fbpx

ITIL 4 Managing Professional Transition vizsga

Képzés kódja: EXDPI-400

120 000 Ft

Az ITIL 4 MPT (Managing Professional Transition) vizsga módot kínál azoknak, akik már rendelkeznek a szükséges ITIL v3 minősítésekkel és gyorsított formában szeretnék megszerezni a Managing Professional minősítést.

Összefoglaló:

Összefoglaló:

Az ITIL 4 Strategist Direct, Plan and Improve vizsga az ITIL 4 Managing Professional és egyben a Strategic Leader track része is. Ez egy univerzális modul mely azon menedzsereket célozza meg, akik irányt és stratégiát határoznak meg illetve egy folyamatosan fejlődő csapatot menedzselnek. Gyakorlati ismeretekkel ruházza fel a résztvevőket melyek egy “tanuló és fejlődő” IT szervezetben szükségesek, erős fókusszal a stratégiai irányokra. A modul az Agile és Lean módszerek befolyását és hatását mutatja be és azt, hogy hogyan tudjuk mindezeket a szervezet előnyére fordítani. A felhasználókat segíti abban, hogy a folyamatos fejlődést (continuous improvement) a szükséges agilitással kombinálja.

Az ITIL Managing Professional modulvizsgáinak letételéhez és a minősítés megszerzéshez hivatalos tanfolyamon történő részvétel szükséges. Az ITIL 4 Foundation vizsga megléte előfeltétel a modulokon történő részvételhez.

Az ITIL 4 tanfolyamok és vizsgák az XPRNC.IT szakmai támogatásával és velük történő közös szervezésben valósulnak meg. Az XPRNC.IT az Axelos és a PeopleCert hivatalos partnere.

Take2 opció: amennyiben a vizsga letétele előtt megvásárolja ezt az opciót, úgy egy sikertelen vizsga esetén ugyanaz a személy, ugyanazt a vizsgát díjmentesen ismételheti meg egy későbbi időpontban. A Take2 opció díja: 20.000 Ft. + ÁFA

Részletes tematika:

  • A vizsgát a PeopleCert biztosítja
  • A vizsga időtartama 90 perc + 25% nem anyanyelviek számára
  • 40 feleletválasztós kérdés
  • A vizsgavoucher 12 hónapig érvényes, a vizsga időpontját közvetlenül a Peoplecert-tel kell rögzíteni
  • A sikeres vizsga követelménye 70% jó válasz (28 / 40 kérdés)
  • A sikeres vizsga 18 pontot jelent (PDU, professional development units)

  Kinek ajánljuk:

  • Azon résztvevők, akik szeretnének ITIL 4 Managing Professional minősítést szerezni

  Szükséges előképzettség:

  • Az ITIL Managing Professional modulvizsgáinak letételéhez és a minősítés megszerzéshez hivatalos tanfolyamon történő részvétel szükséges. Az ITIL 4 Foundation vizsga megléte előfeltétel a modulokon történő részvételhez.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ITIL 4 Managing Professional Transition vizsga” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development