fbpx
PRINCE2 Projektmenedzsment
A PRINCE2 a PMI mellett az egyik legismertebb és elfogadottabb projekt menedzsment módszertan. Mindkét módszertan komoly ismereteket és bizonyított megközelítést alkalmaz projektek hatékony lebonyolításához.

PRINCE2

A PRINCE2 projekt menedzsment folyamat szemléletű megközelítésű, mely szisztematikus megközelítést biztosít ahhoz, hogy sikeres projekteket bonyolíthassunk.
Sikeres projekt menedzsment egyértelmű eljárások, folyamatok és lépések meghatározásával

A PRINCE2 további előnye, hogy jól integrálódik más keretkbe, pl. az ITIL mószertanba. Az eredeti változat (voltaképpen a PRINCE 1) az IT és TELCO projektek területén került először alkalmazásra. A továbbfejlesztett változat (PRINCE2) projektirányítási módszertan azonban már univerzálisan alkalmazható elveket, folyamatokat és technikákat tartalmaz, amelyek segítségével gyakorlatilag bármilyen projekt sikeresen menedzselhető. 

https://shiwaforce.r.worldssl.net/wp-content/uploads/2020/06/21430-scaled.jpg
PRINCE2 Agile Project Manager képzés
A képzés során megtanulhatod, hogyan valósíts meg agilis projekteket a PRINCE2 széles menedzsment eszköztárának agilis technikákra történő testreszabásával.

Kapcsolódó tréningeink, szolgáltatásaink

A PRINCE2 agilis területeken

Az agilis módszertanok és eszközök már nem csak a szoftverfejlesztésben, hanem a projekt- és szolgáltatás menedzsment területén is egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert.

A PRINCE2 módszertant agilis környezetben is lehet alkalmazni. A PRINCE2 Agile bár nagyon hasonló
de mégis más felépítésű és szemléletű, mint a „sima” PRINCE2. Az agilis szervezethez történő
alkalmazkodás ugyanis megköveteli, hogy maga a módszert alkalmazó projekt vezető és a csapattagok
is agilis módon működjenek és így kapcsolódjanak a szervezet többi részéhez.

https://shiwaforce.r.worldssl.net/wp-content/uploads/2020/06/smiling-male-coworker-with-laptop-and-female-colleague-with-4148901-1.jpg
Agilis projektmenedzsment eszközök
Hatékony csapatmunkát támogató eszközök, próbáld ki most akár ingyen.

Várjuk megkeresésed!