fbpx

Mit várunk a 2018-as évtől?

2017 számunkra az új lehetőségek és a stabil növekedés éve volt. Új munkatársakkal kibővült, közel száz fős csapatunkkal januártól nagyszabású terveink megvalósításán dolgozunk majd

2017 számunkra az új lehetőségek és a stabil növekedés éve volt. Új munkatársakkal kibővült, közel száz fős csapatunkkal januártól nagyszabású terveink megvalósításán dolgozunk majd.  De először is, mivel kinőttük az irodánkat, újabb emeletek elfoglalásával, belakásával indulunk neki 2018-nak.

Nézzük, mi mindent értünk el 2017-ben

Szépen gyarapodó  csapatunk a ShiwaForce történetében is mérföldkőnek számító  eredményeket ért el: oroszlánrészt vállaltunk az OTP-portál megújításából, megcsináltuk a Telekom Prepaid regisztrációt, az MKB Banknál lehetségessé tettük az online számlanyitást és egy nyílt forráskódú projektet is elindítottunk. Az ügyfeleink digitális transzformációjának felgyorsítása érdekében az SAP, a Docker,  az Amazon és a Kubernetes büszke partnerei lettünk. Örömmel tettünk eleget számos konferenciameghívásoknak, agilis tréningeket tartottunk, amelyeken remek szakembereket ismerhettünk meg és a saját agilis értékrendünk további finomításához lélekemelő megerősítéseket kaptunk.

Nagyon örülök, hogy a kollégák pozitívan értékelik a megreformált onboarding folyamatainkat.  

Bátran és folyamatosan alakítunk munkafolyamatainkon, összehangoljuk és közelebb hozzuk egymáshoz a Product Ownerek, a projekmenedzserek, a Scrum Masterek és a Key Account Managerek munkáját. Rendszeres belső képzésekkel támogatjuk munkatársaink szakmai fejlődését, új metodikákra támaszkodva sikerült javítanunk folyamataink transzparenciáján.

Az örömteli visszajelzések idén sem maradtak el: a legrangosabb hazai banki-technológiai rendezvényen, az E-Banking konferencián nekünk ítélték a Best Digital Management Innovation díjat. Az Országos Vezérigazgatói Találkozón az Év Alapítója, Vállalkozója díjjal tüntettek ki, amire nagyon büszke vagyok.

Azonban azt is tudom, hogy a ShiwaForce.com sikerei, az elégedett ügyfelek és a szépen csillogó díjak mögött rengeteg kemény munka, kitartás, egyénileg és csapatban is a legmagasabb színvonalon teljesítő ember áll. Munkatársak és partnerek, akikkel minden nap megdolgozunk azért, hogy a kiválóságra törekvés jegyében folyamatos ügyfélelégedettséget elérve teljesítsük céljainkat.

2018-ban a digitális transzformáció nyitotta térben agilis, lean módszertanok alkalmazásával új partnerségi kapcsolatokat építünk ki  a további kiegyensúlyozott és folyamatos növekedés érdekében.

Az új évnek azonban új távlatokkal, kibővült célokkal, további munkatársakkal megerősödve vágunk neki az otthon, családi körben töltött testi-lelki pihenést, feltöltődést ígérő pihenő után.

Kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánunk!