fbpx

Oracle vizsgára jogosító voucherek

Az Oracle vizsgára jogosító vouchereket bármelyik PearsonVue Test Centerben (PVTC) fel lehet használni. A vizsgára történő jelentkezéskor az időpont egyeztetésekor meg kell adni a vizsgázó adatait pl. az orcale.com azonosítóját és a voucher kódját.

Az Oracle vizsgára jogosító vouchereket bármelyik PearsonVue Test Centerben (PVTC) fel lehet használni. A vizsgára történő jelentkezéskor az időpont egyeztetésekor meg kell adni a vizsgázó adatait pl. az orcale.com azonosítóját és a voucher kódját. A vizsgázó ezzel “fizet” így a vizsgaközpontban már nem szükséges ezt megtenni, a vizsgaközpont ezen díjon felül nem kérhet további összegeket.

Az Oracle vizsga szabályokról itt talál teljes körű leírást

Javasoljuk, hogy a vizsga megrendelése előtt ellenőrizze Oracle Certification Retirements oldalon, hogy a letenni kívánt vizsga még nem évült-e el. Ezen az oldalon pedig – Oracle Certification Blog – feliratkozhat az Oracle hivatalos hírlevelére melyben a minden olyan bejelentést közzéteszenk meky érnitheti a letenni kívánt vizsgát.

Oracle Certification Proctored Exam (Valid for 6 months)

Oracle Certification Proctored Exam (Valid for 6 months)

Ez az egy alkalomra szolgáló voucher az online és  Cloud vizsgák valamint a master vizsgák kivételével bármilyen proktorált Oracle minősítő vizsgára használható fel, melyeket bármelyik PearsonVue Test Centerben (PVTC) le lehet tenni. A megvásárlástól számított 6 hónapon belül érvényes. Csak egy adott személyre, egy alkalomra és az adott országban érvényes.

Ára: 77.500 Ft. + ÁFA

Oracle Cloud Certification Proctored Exam (Valid for 6 months)

Oracle Cloud Certification Proctored Exam (Valid for 6 months)

Ez az egy alkalomra szolgáló voucher kizárólag Oracle Cloud minősítő vizsgára használható fel, melyeket bármelyik PearsonVue Test Centerben (PVTC) le lehet tenni. A megvásárlástól számított 6 hónapon belül érvényes. Csak egy adott személyre, egy alkalomra és az adott országban érvényes.

Ára: 77.522 Ft. + ÁFA

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) Foundations Certification Proctored Exam (Valid for 6 months)

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) Foundations Certification Proctored Exam (Valid for 6 months)

Ez az egy alkalomra szolgáló voucher kizárólag Oracle Cloud Infrastructure (OCI) Foundations (1Z0-1085-20) minősítő vizsgára használható fel, melyeket bármelyik PearsonVue Test Centerben (PVTC) le lehet tenni. A megvásárlástól számított 6 hónapon belül érvényes. Csak egy adott személyre, egy alkalomra és az adott országban érvényes.

Ára: 27.800 Ft. + ÁFA

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) Associate Certification Proctored Exam (Valid for 6 months)

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) Associate Certification Proctored Exam (Valid for 6 months)

Ez az egy alkalomra szolgáló voucher kizárólag Oracle Cloud Infrastructure (OCI) Associate minősítő vizsgára használható fel, melyeket bármelyik PearsonVue Test Centerben (PVTC) le lehet tenni. A megvásárlástól számított 6 hónapon belül érvényes. Csak egy adott személyre, egy alkalomra és az adott országban érvényes.

Ára: 43.950 Ft. + ÁFA

Oracle Cloud Infrastructure (OCI) Professional Certification Proctored Exam (Valid for 6 months)

Ez az egy alkalomra szolgáló voucher kizárólag Oracle Cloud Infrastructure (OCI) Professional minősítő vizsgára használható fel, melyeket bármelyik PearsonVue Test Centerben (PVTC) le lehet tenni. A megvásárlástól számított 6 hónapon belül érvényes. Csak egy adott személyre, egy alkalomra és az adott országban érvényes.

Ára: 71.800 Ft. + ÁFA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Oracle vizsgára jogosító voucherek” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!