fbpx

Scrum Master alapok

225.000 Ft +ÁFA

Nagyvállalati agilis projekteken edzett trénereink maguk nemzetközi minősítéssel rendelkező Scrum Masterek. A módszertanok megismertetése mellett nálunk a gyakorlatorientált, interaktív oktatás áll a középpontban.

Még csak ismerkedsz az agilitással, és többet szeretnél megtudni a Scrum, a kanban, vagy akár Spotify szervezeti felépítés gyakorlati működéséről? Vállalatod agilis működésre vált? Scrum Master lennél, vagy tovább bővítenéd tudásod? Nagyvállalati projekteken edzett, tapasztalt trénereink gyakorlatorientált képzésekkel várnak!

Meggyőződésünk, hogy az agilis és emberközpontú vállalatvezetés megtanulható és átadható, ezért több éves gyakorlattal tartunk agilis módszertani bevezető tréningeket, az agilis szervezeti működés alapjait ismertető előadásokat.

A Scrum Master képzésben partnerünk a

A Scrum Master Alapok képzés során eljuttatunk az agilis alapelvektől a bevezetés gyakorlatáig. Általános képet kapsz a legfontosabb szerepekről, eseményekről, dokumentumokról, sőt áttekintést adunk az agilis működés skálázásáról. Ez utóbbi kifejezetten érdekes lehet nagyvállalati környezetben.

A Scrum Master szerepköre kulcsfontosságú az agilis munkafolyamatok során. Ő felel a szabályok és folyamatok betartatásáért a rövid ciklusok (sprintek) során. Fő feladata a megrendelő képviselője (Product Owner) és a célokat megvalósító csapat hatékony együttműködésének elősegítése. Biztosítja, hogy a csapattagok emlékezzenek a vállalásokra és ígéretekre, illetve elhárítja a csapat útjában álló akadályokat. A Scrum keretrendszere lényegesen eltér a hagyományos, Waterfall típusú projektmenedzsment módszertanától, ami a csapatokban kezdetben konfliktusok forrása lehet. A Scrum szabályok betartása azonban biztonságot nyújt a csapattagoknak és stabil keretet ad a mindennapi munkához.

Az elméleti alapozás és esettanulmányok után rögtön helyzetbe hozunk: kipróbálhatod magad a Scrum szerepekben tanuló feladataink és egy mintaprojekt segítségével.

Mire számíthatsz a Scrum Master alapok képzés során?

 • Intenzív elméleti és gyakorlati tudásátadásra kreatív és interaktív módszerekkel
 • Azonnal használható tudásra, sorvezetőkre, valós üzleti példákra
 • Kis létszámú csoportra (maximum 16 fő), ahol teret kaphatnak a kérdéseid
 • 2 képzési napra 09:00-17:00 között (összesen 16 óra)
 • A képzés végén magyar nyelvű oklevelet állítunk ki neked. Ha nemzetközi képesítést szeretnél, a Scrum Master tréning haladóknak tanfolyamot ajánljuk. Sőt, a két képzési programot együtt is elvégezheted.

Kinek ajánljuk a Scrum Master alapok képzést?

 • Mindenkinek, aki érteni akarja, hogyan lehet agilitást bevezetni a waterfall típusú tervezés helyett.
 • Azoknak, akik Scrum Masterként szeretnék folytatni karrierjüket és szükségük van ehhez stabil alapokra, üzleti tapasztalattal bíró oktatók támogatására.

Mire lesz szükséged?

A képzési alkalmakat magyarul tartjuk, de az alapszintű angol nyelvtudás előnyt jelent, mert a használt szoftverek és a szakirodalom is zömében angol nyelvű.

Scrum Master tréningjeinken a szerepkörben dolgozó munkatársainktól naprakész, alapos és kézzelfogható gyakorlati tudást szerezhetsz csoportos kurzusainkon. Fejleszd tovább agilis ismereteidet, szerezz gyakorlati, naprakész tudást, és tapasztald meg te is a működő agilitás élményét!

Oktatóink

Szintén Erika

Agilis tréner

Kora András

SAFe Program Consultant

SAFe 5.0 certificate

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Scrum Master alapok” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

 • KÉPZÉS HOSSZA

  2 nap 09:00-17:00 között, összesen 16 óra

 • A KÉPZÉS INDULÁSA

  2020. február 19.

 • KÉPZÉSI ALKALMAK

  2020. február 19-20. (szerda-csütörtök)

  A képzést 12 fővel indítjuk.

 • JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ

  2020. február 18.

 • RÉSZVÉTELI DÍJ

  225.000 Ft + ÁFA személyenként

 • A JELENTKEZÉSHEZ SZÜKSÉGES ELŐKÉPZETTSÉG

  Érettségi

 • A KÉPZÉS HELYSZÍNE

  ShiwaForce HQ, Budapest, 1123 Alkotás utca 17-19.

Ne habozzon! Hívjon minket bátran!

Reisinger Gábor
Business Development Lead
Szintén Erika
Training Account Manager
Simó Gábor
Digital Account Manager
Brázda Barbara
Digital Account Manager