owner és Project Manager munkatársaink akár a te agilis projektjeiden is dolgozhatnak!

On the job training

Unod az oktatásokat, képzéseket, az elméleteket, inkább rögtön belevágnál a közepébe? On the job tréningeken mutatjuk és gyakoroljuk be az agilis módszertanok gyakorlati alkalmazását, egy valódi projekten dolgozva tapasztalhatják meg munkatársaid a mindennapos agilis működést.

Role leasing

Az innovatív digitális vállalatok alapértékei az egész szervezetet átható, folyamatos fejlődés, az agilis szervezet és működés. Nagyvállalati agilis projekteken edzett munkatársaink segítenek elkerülni az agilitás bevezetésének buktatóit, és sikerre viszik agilis projektjeidet!

Legyünk partnerek!

Ha még nem vagy magabiztos az agilitás terén, bízz meg tapasztalt agilis szakembereket projekted menedzselésével, vagy válaszd on the job tréningjeinket!

hello@shiwaforce.com
+36 (1) 392-4000
1123 Budapest
Alkotás utca 17-19.