Shiwa7

A Shiwa7 a ShiwaForce.com nagyvállalatok számára fejlesztett tartalomkezelő rendszere (eCMS). Kapcsolódó termékeinkkel együtt teljeskörűen támogatja az egységes arculati megjelenést mobiltelefonos, webes és digitális tévé felületeken is.

Az online világ folyamatos változásban van. A Shiwa7 eCMS 1999 óta segíti a nagy- és közepes vállalati ügyfeleinket alkalmazkodni a folyamatos technológiai változásokhoz.

A Shiwa7 Content Management rendszer mellett számos kapcsolódó megoldást fejlesztünk. Ezekkel ügyfeleink a frontend megjelenésükben a legfrissebb arculati, ergonómiai, valamint a legmodernebb mobil eszközökön is a megszokott magas minőséget és kezelhetőséget tudják a látogatóiknak és vásárlóiknak biztosítani.

Saját fejlesztésű termékünk, a SAS node tartalom- és adatdisztribúciós rendszer, a BlondXML tartalomszerkesztő modul, a vállalati Chat megoldásunk, a Rama interaktív kereső, vagy a DynaForm űrlapkezelő.

Termékeinkről részletesebben a Szolgáltatásaink menüpontban tájékozódhat.

Digitális transzformáció

A digitális transzformáció korszakában agilis szoftverfejlesztési módszertannal dolgozunk. Agilis ismereteinket és évtizedes tapasztalatunkat sikeresen adaptáljuk nagy- és középvállalati ügyfeleinkkel közös fejlesztéseink során. Képesek vagyunk a hosszú távú fejlesztésekhez szokott környezetben gyors és apró lépésekkel, kéthetes periódusokban, a frontend fejlesztéseket ügyfeleinknek produkciós környezetükbe való alkalmazásra átadni.

Fejlesztés

Frontend fejlesztéseink a legfrissebb iparági trendeknek megfelelő design implementációval és ergonómiai megfeleléssel, gyors változtathatóságot, éles környezetbe való tesztelhetőséget biztosítanak, magas rendelkezésre állással. Nagyvállalati megoldásaink az elvárt szigorú arculati előírások adaptációját is könnyen lehetővé teszik úgy, hogy a tartalmak frissítéséhez nem szükséges speciális tudás.
Bimodal IT

Maraton vagy sprint? Mindkettőben szívesen futunk. A Bimodal IT segítségével a nagyvállalati klasszikus szoftverfejelsztési metódus hosszú ciklusai mellett az agilis, rövid távon is eredményeket hozó fejlesztési stílust is a magunkénak tudjuk. Bevált módszereink alapján akár 3 hónap alatt eljuthatunk az ötlettől a megvalósításig a DevOps csapatokkal és a meglévő IT infrastruktúrával együttműködve.

Lean Startup

A Lean Startup módszertan a tényleges felhasználókkal validálja a valódi üzleti célokat, értékeket és igényeket. Segítségével az ügyfeleink a lehető leghamarabb kézhez kapnak egy olyan terméket vagy szolgáltatást, amellyel a piacon megjelenve, az ügyfél visszajelzéseket beépítve jelentős versenyelőnyre tehetnek szert.

Miben lehetünk a segítségére?

Évtizedes nagyvállalati és több éves nemzetközi tapasztalattal a ShiwaForce csapata segít kiválasztani a legjobb megoldásokat a design elkészítésétől a fejlesztésen át a tesztelésig. Akár az egész infrastruktúra megtervezését, bevezetését és üzemeltetését elvégezzük, folyamatosan reagálva partnereink változó üzleti igényeire.

hello@shiwaforce.com
+36 (1) 392-4000
1123 Budapest
Alkotás utca 17-19.