fbpx

ITIL 4 Strategist Direct, Plan and Improve vizsga

Képzés kódja: EXDPI-400

120.000 Ft +ÁFA

Az ITIL 4 Strategist Direct, Plan and Improve vizsga az ITIL 4 Managing Professional és Strategic Leader track része is egyben. A képzés magyar nyelvű, de a tananyag és a vizsga nyelve is angol.

Összefoglaló:

Az ITIL 4 Strategist Direct, Plan and Improve vizsga az ITIL 4 Managing Professional és egyben a Strategic Leader track része is. Ez egy univerzális modul mely azon menedzsereket célozza meg, akik irányt és stratégiát határoznak meg illetve egy folyamatosan fejlődő csapatot menedzselnek. Gyakorlati ismeretekkel ruházza fel a résztvevőket melyek egy “tanuló és fejlődő” IT szervezetben szükségesek, erős fókusszal a stratégiai irányokra. A modul az Agile és Lean módszerek befolyását és hatását mutatja be és azt, hogy hogyan tudjuk mindezeket a szervezet előnyére fordítani. A felhasználókat segíti abban, hogy a folyamatos fejlődést (continuous improvement) a szükséges agilitással kombinálja.

Az ITIL Managing Professional modulvizsgáinak letételéhez és a minősítés megszerzéshez hivatalos tanfolyamon történő részvétel szükséges. Az ITIL 4 Foundation vizsga megléte előfeltétel a modulokon történő részvételhez.

Az ITIL 4 tanfolyamok és vizsgák az XPRNC.IT szakmai támogatásával és velük történő közös szervezésben valósulnak meg. Az XPRNC.IT az Axelos és a PeopleCert hivatalos partnere.

Take2 opció: amennyiben a vizsga letétele előtt megvásárolja ezt az opciót, úgy egy sikertelen vizsga esetén ugyanaz a személy, ugyanazt a vizsgát díjmentesen ismételheti meg egy későbbi időpontban. A Take2 opció díja: 20.000 Ft. + ÁFA

Részletes tematika:

  • A vizsgát a PeopleCert biztosítja
  • A vizsga időtartama 90 perc + 25% nem anyanyelviek számára
  • 40 feleletválasztós kérdés
  • A vizsgavoucher 12 hónapig érvényes, a vizsga időpontját közvetlenül a Peoplecert-tel kell rögzíteni
  • A sikeres vizsga követelménye 70% jó válasz (28 / 40 kérdés)
  • A sikeres vizsga 18 pontot jelent (PDU, professional development units)

  Kinek ajánljuk:

  • Azon résztvevők, akik szeretnének ITIL 4 Managing Professional minősítést szerezni

  Szükséges előképzettség:

  • Az ITIL Managing Professional modulvizsgáinak letételéhez és a minősítés megszerzéshez hivatalos tanfolyamon történő részvétel szükséges. Az ITIL 4 Foundation vizsga megléte előfeltétel a modulokon történő részvételhez.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ITIL 4 Strategist Direct, Plan and Improve vizsga” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Business Development Manager