fbpx

ITIL 4 Specialist Drive Stakeholder Value vizsga

Képzés kódja: EXDSV-400

120 000 Ft

Az ITIL 4 Drive Stakeholder Value vizsga az ITIL 4 Managing Professional track része. A képzés magyar nyelvű, de a tananyag és a vizsga nyelve angol.

Összefoglaló:

Az ITIL 4 Drive Stakeholder Value vizsga az ITIL 4 Managing Professional track része. Ez a modul áttekinti a szolgáltatók, ügyfeleik, a felhasználók és partnereik között fennálló elkötelezettségek és interakciók széles skáláját. Felvértezi a résztvevőket és ezáltal szervezeteiket ismeretekkel és képessé teszik őket a kiemelkedő értékteremtésre azáltal, hogy IT hátterű szolgáltatásokkal át tudják alakítani a felhasználói igényeket kézzelfogható üzleti előnyökre. A hatékony érdekelt (stakeholder) menedzsment által a digitalizációs világ szakemberei jobban be tudják “célozni” a részükre kínált szolgáltatásokat és ajánlatokat ami komoly előny a mindinkább növekvő kihívásokat állító versenypiacon.

A modul érinti az ügyfélutat (customer journey), mely által a résztvevők formálhatják az ügyféligényeket, kezelhetik a relációkat és javíthatják az ügyfélélményt. Arra is képessé teszi a résztvevőket, hogy a közös értékteremtéssel (value co-creation) és a közös megegyezésen alapuló követelményrendszer kialakításával javítsák a résztvevők elégedettségét (increase stakeholder satisfaction). Arra ösztönzi a résztvevőket, hogy minél többet kommunikáljanak és dolgozzanak együtt az érdekeltekkel azért, hogy ezáltal mindkét fél elégedettsége nőhessen. Ez az egyedülálló modul olyan ismeretekkel látja el a minden bizonnyal műszaki háttérrel rendelkező szakembereket, melyek kitágítják horizontját az emberi és üzleti dimenziók felé és így ki tudnak lépni az “IT mint kiszolgáló szervezet” csapdájából.

Az ITIL Managing Professional modulvizsgáinak letételéhez és a minősítés megszerzéshez hivatalos tanfolyamon történő részvétel szükséges. Az ITIL 4 Foundation vizsga megléte előfeltétel a modulokon történő részvételhez.

Az ITIL 4 tanfolyamok és vizsgák az XPRNC.IT szakmai támogatásával és velük történő közös szervezésben valósulnak meg. Az XPRNC.IT az Axelos és a PeopleCert hivatalos partnere.

Take2 opció: amennyiben a vizsga letétele előtt megvásárolja ezt az opciót, úgy egy sikertelen vizsga esetén ugyanaz a személy, ugyanazt a vizsgát díjmentesen ismételheti meg egy későbbi időpontban. A Take2 opció díja: 20.000 Ft. + ÁFA

Részletes tematika:

  • A vizsgát a PeopleCert biztosítja
  • A vizsga időtartama 90 perc + 25% nem anyanyelviek számára
  • 40 feleletválasztós kérdés
  • A vizsgavoucher 12 hónapig érvényes, a vizsga időpontját közvetlenül a Peoplecert-tel kell rögzíteni
  • A sikeres vizsga követelménye 70% jó válasz (28 / 40 kérdés)
  • A sikeres vizsga 18 pontot jelent (PDU, professional development units)

  Kinek ajánljuk:

  • Azon résztvevők, akik szeretnének ITIL 4 Managing Professional minősítést szerezni

  Szükséges előképzettség:

  • Az ITIL Managing Professional modulvizsgáinak letételéhez és a minősítés megszerzéshez hivatalos tanfolyamon történő részvétel szükséges. Az ITIL 4 Foundation vizsga megléte előfeltétel a modulokon történő részvételhez.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ITIL 4 Specialist Drive Stakeholder Value vizsga” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development