fbpx

Önismereti, motivációs tréning

Képzés kódja: ALPRG-100

119 000 Ft

A tréning célja megismertetni a résztvevőket azokkal az önismereti modellekkel, melyek segítségével megérhetik saját és környezetük viselkedését, felismerhetik a különböző személyiségtípusok jellemzőit, megtanulhatják azok kezelését.

A tréning célja

Megismertetni a résztvevőket azokkal az önismereti modellekkel, melyek segítségével megérhetik saját és környezetük viselkedését, felismerhetik a különböző személyiségtípusok jellemzőit, megtanulhatják azok kezelését.
Megkíséreljük megtalálni egyéni motivációjukat, ami a munkában és a magánéletben előreviszi őket, ami segít a nehézségek leküzdésében, kezelésében.

Kinek ajánljuk?

  • Azoknak, akik nem vagy keveset foglalkoztak saját maguk fejlesztésével önismereti és motivációs oldalról, de azt tapasztalják, hogy vannak elakadásaik, helyzetek, melyeket egyedül már nem tudnak megoldani.
  • Azoknak, akik foglalkoztak már önfejlesztéssel, és szeretnének ebben mélyebbre ásni, válaszokat keresnek mindennapi kérdéseikre, változtatni szeretnének saját magukhoz fűződő viszonyukon.

A tréning témái

  • Hogyan lépjek ki a komfortzónából?
  • Hogyan sajátíthatok el hosszútávon tudást, új képességeket?
  • Milyennek látom magam, milyennek lát a környezetem?
  • Miért viselkedem úgy, ahogy, és mások miért olyanok, amilyenek?
  • Hogyan találjam meg azokat a motivációs pontokat, melyek tovább lendíthetnek a jelenlegi élethelyzetemen?
  • Hogyan határozzak meg célokat?
  • Külső és belső motiváció közötti különbségek, a megfelelő arány megtalálása.

A tréning eredményeképp

A résztvevők felismernek, tudatosítanak magukban olyan tulajdonságokat, viselkedésmódokat, erősségeket és fejlesztendő területeket, melyek tudatában lehetőségük van változásra, máshogy cselekedni, máshogy gondolkodni, más eredményeket elérni és máshogy érezni magukat.
A motiváció és a célok mentén gondolkodva könnyebben illeszkednek egy olyan szervezetbe, mely agilis működésből fakadóan a mindennapjait a célok kitűzése és teljesítése köré szervezi.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Önismereti, motivációs tréning” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development