fbpx
MVP
A Minimum Viable Product az agilis működésben a leggyorsabban elkészíthető, de már üzemképes prototípust jelenti.

A minimálisan működőképes termék

A prototípus megalkotása

„ A prototípus egy új termék azon változata, amely az ügyfelekről a csapat számára a lehető legtöbb validált tudás megszerzését teszi lehetővé, a legkisebb erőfeszítéssel.”- Eric Ries

A prototípus mindig a legkisebb, de már ügyfélértéket hordozó dolog. Nem számít, hogy mekkora az adott termék, meg kell győződnünk róla, hogy nem fecsérli el a csapat az energiáit, valami olyanra, aminek nem ismerjük a következményeit.

https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2020/07/mvp-1.png
Lean Startup képzés
A 2 napos képzés során a résztvevőkkel megismertetjük a Lean Startup alapfogalmait, az MVP lehetőségét és a validáció fontosságát.

Kapcsolódó tréningeink, termékeink

Az MVP célja

„Mindig arra kell törekednünk, hogy a legjobb szolgáltatásokat hosszú távon fejlesszük ki úgy, hogy gyorsan dobjuk piacra és gyűjtsünk tapasztalatokat az ismétlésekből, ahelyett, hogy igyekeznénk mindent egyszerre jól csinálni.”- Mark Zukerbe
Tesztelés és validáció

Az MVP célja, a lehető leggyorsabb tapasztalatszerzés, a lehető legkisebb ráfordítással végig haladni az alkotás-mérés és tapasztalás hurkon, azért hogy minden esetben a lényeg megalkotására koncentráljunk a legkisebb költségvetéssel.

Az agilis módszertanban az MVP szemlélet legfőképpen a Product Owner gondolkodását tükrözi.

https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2020/07/mvp3.png
Agilis tréning
Az 1 napos elméleti és gyakorlati képzés során a résztvevők megismerkednek az agilis alapfogalmakkal, szerepkörökkel, ceremóniákkal és dokumentumokkal.

Várjuk megkeresésed!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development