Marc Andreessen már 2011-ben megjósolta hogy: “Software is eating the world”. Gondoljanak csak a weboldalakra, shopokra, mobil appokra, online rendszerekre! Mi évtizedes tapasztalattal segítünk abban, hogy a digitális világból még több kézzelfogható sikert tudjon felmutatni. Ebben a folyamatban agilis módszertanunk a Scrum és a Continuous Delivery segítségével szoftverfejlesztő csapataink több tucatnyi sikeres projekten dolgoznak.

A legújabb technológiák (Docker, microservices, AWS) tapasztalatával rendelkezve innovatív megoldásokkal bővítjük nagyvállalati ügyfeleink már meglévő rendszereit. Zöldmezős projektekben a teljes infrastruktúrát megtervezzük, bevezetjük és szükség szerint üzemeltetjük.

Fejlesztőink otthonosan mozognak több programozási nyelvben is, legyen szó a megbízható és biztonságos Javáról, vagy a könnyedebb NodeJS és AngularJS, akár PHP technológiákról.
Natív mobilalkalmazásokat fejlesztünk iOS, Android és Windows UWP platformokra, amelyeket felhőben (AWS, Azure) működő háttérrendszerekhez integrálunk.

Saját szoftverek

Az általunk készített szoftverek (Shiwa eCMS, SAS Node, Karma Platform) egyik titka, hogy könnyedén és gyorsan képesek illeszkedni már meglévő nagyvállalati infrastruktúrákhoz: az üzleti felhasználók számára rugalmasságot biztosítanak, míg a háttérrendszerek felé szigorú szabályok betartásával, a megszokott megbízható merevséget nyújtják.

Minőség

A minőséget az általunk kialakított Continuous Delivery / Continuous Integration folyamatokkal biztosítjuk: a “kis változtatás kis veszély, nagy változtatás nagy veszély" elve alapján folyamatos minimális változtatásokkal lehetővé válik a komplex nagyvállalati szoftverarchitektúrák rugalmas kezelése.

Miben tudunk segíteni?

Több éves nemzetközi tapasztalattal a ShiwaForce csapata segít kiválasztani a megfelelő megoldást és a design elkészítésén át a fejlesztésig és a tesztelésig, az összes feladatot elvégzi.

hello@shiwaforce.com
+36 (1) 392-4000
1123 Budapest
Alkotás utca 17-19.