fbpx

ITIL 4 Specialist High-velocity IT vizsga – Professional

Képzés kódja: EXHVI-400

120 000 Ft

Az ITIL 4 Specialist High-velocity IT vizsga az ITIL 4 Managing Professional track része. A képzés magyar nyelvű, de a tananyag és a vizsga nyelve angol.

Összefoglaló:

Az ITIL 4 Specialist High-velocity IT vizsga az ITIL 4 Managing Professional track része. Ez a modul az üzleti világ és az IT konvergenciájáról szól és megmutatja miért fontos az együttműködés, a kollaboráció ebben a felgyorsult és digitalizált világban. Rámutat az IT transzformáció és a Digitális transzformáció közötti különbségre és képessé teszi a résztvevőt, hogy felismerje az ebből eredő üzleti lehetőségeket.  A digitalizált szolgáltatások beágyazásával olyan eszközök kerülnek a kezünkbe, melyek használatához és kiaknázásához új képességek és ismeretek szükségesek. Egyúttal a szervezetek számára segíteni lehet abban, hogy a megfelelő területre és technológiába invesztáljanak azért, hogy elérjék sőt túlteljesítsék üzleti céljaikat.

Az IT és digitalizációs szakemberek a sebesség növelésével és a szolgáltatásminőség emelésével nagyobb érték teremthető azáltal, hogy új munkamódszereket alakítunk ki és folyamatosan “kihívjuk” a hagyományos gondolkodást. Irányt mutat a digitális technológia alkalmazásában, megismertetve a hallgatókat olyan elvekkel mint pl.: design-thinking, komplex de mégis adaptív rendszerek kialakítása (pl.: microservices), DevOps és üzemeltetés közti különbség, Lean és Agile megközelítés. Segít hidat verni a fejlesztés és üzemeltetés közé és az optimalizálást helyezi előtérbe a radikális átalakítással szemben.

Az ITIL Managing Professional modulvizsgáinak letételéhez és a minősítés megszerzéshez hivatalos tanfolyamon történő részvétel szükséges. Az ITIL 4 Foundation vizsga megléte előfeltétel a modulokon történő részvételhez.

Az ITIL 4 tanfolyamok és vizsgák az XPRNC.IT szakmai támogatásával és velük történő közös szervezésben valósulnak meg. Az XPRNC.IT az Axelos és a PeopleCert hivatalos partnere.

Take2 opció: amennyiben a vizsga letétele előtt megvásárolja ezt az opciót, úgy egy sikertelen vizsga esetén ugyanaz a személy, ugyanazt a vizsgát díjmentesen ismételheti meg egy későbbi időpontban. A Take2 opció díja: 20.000 Ft. + ÁFA

Részletes tematika:

  • A vizsgát a PeopleCert biztosítja
  • A vizsga időtartama 90 perc + 25% nem anyanyelviek számára
  • 40 feleletválasztós kérdés
  • A vizsgavoucher 12 hónapig érvényes, a vizsga időpontját közvetlenül a Peoplecert-tel kell rögzíteni
  • A sikeres vizsga követelménye 70% jó válasz (28 / 40 kérdés)
  • A sikeres vizsga 18 pontot jelent (PDU, professional development units)

  Kinek ajánljuk:

  • Azon résztvevők, akik szeretnének ITIL 4 Managing Professional minősítést szerezni

  Szükséges előképzettség:

  • Az ITIL Managing Professional modulvizsgáinak letételéhez és a minősítés megszerzéshez hivatalos tanfolyamon történő részvétel szükséges. Az ITIL 4 Foundation vizsga megléte előfeltétel a modulokon történő részvételhez.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ITIL 4 Specialist High-velocity IT vizsga – Professional” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development