Az OpenShift konténer platform a nagyvállalatok biztonsági követelményeinek is megfelelő gyors alkalmazásfejlesztést, szállítást és skálázhatóságot biztosít, on-premise, vagy akár hibrid felhős környezetben is. Többet tudnál erről? Ismerd meg DevOps és konténerizációs tréning szolgáltatásainkat!

Az OpenShift lehetővé teszi a gyors, automatizált, egyedi igényekre szabott fejlesztést és szállítást, mindegy, hogy on-premise, vagy felhő tárhely a célállomás.

A konténerizáció megváltoztatta az alkalmazásfejlesztés tervezését és gyorsabbá, kényelmesebbé tette az üzleti igényeknek megfelelő szállítás sebességét.

Alkalmazás üzemeltetés a felhőben

Tanuld meg és alkalmazd a felhőalapú, hatékonyan, gazdaságosan és biztonságosan működtethető konténertechnológiát. Keress minket, és megtervezzük, dockerizáljuk, felhőbe költöztetjük konténerizált alkalmazásaid!

Nagyvállalati Openshift platform

Az OpenShift alkalmazásfejlesztésre és élesítésre készült. Az Openshift segít a fejlesztői folyamatok standardizálásában, monitorozhatod, debuggolhatod és finomhangolhatod bármilyen fejlesztői fázisban és környezetben, akár működés közben is.

Legyünk partnerek!

Válts konténerekre, nagyvállalati igényeket maradéktalanul kiszolgáló OenShift alaponkon. Nem csak tanítjuk, elő is készítjük számodra!

hello@shiwaforce.com
+36 (1) 392-4000
1123 Budapest
Alkotás utca 17-19.