fbpx

Oracle vizsgára jogosító voucherek

Az Oracle vizsgára jogosító vouchereket bármelyik PearsonVue Test Centerben (PVTC) fel lehet használni. A vizsgára történő jelentkezéskor az időpont egyeztetésekor meg kell adni a vizsgázó adatait pl. az orcale.com azonosítóját és a voucher kódját.

Az Oracle vizsgára jogosító vouchereket bármelyik PearsonVue Test Centerben (PVTC) fel lehet használni. A vizsgára történő jelentkezéskor az időpont egyeztetésekor meg kell adni a vizsgázó adatait pl. az orcale.com azonosítóját és a voucher kódját. A vizsgázó ezzel “fizet” így a vizsgaközpontban már nem szükséges ezt megtenni, a vizsgaközpont ezen díjon felül nem kérhet további összegeket.

Az Oracle vizsga szabályokról itt talál teljes körű leírást

Javasoljuk, hogy a vizsga megrendelése előtt ellenőrizze Oracle Certification Retirements oldalon, hogy a letenni kívánt vizsga még nem évült-e el. Ezen az oldalon pedig – Oracle Certification Blog – feliratkozhat az Oracle hivatalos hírlevelére melyben a minden olyan bejelentést közzéteszenk meky érnitheti a letenni kívánt vizsgát.

Oracle Certification Proctored Exam (Valid for 6 months)

Oracle Certification Proctored Exam (Valid for 6 months)

Ez az egy alkalomra szolgáló voucher az online és  Cloud vizsgák valamint a master vizsgák kivételével bármilyen proktorált Oracle minősítő vizsgára használható fel, melyeket bármelyik PearsonVue Test Centerben (PVTC) le lehet tenni. A megvásárlástól számított 6 hónapon belül érvényes. Csak egy adott személyre, egy alkalomra és az adott országban érvényes.

Ára: 77.500 Ft. + ÁFA

Oracle Cloud Certification Proctored Exam (Valid for 6 months)

Oracle Cloud Certification Proctored Exam (Valid for 6 months)

Ez az egy alkalomra szolgáló voucher kizárólag Oracle Cloud minősítő vizsgára használható fel, melyeket bármelyik PearsonVue Test Centerben (PVTC) le lehet tenni. A megvásárlástól számított 6 hónapon belül érvényes. Csak egy adott személyre, egy alkalomra és az adott országban érvényes.

Ára: 77.522 Ft. + ÁFA

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) Foundations Certification Proctored Exam (Valid for 6 months)

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) Foundations Certification Proctored Exam (Valid for 6 months)

Ez az egy alkalomra szolgáló voucher kizárólag Oracle Cloud Infrastructure (OCI) Foundations (1Z0-1085-20) minősítő vizsgára használható fel, melyeket bármelyik PearsonVue Test Centerben (PVTC) le lehet tenni. A megvásárlástól számított 6 hónapon belül érvényes. Csak egy adott személyre, egy alkalomra és az adott országban érvényes.

Ára: 27.800 Ft. + ÁFA

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) Associate Certification Proctored Exam (Valid for 6 months)

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) Associate Certification Proctored Exam (Valid for 6 months)

Ez az egy alkalomra szolgáló voucher kizárólag Oracle Cloud Infrastructure (OCI) Associate minősítő vizsgára használható fel, melyeket bármelyik PearsonVue Test Centerben (PVTC) le lehet tenni. A megvásárlástól számított 6 hónapon belül érvényes. Csak egy adott személyre, egy alkalomra és az adott országban érvényes.

Ára: 43.950 Ft. + ÁFA

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) Professional Certification Proctored Exam (Valid for 6 months)

Ez az egy alkalomra szolgáló voucher kizárólag Oracle Cloud Infrastructure (OCI) Professional minősítő vizsgára használható fel, melyeket bármelyik PearsonVue Test Centerben (PVTC) le lehet tenni. A megvásárlástól számított 6 hónapon belül érvényes. Csak egy adott személyre, egy alkalomra és az adott országban érvényes.

Ára: 71.800 Ft. + ÁFA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Oracle vizsgára jogosító voucherek” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development