fbpx

Általános Agile Scrum tréning (Bootcamp)

Képzés kódja: ALASC-100

119.000 Ft +ÁFA

Az 1 napos elméleti és gyakorlati képzés során a résztvevők megismerkednek az agilis alapfogalmakkal, szerepkörökkel, ceremóniákkal és dokumentumokkal.

Képzés indulás: 2020. szeptember 10.
Képzés hossza: 8 óra

Az 1 napos elméleti és gyakorlati képzés során a résztvevők megismerkednek az agilis alapfogalmakkal, szerepkörökkel, ceremóniákkal és dokumentumokkal. Azt is bemutatjuk, hogy mi a gyakorlatban hogyan csináljuk; milyen egy agilis és lean szervezet, hogyan működik az agilitás nálunk. A tréning során kiemeljük a Product Owner, Scrum Master és a csapattagok közös munkáját elősegítő fogalmakat és módszertanokat.

Képzési tematika:

Általános Agile Scrum tréning (Bootcamp) termékről 5 értékelés

 1. B.E.

  az elvárásaim maradéktalanul teljesültek. A középvezetőknek fontos lenne megfelelő részletességgel megismerni az agilis módszertant.

 2. anonim

  Miközben megismertem, hogy mi a módszertan lényege, rájöttem, hogy korábban már dolgoztam ilyen módon, Jira-ban voltak a feladatok. Nagyon hasznos volt, mert tudom, hogy amit eddig csináltunk, miért úgy csináltuk. Érdekes volt az oktatás, hatékonynak tűnik mindaz, amit tanultam. Jó lenne, ha minél többen ismernék a módszertant.

 3. H.Á.

  Szemléletváltást megkaptam, a szkepticizmus eltűnt a módszerrel kapcsolatban, ugyanakkor valamennyi fenntartás maradt bennem, hogy a módszer mennyire jól alkalmazható földrajzilag eltérő kultúrákban, eltérő iparágakban. A tréning – online keretek között jól sikerült megszervezni, tetszettek a táblák, ismétlések, segítették elmélyíteni az elméleti dolgokat. Ez még jobb tudott volna lenni akár, ha személyesen találkozunk.

 4. anonim

  Nagyon pozitív volt, a mai nap tudásának még le kell üllepedni, remélem, a következő időszakban ha együtt dolgozunk, tudunk valami jót kialakítani, létrehozni. Új volt az online, tetszett, hiányzott, hogy nem láttam a többieket.

 5. Sz.G.

  megkaptam mindent, amit elvártam. Az elmélet és a gyakorlat jó arányban volt. Köszönöm!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Reisinger Gábor
Business Development Lead
Tömpe Zsolt
Tömpe Zsolt
Senior Sales Manager
Mádi Gábor
Head of Agile Tools & Infrastructure
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale