fbpx

Önismereti, motivációs tréning

Képzés kódja: ALPRG-100

119.000 Ft +ÁFA

A tréning célja megismertetni a résztvevőket azokkal az önismereti modellekkel, melyek segítségével megérhetik saját és környezetük viselkedését, felismerhetik a különböző személyiségtípusok jellemzőit, megtanulhatják azok kezelését.

A tréning célja

Megismertetni a résztvevőket azokkal az önismereti modellekkel, melyek segítségével megérhetik saját és környezetük viselkedését, felismerhetik a különböző személyiségtípusok jellemzőit, megtanulhatják azok kezelését.
Megkíséreljük megtalálni egyéni motivációjukat, ami a munkában és a magánéletben előreviszi őket, ami segít a nehézségek leküzdésében, kezelésében.

Kinek ajánljuk?

  • Azoknak, akik nem vagy keveset foglalkoztak saját maguk fejlesztésével önismereti és motivációs oldalról, de azt tapasztalják, hogy vannak elakadásaik, helyzetek, melyeket egyedül már nem tudnak megoldani.
  • Azoknak, akik foglalkoztak már önfejlesztéssel, és szeretnének ebben mélyebbre ásni, válaszokat keresnek mindennapi kérdéseikre, változtatni szeretnének saját magukhoz fűződő viszonyukon.

A tréning témái

  • Hogyan lépjek ki a komfortzónából?
  • Hogyan sajátíthatok el hosszútávon tudást, új képességeket?
  • Milyennek látom magam, milyennek lát a környezetem?
  • Miért viselkedem úgy, ahogy, és mások miért olyanok, amilyenek?
  • Hogyan találjam meg azokat a motivációs pontokat, melyek tovább lendíthetnek a jelenlegi élethelyzetemen?
  • Hogyan határozzak meg célokat?
  • Külső és belső motiváció közötti különbségek, a megfelelő arány megtalálása.

A tréning eredményeképp

A résztvevők felismernek, tudatosítanak magukban olyan tulajdonságokat, viselkedésmódokat, erősségeket és fejlesztendő területeket, melyek tudatában lehetőségük van változásra, máshogy cselekedni, máshogy gondolkodni, más eredményeket elérni és máshogy érezni magukat.
A motiváció és a célok mentén gondolkodva könnyebben illeszkednek egy olyan szervezetbe, mely agilis működésből fakadóan a mindennapjait a célok kitűzése és teljesítése köré szervezi.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Önismereti, motivációs tréning” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!