fbpx
DevOps
IT infrastruktúra fejlesztés és üzemeltetés mesterfokon: biztonságosan és skálázhatóan.

Konténerizált megoldások Docker, Kubernetes és Openshift alapokon.

Megtervezzük, dockerizáljuk, felhőbe költöztetjük konténerizált alkalmazásaid, és tanfolyamainkon megtanítjuk, hogyan alkalmazd a felhőalapú, hatékonyan, gazdaságosan és biztonságosan működtethető konténertechnológiát.

Üzemeltetés agilisan

A digitális világban két alapkészség szükséges az egyre gyorsabb kiszolgálást sürgető és folyamatosan változó ügyféligényeknek való megfelelésnek, az alkalmazkodás és villámgyors reagálás. Az agilis átalakulásból nem maradhat ki az üzemeltetés sem.

Napi többszöri élesítés

A fejlesztés és az üzemeltetés összekapcsolásával akár naponta többször is élesíteni lehet új, tesztelt verziójú szoftvereket, csomagokat. Ehhez azonban a fejlesztési folyamatok és eszközök felülvizsgálata és összehangolása szükséges.
Ingyenes DevOps érettségi teszt
Válaszolj 10 kérdésre, és tudd meg, hol tart vállalatod a DevOps implementációban!

Continuous Integration / Continuous Delivery

A Continuous Integration (CI) és a Continuous Delivery (CD) biztosításához egyedi folyamatokat fejlesztettünk.
Gyakori, kis változtatások

A “kis változtatás kis veszély, nagy változtatás nagy veszély” elve alapján a gyakori, minimális változtatások lehetővé teszik a komplex nagyvállalati szoftverarchitektúrák rugalmas, ugyanakkor biztonságos kezelését. Egy lépésben elindítható az élesítési folyamat és épp ilyen egyszerűen, egy kattintással, akár az üzleti döntéshozók kezébe adva is megoldható a korábbi verzióra való visszaállás.

https://shiwaforce.r.worldssl.net/wp-content/uploads/2018/09/biz-dev-ops.png
Érdekel, hogyan fejleszthetők a CI/CD folyamataid?
Megmutatjuk, mi hogyan csináljuk

Build és Deploy folyamatok

A folyamatos integrációt és tesztelést automatikus build és deploy folyamatok kialakításával biztosítjuk Bamboo, Jenkins vagy GitLab segítségével akár az éles környezetig.
https://shiwaforce.r.worldssl.net/wp-content/uploads/2018/09/group-401.png
Automatizálás

Ami automatizálható, azt automatizáljuk. Miért? A korábban manuális, rendszerint több embert igénylő, számos hibázási lehetőséget magában hordozó lépés-sorozatot szabályozott formába öntjük. Így pontos képet kapunk a függőségekről és a kódhibák gyorsan javítható válnak, mivel a fejlesztők azonnal, rendszerüzenetekben kapnak értesítést a problémákról.

Érdeklel, hogyan fejlesztheted automatizációs folyamataidat?
Megmutatjuk, mi hogyan csináljuk

Konténerizált alkalmazások az ügyféligények szolgálatában

A Docker konténereket és a Kubernetes-vezénylést, illetve az Openshiftet a könnyebb üzemeltethetőség és egy egyszerűbb, integrált fejlesztés érdekében alkalmazzuk, a tesztkörnyezetektől az éles környezetekig.
Docker és Kubernetes

Az ötlet megszületésétől az elkészült fejlesztés élesítésig tartó időt akár órákra le tudjuk rövidíteni és naponta akár többször is kiadhatunk frissítéseket, így minden korábbinál hamarabb tudunk reagálni a változásokra. A Shiwaforce gyorsan, Magyarországon az elsők között csatlakozott a Docker és a Kubernetes hivatatalos partnereihez.

https://shiwaforce.r.worldssl.net/wp-content/uploads/2019/08/group-4031.png
Érdekel, miért érdemes alkalmazásaidat konténerizálni?
Megmutatjuk, mi hogyan csináljuk

Felhő alapú és hibrid megoldások

Egyre több vállalat terjeszti ki saját infrastruktúráját a felhőbe, vagy indít új projekteket, melyeknél fontos szempont a gazdaságos üzemeltetés, a skálázhatóság, a hatékonyság és a gyorsaság.
https://shiwaforce.r.worldssl.net/wp-content/uploads/2018/09/cloud.png
AWS, Google Cloud Platform, Microsoft Azure

Éles rendszerek üzemeltetésében és az adatbázisok migrációjában releváns ügyféltapasztalattal rendelkezünk Amazon Web Services (AWS), Google Cloud Platform (GCP) és Microsoft Azure felhőben egyaránt.

Tudjod, hogyan költöztesd a felhőbe IT-infrastruktúrád?
Megmutatjuk, mi hogyan csináljuk

Hívj minket bizalommal!

Reisinger Gábor
Business Development Lead
Tömpe Zsolt
Tömpe Zsolt
Senior Sales Manager
Mádi Gábor
Head of Agile Tools & Infrastructure
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale