Shiwa7

A ShiwaForce.com nagyvállalati rendszerekhez kapcsolódó terméke a Shiwa7 tartalomkezelő rendszer (eCMS). Kapcsolódó termékeinkkel karöltve teljes körűen támogatja az egységes arculati megjelenést mobiltelefonos, webes, valamint már digitális tévé felületeken is.

Az online világ folyamatos változásban van. A Shiwa7 eCMS 1999 óta segíti a nagy- és közepes vállalati ügyfeleinket alkalmazkodni a folyamatos technológiai változásokhoz.

A Shiwa7 Content Management rendszer mellett számos kapcsolódó megoldást fejlesztünk. Ezekkel ügyfeleink a frontend megjelenésükben a legfrissebb arculati, ergonómiai, valamint a legmodernebb mobil eszközökön is a megszokott magas minőséget és kezelhetőséget tudják a látogatóiknak és vásárlóiknak biztosítani.

Saját fejlesztésű termékünk a SAS node tartalom- és adatdisztribúciós rendszer, a BlondXML tartalomszerkesztő modul, a vállalati Chat megoldásunk, a Rama interaktív kereső, vagy a DynaForm űrlapkezelő.

Termékeinkről részletesebben a Termékek menüpontban tájékozódhat.

Digitális transzformáció

A digitális transzformáció időszakában agilis szoftverfejlesztési módszertannal dolgozunk. Agilis ismereteinket és évtizedes tapasztalatunkat sikeresen adaptáljuk nagy- és középvállalati ügyfeleinkkel közös fejlesztéseink során. Képesek vagyunk a hosszú távú fejlesztésekhez szokott környezetben gyors és apró lépésekkel, kéthetes periódusokban, a frontend fejlesztéseket ügyfeleinknek produkciós környezetükbe való alkalmazásra átadni.

Fejlesztés

Frontend fejlesztéseink a legfrissebb iparági trendeknek megfelelő design implementációval és ergonómiai megfeleléssel, gyors változtathatóságot, éles környezetbe való tesztelhetőséget biztosítanak, magas rendelkezésre állással. A nagyvállalati környezetben elvárt szigorú arculati megjelenések adaptációját is könnyen lehetővé teszik nagyvállalati megoldásaink, úgy, hogy a tartalmak frissítéséhez nem szükséges speciális tudás.
Bimodal IT

Maraton vagy sprint? Mindkettőben szívesen futunk. A Bimodal IT segítségével a nagyvállalati klasszikus szoftverfejelsztési metódus hosszú ciklusai mellett az agilis, rövid távon is eredményeket hozó fejlesztési stílust is űzzük. Az alkalmazott módszerrel akár 2 hónap alatt eljuthatunk az ötlettől a megvalósításig a DevOps csapatokkal és a meglévő IT infrastruktúrával együttműködve.

Lean Startup

A Lean Startup módszertan a tényleges felhasználókkal validálja (bizonyítékkal alátámasztja) a valódi üzleti célokat, értékeket és igényeket, hogy ne a végén derüljön ki, hogy nem is ezt kellett volna lefejleszteni. A Lean Startup módszertan segítségével az ügyfeleink a lehető leghamarabb megkapnak egy olyan terméket vagy szolgáltatást, amellyel a piacon megjelenve, az ügyfél visszajelzéseket beépítve, jelentős versenyelőnyre tehetnek szert.

Miben tudunk segíteni?

Több éves nemzetközi tapasztalattal a ShiwaForce csapata segít kiválasztani a megfelelő megoldást és a design elkészítésén át a fejlesztésig és a tesztelésig, az összes feladatot elvégzi.

hello@shiwaforce.com
+36 (1) 392-4000
1123 Budapest
Alkotás utca 17-19.