Marc Andreessen már 2011-ben megjósolta, hogy a szoftverek hamarosan felfalják a világot. Weboldalak, shopok, mobil appok, online rendszerek sokaságát használjuk nap mint nap. Mi évtizedes tapasztalattal segítünk abban, hogy a digitális világból még több kézzelfogható sikert tudjon felmutatni. Ebben a folyamatban agilis módszertanunk, a Scrum és a Continuous Delivery segítségével szoftverfejlesztő csapataink több tucatnyi sikeres projekten dolgoznak.

Fejlesztőink otthonosan mozognak több programozási nyelvben is, legyen szó a megbízható és biztonságos Javáról, vagy a könnyedebb NodeJS és AngularJS, akár PHP technológiákról. Natív mobilalkalmazásokat fejlesztünk iOS, Android és Windows UWP platformokra, amelyeket felhőben (AWS, Azure) működő háttérrendszerekhez integrálunk.

A legújabb technológiák (Docker, microservices, AWS) tapasztalatával rendelkezve innovatív, partnereink aktuális üzleti igényei szerint, testreszabott megoldásokkal bővítjük nagyvállalati ügyfeleink már meglévő rendszereit. Zöldmezős projektekben a teljes infrastruktúrát megtervezzük, bevezetjük és szükség szerint üzemeltetjük is.

Shiwa7 és a hozzá kapcsolódó szoftvercsalád

Az általunk készített szoftverek sikeressségének titka az, hogy gyorsan és problémamentesen képesek illeszkedni már meglévő nagyvállalati infrastruktúrákhoz: az üzleti felhasználók számára rugalmasságot, egységes arculatot és könnyű kezelhetőséget biztosítanak, míg a háttérrendszerek felé a megszokott megbízható biztonságot nyújtják.

Folyamatos szállítás, biztonság, minőség

A garantált legjobb minőséget az általunk kialakított Continuous Delivery / Continuous Integration folyamatokkal biztosítjuk ügyfeleink számára: a “kis változtatás kis veszély, nagy változtatás nagy veszély" elve alapján a folyamatos minimális változtatások lehetővé teszik a komplex nagyvállalati szoftverarchitektúrák rugalmas, ugyanakkor biztonságos kezelését.

Miben lehetünk a segítségére?

Évtizedes nagyvállalati és több éves nemzetközi tapasztalattal a ShiwaForce csapata segít kiválasztani a legjobb megoldásokat a design elkészítésétől a fejlesztésen át a tesztelésig. Akár az egész infrastruktúra megtervezését, bevezetését és üzemeltetését elvégezzük, folyamatosan reagálva partnereink változó üzleti igényeire.

hello@shiwaforce.com
+36 (1) 392-4000
1123 Budapest
Alkotás utca 17-19.