fbpx

Általános Agile Scrum tréning (Bootcamp)

Képzés kódja: ALASC-100

119 000 Ft

Az 1 napos elméleti és gyakorlati képzés során a résztvevők megismerkednek az agilis alapfogalmakkal, szerepkörökkel, ceremóniákkal és dokumentumokkal.

Képzés indulás: 2021.04.08.
Képzés hossza: 8 óra

A tréning célja

A tréning célja, hogy segítsük a csapatokat az agilis munkavégzés elindításában azáltal, hogy  a résztvevők megismerik az agilitás alapjait, azokat a szerepeket, eseményeket és szükséges dokumentum hátteret, melyek a mindennapi működés alapját jelentik. Cél, hogy rálátást szerezzenek arra az agilis környezetre, amiben dolgoznak vagy dolgozni fognak, hogy megértsék, mikor van értelme az agilis működésnek, az miben támogatja az munkájukat, a projectek eredményességét.

Kinek ajánljuk?

 • Akik eddig nem dolgoztak agilis környezetben, de munkájukhoz elengedhetetlen, hogy megismerjék annak sajátosságait.
 • Akik egy agilis szervezetbe csöppentek, és fontos, hogy ugyanazt az agilis nyelvet beszéljék a szervezet többi tagjával.
 • Akinek vállalata az agilis transzformáció bevezetése előtt vagy annak kezdeti stádiumában van, és szükséges kialakítani a közös megértést, tisztázni a szerepek, események, dokumentumok fontosságát a jövőben eredményes munkához.

A tréning témái

A tréning eredményeképp

 • Elméleti és gyakorlati síkon is megismerkednek az agilis alapfogalmakkal, szerepkörökkel, ceremóniákkal és dokumentumokkal.
 • Felkészülnek a közös agilis munkafolyamatok napi szintű kialakítására és javítására.
 • A résztvevők tisztában lesznek saját szerepükkel, feladataikkal, felelősségeikkel.

Általános Agile Scrum tréning (Bootcamp) termékről 5 értékelés

 1. B.E.

  az elvárásaim maradéktalanul teljesültek. A középvezetőknek fontos lenne megfelelő részletességgel megismerni az agilis módszertant.

 2. anonim

  Miközben megismertem, hogy mi a módszertan lényege, rájöttem, hogy korábban már dolgoztam ilyen módon, Jira-ban voltak a feladatok. Nagyon hasznos volt, mert tudom, hogy amit eddig csináltunk, miért úgy csináltuk. Érdekes volt az oktatás, hatékonynak tűnik mindaz, amit tanultam. Jó lenne, ha minél többen ismernék a módszertant.

 3. H.Á.

  Szemléletváltást megkaptam, a szkepticizmus eltűnt a módszerrel kapcsolatban, ugyanakkor valamennyi fenntartás maradt bennem, hogy a módszer mennyire jól alkalmazható földrajzilag eltérő kultúrákban, eltérő iparágakban. A tréning – online keretek között jól sikerült megszervezni, tetszettek a táblák, ismétlések, segítették elmélyíteni az elméleti dolgokat. Ez még jobb tudott volna lenni akár, ha személyesen találkozunk.

 4. anonim

  Nagyon pozitív volt, a mai nap tudásának még le kell üllepedni, remélem, a következő időszakban ha együtt dolgozunk, tudunk valami jót kialakítani, létrehozni. Új volt az online, tetszett, hiányzott, hogy nem láttam a többieket.

 5. Sz.G.

  megkaptam mindent, amit elvártam. Az elmélet és a gyakorlat jó arányban volt. Köszönöm!

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development