fbpx

Oracle Hyperion and Essbase Product Learning Subscription csomag

568 000 Ft

Az Oracle Hyperion and Essbase Product Learning Subscription csomagok az Oracle egyik legnépszerűbb termékcsaládjával, a Hyperion and Essbase megoldásokkal kapcsolatos tanfolyamokat és vizsgákra jogosító vouchereket tartalmazzák.

Összefoglaló

Az Oracle termékeivel kapcsolatos ismereteket az egyik legelőnyösebb módon a PLS (Product Learning Subscription) csomagok segítségével lehet megszerezni. A csomagban nem csak e-learning tanfolyamokat hanem általában vizsga vouchereket is kap az előfizető. Így a PLS megvásárlása kiemelkedően költséghatékony megoldás azok számára, akik egyéni tempóban szeretnének tanulni egy adott témakörben és akár minősítő vizsgákat is szeretnének tenni. A pontos feltételek megismeréséhez kérjük ugorjon a “Általános ismertető az Oracle University digitális oktatási kínálatáról” menűponthoz. A megadott árak az Oracle üzleti évének végéig, 2021 május 31.-ig érvényesek.

Oracle Hyperion and Essbase Product Learning Subscription csomagok

Az Oracle Hyperion and Essbase Product Learning Subscription csomagok az Oracle egyik legnépszerűbb termékcsaládjával, a Hyperion and Essbase megoldásokkal kapcsolatos tanfolyamokat és vizsgákra jogosító vouchereket tartalmazzák. Részletes leírások az egyes előfizetések tartalmáról:

Oracle Hyperion and Essbase Learning Subscription csomag

Az előfizetésben foglalt tanfolyamok száma: 22

Az előfizetés keretében kapott vizsga voucherek száma: 3

Témakörök:

  • Reports administrators;
  • Analysts; Essbase administrators;
  • System administrators;
  • End Users (EU);

Kinek ajánljuk:

  • Implementation Team Members (ITM): Configuration consultants, Implementation consultants, Functional implementers

Általános ismertető az Oracle University digitális oktatási kínálatáról

Az Oracle University számos megoldást kínál online formában történő oktatásokra. Segítünk ebben eligazodni és megtalálni a legjobb formát egy adott igényhez. Az online oktatási formák 3 nagy csoportba sorolhatók:

  • Self-study courses & Product Learning Subscriptions
  • Training On Demand
  • Live Virtual Class

Product Learning Subscription: ezek olyan csomagok, melyek egy-egy termék vagy technológia összes elérhető e-learning képzését foglalják magukban. Általában videós tananyagok, angol vagy más nagyobb nyelven. A szöveg jobb megértését átirat (transscript) segíti, melyben kulcsszavakra is kereshetünk.  Sokkal kedvezőbb az árazásuk, mint ha külön-külön vennénk meg az egyes képzéseket, ráadásul számos csomag foglal magában PearsonVue vizsgaközpontokban letehető hivatalos vizsgákra jogosító vouchert. Az előfizetési csomag egy főre szól és az ebben foglalt vizsgákat is csak az adott előfizető teheti le (az oracle.com fiók alapján kerül azonosításra). Fontos jellemzője, hogy a tartalom az előfizetés időtartama alatt foyamatosan frissül, így amint kijön valami új anyag, azonnal elérhető lesz az előfizető számára. Ez kihatással van az előfizetésben foglalt tanfolyamok illetve Learning Path-ok számára is: a frissítések függvényében ez a szám változhat.

Unlimited Product Learning Subscription: az összes e-learning egy csomagban, számos esetben vizsga voucherekkel együtt. A csomag egy főre szól és egy évig érhető el. A létező legkedvezőbb ajánlat, mert ilyen áron, ennyi képzést egészen biztosan nem lehet megszerezni.

Self-study courses: webes böngészőből elérhető vagy letölthető tananyag, egyéni tempójú tanulásra. Ehhez szükség van egy oracle.com fiókra, mely ingyenesen létrehozható. A hozzáférés egyéni, nem adható át másnak. Minden tananyag SCORM ill. AICC kompatibilis, így bármilyen Learning Management System segítségével is futtathatók. A hozzáférés a megrendeléstől számított 7-10 munkanap alatt készül el és az első belépéstől számított 365 napig érvényes. Az e-learning formátumban is elérhető labor az egyes képzésekhez, de nem a teljes idő alatt, hanem előre lefoglalt, egybefüggő időszakban (általában 7 nap hosszúságban).

Training On Demand: videós formában rögzített képzések, melyek nagyon hasonlítanak a tantermi képzéshez. A szöveg jobb megértését átirat segíti, melyben kulcsszavakra is kereshetünk. Ez a hozzáférés 90 napig él, melyből általában 7, egybefüggő napra, előre foglalt időpontban igénybe vehetjük a tanfolyamhoz tartozó labort is.

Live Virtual Class: adott időpontokra meghirdetett élő tantermi oktatás, melyhez távolról is lehet csatlakozni. Mind tananyag, labor és hossz tekintetében megegyezik a tantermi képzéssel. Az oktatás angolul vagy más nagyobb nyelveken folyik.

Amennyiben olyan képzést szeretne, melyet nem talál meg az alábbi listában, küldjön levelet a hello@shiwaforce.com címre vagy hívjon minket a +36 30 1661341 telefonszámon.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Oracle Hyperion and Essbase Product Learning Subscription csomag” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development