fbpx
Tréning, oktatás, tanácsadás
Folyamatosan tanulunk és szívesen megosztjuk tapasztalatainkat, agilis és lean fejlesztési és szállítási tudásunkat.

Tréningek, oktatás, tanfolyamaink

Scrum Master képzési csomag

Alapozó és haladó Scrum Master tréningjeinkre most egy kattintással jelentkezhetsz. Ha a kezdő szintről egészen a nemzetközi vizsgáig szeretnél eljutni, gyakorlatorientált képzésünkön felkészítünk arra, hogy minősített profi Scrum Master váljon belőled.

Kubernetes tréning
Kubernetes tréning

Tanuld meg és alkalmazd a konténertechnológiát, jelentkezz most kétnapos Kubernetes tréningünkre, és tanuld meg, hogyan üzemeltesd konténerizált alkalmazásaid a Kubernetesben!

Agilis szereptréningek – szervezetre szabva

Az agilis szerepkörökre gyakorló, nagyválllalati tapasztalattal rendelkező Scrum Master, Agile Coach és Product Owner kollégáink készítik fel munkatársaid.

Scrum Master tréning haladóknak

A Scrum Master tréningre épülő haladó programunk során gyakorlati feladatokat kapsz a Scrum Masterek napi feladatairól, és felkészítünk, hogy a képzés végén nemzetközi Scrum Master minősítést szerezhess.

Scaled Agile Framework (SAFe) tréning

Kezd átláthatatlanná válni agilis vállalatod működése? Gyere el Scaled Agile Framework tréningükre, és tanuld meg, hogyan működtetheted egy jól bevált keretrendszerben agilis csapataid. Skálázott agilitás közép- és nagyvállalatoknak.

Agilis HR tréning

Az agilis transzformációból a humán területek sem maradhatnak ki. Kétnapos tréningünkön megismertetünk a HR agilis működésének kulcsterületeivel és folyamataival.

Oktatóink

Kovach Anton
CEO, tréner
A ShiwaForce.com Zrt. alapító-vezérigazgatója. Évek óta felsővezetői tréningeken, konferenciákon és coachként osztja meg az agilitásról és a lean módszertan alkalmazásáról szerzett vállalatvezetői tapasztalatait. Munkáját az ügyfelek évtizedes lojalitása mellett számos hazai és nemzetközi díjjal is elismerték.
Földházi Csaba
Oktatási üzletágvezető, agilis tréner
Az agilis módszertani bevezetőktől a rendszeres tréningekig, néhány fős teamektől a nagyvállalati közép-és felsővezetőkön át nemzetközi egyetemista csoportokig sokféle összetételű és mélységű oktatást szervez és vezet évek óta. Nemzetközi Scrum Master minősítéssel rendelkezik.
Mádi Gábor
Business Excellence Manager, tréner
A ShiwaForce vállalati kiválóság programjának vezetője. Banki és telekommunikációs projektek Product Ownereként évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Agilis módszertanokat, az Amazon Web Services-t, és az Atlassian termékcsalád használatát oktatja. Találkozhatsz vele egyetemi oktatóként és az Udemy-n is.
Shiwaforce tréner Kora András
Kora András
Product Owner, agilis tréner
Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik nagyvállalati digitális termékek szállításában, Nemzetközi minősítéssel rendelkező Product Owner és Scrum Master. SAFe Program Consultant, Amazon AWS, Google Cloud és Docker képesítéseket is szerzett.
Schmidt Zoltán
Product Owner, agilis tréner
Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az agilis szoftverfejlesztés területén, otthonosan mozog mind a multinacionális nagyvállalati és a startupvilágban is. Product Ownerként segíti a ShiwaForce agilis csapatainak munkáját és az ügyfélcentrikus munkamenetet.
Szintén Erika
Tréner, Account Manager
Több iparágban ismerte meg az ügyféligények, az agilis csapatok és projektek, illetve az agilis szerepkörök gyakorlati működését. Tréneri képzettséggel és több éves multinacionális tréneri tapasztalattal rendelkezik.

Friss ropogós a blogunkból

Tudni szeretnéd mi fán terem az agilis szoftverfejlesztés? Érdekelnek a legújabb webes előadások és trendek? Itt osztjuk az észt!

DevTales podcast

Frontend, backend, design, vagy agilis management, és a magyar fejlesztői közösségek aktuális témáiról is elmondjuk a véleményünket.

Itt futhatsz össze velünk

Konferenciák, események, nagyvilág

Szeretünk tanulni, és tapasztalatainkat szívesen megosztjuk.

Hívjon minket bátran!

Reisinger Gábor
Business Development Lead
Szintén Erika
Training Account Manager
Simó Gábor
Digital Account Manager
Brázda Barbara
Digital Account Manager