fbpx

Vizsga ITIL 4 Create, Deliver and Support – Professional

Képzés kódja: EXCDS-400

120 000 Ft

Az ITIL 4 Create, Deliver and Support vizsga az ITIL 4 Managing Professional track része.

Összefoglaló:

Az ITIL 4 Create, Deliver and Support modul az ITIL 4 Managing Professional track része. Ez a modul a “core” szolgáltatás menedzsment tevékenységeket fogja át és egyúttal kitekint a szolgáltatások kialakítására (creation) is. A különböző érték-áramok (value streams) és a kialakításra, a szolgáltatás nyújtására és támogatására (create, deliver and support) irányuló tevékenységek integrálására fókuszál. Egyben lefedi a támogatás gyakorlatát, módszereit és az eszközöket is. A “Create, Deliver and Support” modul bemutatja az IT szolgáltatások gyakorlóival a szolgáltatás minőséggel és a minőség javítással kapcsolatos módszereket. Ezáltal képessé válnak arra, hogy folyamatosan innovatív de mégis megbízható minőségű, technológia alapú szolgáltatásokat nyújtsanak ügyfeleiknek az egyre inkább élesedő versenyben.

Az ITIL 4 “Create, Deliver and Support” modul azon szakembereket célozza meg, akik további ismereteket szeretnének megszerezni az ITSM világában menedzserként vagy csapattagként ahhoz, hogy end-to-end szolgáltatásokat fejlesszenek, nyújtsanak és támogassanak. Érdekes továbbá azok számára, akik már rendelkeznek korábbi ITIL minősítésekkel. Az ITIL Managing Professional modulvizsgáinak letételéhez és a minősítés megszerzéshez hivatalos tanfolyamon történő részvétel szükséges. Az ITIL 4 Foundation vizsga megléte előfeltétel a modulokon történő részvételhez.

Az ITIL 4 tanfolyamok és vizsgák az XPRNC.IT szakmai támogatásával és velük történő közös szervezésben valósulnak meg. Az XPRNC.IT az Axelos és a PeopleCert hivatalos partnere.

Take2 opció: amennyiben a vizsga letétele előtt megvásárolja ezt az opciót, úgy egy sikertelen vizsga esetén ugyanaz a személy, ugyanazt a vizsgát díjmentesen ismételheti meg egy későbbi időpontban. A Take2 opció díja: 20.000 Ft. + ÁFA

Részletes tematika:

  • A vizsgát a PeopleCert biztosítja
  • A vizsga időtartama 90 perc + 25% nem anyanyelviek számára
  • 40 feleletválasztós kérdés
  • PA vizsgavoucher 12 hónapig érvényes, a vizsga időpontját közvetlenül a Peoplecert-tel kell rögzíteni
  • A sikeres vizsga követelménye 70% jó válasz (28 / 40 kérdés)
  • A sikeres vizsga 18 pontot jelent (PDU, professional development units)

Kinek ajánljuk:

  • Azon résztvevők, akik szeretnének ITIL 4 Managing Professional minősítést szerezni

Szükséges előképzettség:

  • Az ITIL Managing Professional modulvizsgáinak letételéhez és a minősítés megszerzéshez hivatalos tanfolyamon történő részvétel szükséges. Az ITIL 4 Foundation vizsga megléte előfeltétel a modulokon történő részvételhez.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vizsga ITIL 4 Create, Deliver and Support – Professional” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development