punk teen blowjob and petite anal hd home away from home away from.3gpking.pro russians love anal sex. fsiblog sexy pussy with doggystyle sex.pron

Minden lehetséges!

Kis gyermekként még hittél abban, hogy minden lehetséges? Zöld elefántokat rajzoltál, akik a nálunk négyszer nagyobb majmokkal játszottak a Holdon, vagy esetleg vízen úszó házakat? Majd iskolába mentél, ahol a hosszú és küzdelmes évek alatt tanárjaid beléd nevelték a korlátaidat.

A diploma kézhez vételével, már papírral rendelkeztél tudásodról, amit lebegtettél munkáltatóid előtt : ,,Igen, én erre vagyok képes!” A munkád során úgy gondoltad, a tapasztalat amit a multinál szerzel majd új lehetőségeket fog megnyitni előtted. De teltek múltak a napok, és arra lettél figyelmes, hogy évek szaladtak el anélkül, hogy valami igazán nagyot alkottál volna.

Egy napon pedig rádöbbensz az újságot olvasva, hogy valakinek ugyanaz az ötlete volt mint neked. Csak ő megcsinálta és példakép lett a sikereivel. Egyetlen kérdést teszel fel magadnak: Miért nem én?

Ekkor pedig rádöbbensz, hogy a világot olyan emberek viszik előbbre, akik nem okosabbak mint te. Hiszen már jóval azelőtt, hogy megmondta volna neked bárki is, te már tudtad : Minden lehetséges!

Gondolj vissza erre az érzésre és kezdj neki már ma dolgozni a saját sikereiden!

what-is-possibel