fbpx

Minden lehetséges!

Kis gyermekként még hittél abban, hogy minden lehetséges? Zöld elefántokat rajzoltál, akik a nálunk négyszer nagyobb majmokkal játszottak a Holdon, vagy esetleg vízen úszó házakat? Majd iskolába mentél, ahol a hosszú és küzdelmes évek alatt tanárjaid beléd nevelték a korlátaidat.

A diploma kézhez vételével, már papírral rendelkeztél tudásodról, amit lebegtettél munkáltatóid előtt : ,,Igen, én erre vagyok képes!” A munkád során úgy gondoltad, a tapasztalat amit a multinál szerzel majd új lehetőségeket fog megnyitni előtted. De teltek múltak a napok, és arra lettél figyelmes, hogy évek szaladtak el anélkül, hogy valami igazán nagyot alkottál volna.

Egy napon pedig rádöbbensz az újságot olvasva, hogy valakinek ugyanaz az ötlete volt mint neked. Csak ő megcsinálta és példakép lett a sikereivel. Egyetlen kérdést teszel fel magadnak: Miért nem én?

Ekkor pedig rádöbbensz, hogy a világot olyan emberek viszik előbbre, akik nem okosabbak mint te. Hiszen már jóval azelőtt, hogy megmondta volna neked bárki is, te már tudtad : Minden lehetséges!

Gondolj vissza erre az érzésre és kezdj neki már ma dolgozni a saját sikereiden!

what-is-possibel