fbpx

Együttműködés, kommunikáció tréning

Képzés kódja: ALPRG-200

119 000 Ft

A tréning célja, hogy az együttműködés fontosságára felhívja a figyelmet, erősítse azt gyakorlati feladatokon, élethelyzeteken keresztül.

A tréning célja

A tréning célja, hogy az együttműködés fontosságára felhívja a figyelmet, erősítse azt gyakorlati feladatokon, élethelyzeteken keresztül.
A kommunikációs alapoktól a kommunikáció torzulásának okain keresztül a különböző lelki állapotváltozások során kialakult kommunikációs tranzakciók megismeréséig a tréning olyan eszközöket ad a résztvevők kezébe, melyeket használva hatékonyabban tudják kifejezni érzéseiket, gondolataikat, és megfelelően tudják kezelni kommunikációs konfliktusaikat.

Kinek ajánljuk?

A tréning témái

  • Az együttműködési alapelvek
  • Együttműködés a gyakorlatban
  • Az együttműködés hiányának következményei
  • Kommunikációs alapok
  • A kommunikáció torzulása, annak okai, fajtái
  • Kommunikációs tranzakciók fajtái
  • Az asszertivitás gyakorlata a hétköznapokban

A tréning eredményeképp

Miután a résztvevők megtapasztalják az együttműködésben rejlő plusz lehetőségeket, hatékonyabban tudnak csapatban dolgozni, elfogadva egymás erősségeit és esetleges gyengeségeit, erősítve a csoportfejlődést, high performing csapattá alakulását.
Kommunikációs eszköztár birtokában hatékonyan tudják kezelni konfliktushelyzeteiket, képviselni igényeiket, szükségleteiket úgy, hogy tiszteletben tartják a másik fél igényeit, szükségleteit.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Együttműködés, kommunikáció tréning” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development