fbpx

Kubernetes tréning

350.000 Ft +ÁFA

Tanuld meg és alkalmazd a konténertechnológiát, jelentkezz most kétnapos Kubernetes tréningünkre, és tanuld meg, hogyan üzemeltesd konténerizált alkalmazásaid a Kubernetesben!

Az 1960-as években a logisztikát forradalmasították a konténerek. Előttte a teherhajók áruval feltöltéséhez rakodómesterekre volt szükség. Ők voltak azok, akik tudták, hogy mit hová kell pakolni és a formátlan nagy csomagok be- és kirakodása bonyolult és időigényes folyamat volt. IT-téren is hasonló történik a 2010-es évek eleje óta.  Az alkalmazások telepítésére és futtatására már mi is konténereket tudunk használni, amelyekbe mindent be lehet tenni és a konténerek élesítése, futtatása sem igényel speciális tudást. Megszületett az a rendszer, ami az IT-világ konténereinek tömeges kirakodását és integrációját el tudja végezni.

Ez a Kubernetes

Korábban egy-egy nagy pénzügyi vállalat rendszerének élesítése, átállítása akár 10-12 órát is igénybe vett. Ma a Kubernetessel ez biztonságosan, teszteléssel együtt sem több 20-30 percnél. Nem meglepő tehát, hogy a Kubernetes gyorsan terjed és de facto szabvánnyá válik a világban.

A Kubernetes segítségével a konténer-alkalmazások telepítése, futtatása és kezelése a legkülönbözőbb infrastruktúrákon is lehetséges licenszköltségektől mentesen. Biztonságos még a nagyvállalatok számára is, ráadásul a meglévő infrastruktúrán működik és lehetőséget tud biztosítani arra, hogy gyorsan és kényelmesen tudjuk telepíteni és frissíteni az alkalmazásokat.

Így az ötlet megszületésétől az elkészült fejlesztés élesítésig tartó időt akár órákra le tudjuk rövidíteni és többé már nem negyedévente adunk ki frissítéseket, hanem naponta akár többször is.

Konténerizáció

A szoftverek és az alattuk felépített infrastruktúra komplexitása napról napra egyre nő. A konténerekbe szervezés ugyan sokat segít, ez azonban újabb kihívásokat jelent: konténerek tömegeit kell gyorsan, biztonságosan kezelni.

Ezt angolul “orchestration”-nak hívjuk, vagyis ahogyan egy karmester vezényli az egyes hangszereket a hangversenyen, ugyanúgy egy konténerek tömegeit kezelő szoftver központi “karmesterként” vezérli, hogy melyik konténer hány példányban hova kerüljön, hogyan skálázódjon.

A Kubernetes a K8s-nek is rövidített megoldás egy nyílt forráskódú, szabadon elérhető és felhasználható rendszer, mely a konténerek tömeges kezelését, skálázását és automatikus szállítását oldja meg.

Docker konténerek Kubernetes vezényléssel

A Docker konténerekhez Kubernetes vezénylést használunk. Ez lehetővé teszi az elkészült fejlesztések automatikus szállítását, skálázhatóságát és a konténerizált alkalmazások menedzselését a különböző infrastruktúrákon – licenszdíj nélkül.

Tanuld meg és alkalmazd a konténertechnológiát, ami felhőalapú, hatékonyan, gazdaságosan és biztonságosan működtethető, és lehetővé teszi a skálázhatóságot. Jelentkezz kétnapos Kubernetes tréningünkre, és üzemeltesd konténerizált alkalmazásaid a felhőben!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kubernetes tréning” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

 • A KÉPZÉS HOSSZA

  2 nap 09:00-17:00 között

 • A KÉPZÉS TERVEZETT IDŐPONTJAI

  2019. november  18.

 • JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ

  2019. november 15.

 • A KÉPZÉS HELYSZÍNE

  ShiwaForce HQ, Budapest, 1123 Alkotás utca 17-19.

  Csoportos jelentkezés (min. 8 fő) esetén igény szerint kihelyezett képzést is tartunk

 • RÉSZVÉTELI DÍJ

  350.000 Ft + ÁFA személyenként

Ne habozzon! Hívjon minket bátran!

Reisinger Gábor
Business Development Lead
Szintén Erika
Training Account Manager
Simó Gábor
Digital Account Manager
Brázda Barbara
Digital Account Manager