fbpx

Docker tréning

350.000 Ft +ÁFA

Docker alapokon összeállítjuk agilis IT-infrastruktúrád , és megtanítjuk, hogyan működtesd gyorsan, biztonságosan és skálázhatóan. Tanuld meg a konténertechnológiát kis létszámú, csoportos tréningjeinken! 

 

 

Konténerizáld futó alkalmazásaid Docker konténerekbe a gyorsabb, skálázható és költséghatékony üzemeltetés érdekében. Kétnapos, csoportos (8-12 fős) tréningünkön megtanítjuk, hogyan csináld.

Konténerizáció és felhőbe költöztetés

A fejlesztés és üzemeltetés összehangolásával a korábbinál gyorsabban és gyakrabban adhatsz ki tesztelt csomagokat. A konténertechnológia elősegíti a munkafolyamatok automatizálását, az egyszerű és gyors szállítást, és a használatával elkerülhetők a kézzel vezérelt folyamatok hibalehetőségei.

A konténerizált kódok és függőségek könnyen átköltöztethetőek egyik környezetből a másikba. A konténertechnológia támogatja a gyakori, kis változtatáskat, és lehetővé teszi a nagyvállalati agilis működéshez szükséges folyamatos integrációt (CI) és szállítást (CD).

Docker konténerek

A Docker konténerekhez Kubernetest használunk, ami lehetővé teszi az elkészült fejlesztések automatikus szállítását, skálázhatóságát és a konténerizált alkalmazások menedzselését a különböző infrastruktúrákon – licenszdíj nélkül.

Kétnapos tréningünk során a konténerizáció alapjaitól a Docker compose tudás elsajátításáig és gyakorlati kipróbálásáig vezetünk el.

Tanuld meg és alkalmazd a konténertechnológiát, ami hatékonyan, gazdaságosan és biztonságosan működtethető, és lehetővé teszi a skálázhatósásgot. Keress minket, jelentkezz kétnapos Docker tréningünkre, és közösen megtervezzük és megtanítjuk, hogyan dockerizáld alkalmazásaid!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Docker tréning” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

 • A TRÉNING HOSSZA

  2 nap 09:00-17:00 között

 • A TRÉNING TERVEZETT IDŐPONTJAI

  2019. ősz – a jelentkezők számának függvényében

 • JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ

  2019. szeptember

 • A TRÉNING HELYSZÍNE

  ShiwaForce HQ, Budapest, 1123 Alkotás utca 17-19.

 • RÉSZVÉTELI DÍJ

  350.000 Ft + ÁFA személyenként

Ne habozzon! Hívjon minket bátran!

Reisinger Gábor
Business Development Lead
Szintén Erika
Training Account Manager
Simó Gábor
Digital Account Manager
Brázda Barbara
Digital Account Manager