fbpx

Együttműködés, kommunikáció tréning

Képzés kódja: ALPRG-200

119.000 Ft +ÁFA

A tréning célja, hogy az együttműködés fontosságára felhívja a figyelmet, erősítse azt gyakorlati feladatokon, élethelyzeteken keresztül.

A tréning célja

A tréning célja, hogy az együttműködés fontosságára felhívja a figyelmet, erősítse azt gyakorlati feladatokon, élethelyzeteken keresztül.
A kommunikációs alapoktól a kommunikáció torzulásának okain keresztül a különböző lelki állapotváltozások során kialakult kommunikációs tranzakciók megismeréséig a tréning olyan eszközöket ad a résztvevők kezébe, melyeket használva hatékonyabban tudják kifejezni érzéseiket, gondolataikat, és megfelelően tudják kezelni kommunikációs konfliktusaikat.

Kinek ajánljuk?

A tréning témái

  • Az együttműködési alapelvek
  • Együttműködés a gyakorlatban
  • Az együttműködés hiányának következményei
  • Kommunikációs alapok
  • A kommunikáció torzulása, annak okai, fajtái
  • Kommunikációs tranzakciók fajtái
  • Az asszertivitás gyakorlata a hétköznapokban

A tréning eredményeképp

Miután a résztvevők megtapasztalják az együttműködésben rejlő plusz lehetőségeket, hatékonyabban tudnak csapatban dolgozni, elfogadva egymás erősségeit és esetleges gyengeségeit, erősítve a csoportfejlődést, high performing csapattá alakulását.
Kommunikációs eszköztár birtokában hatékonyan tudják kezelni konfliktushelyzeteiket, képviselni igényeiket, szükségleteiket úgy, hogy tiszteletben tartják a másik fél igényeit, szükségleteit.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Együttműködés, kommunikáció tréning” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!