fbpx
Megoldásaink
A legnagyobbak minket választanak, mert tudjuk, hogyan kell jól és gyorsan reagálni a változásokra. Jövőálló megoldásaink agilis választ adnak a digitális kor kihívásaira.

Nagy- és középvállalati megoldások

A Shiwa8 tartalomkezelő (CMS) termékcsaládot egyéni igényekre szabjuk, és egyedi alkalmazásokat fejlesztünk a legfrissebb technológiákat adaptálva. Agilis megoldásaink könnyen integrálhatóak és rugalmasan alakíthatók a folyamatosan változó ügyféligényeknek megfelelően.
shiwa-7 CMS
Shiwa Ecosystem
A Shiwa termékcsaládot évtizede lojális nagyvállalati ügyfélkör használja. A CMS-család moduláris, elemei gyorsan és problémamentesen illeszthetők a már meglévő nagyvállalati infrastruktúrákhoz. Felhasználóik számára egységes arculatot és könnyű kezelhetőséget biztosítanak, a háttérrendszerek felé pedig az elvárt, kiszámítható biztonságot nyújtják.
Milyen típusú weboldalakat fejlesztünk?
 • vállalati weboldalak
 • portálok, landing page-ek, microsite-ok, blogok
 • reszponzív weboldalak, mobilra optimalizált, adaptív weboldalak
 • partnerportálok
 • intranet portálok
 • ügyfélportálok
 • webshopok
 • egyedi funkciók (CRM, lead gyűjtő, űrlapkezelés, kérdőívek)
 • egyedi alkalmazások (online chat, chatbot, térképes kereső)
 • e-learning modulok

Nagyvállalati CMS szoftvercsalád

A több mint 10 éve folyamatosan fejlesztett Shiwa CMS termékcsalád egyszerre garantál szabadságot és biztonságot partnereinknek. Használatával az oldalak megtervezése egyszerűbb, a tartalmak szerkesztése átláthatóbb és rugalmasabb. A többcsatornás publikáció folyamata lerövidül, így a megfelelő tartalom a megfelelő helyre kerül.

Digitális transzformáció

A digitalizáció nyertesei csak azok a vállalatok és vezetők lehetnek, akik elsajátították a villámgyors alkalmazkodás képességét. Digitális transzformációs partnerként felkészülten segítjük ügyfeleinket a megfelelő eszközrendszerek kiépítésében és bevezetésében, amely vállalkozásaikat a versenytársak elé helyezi.
Oktatás, tanácsadás
Konzultatív támogatást adunk vállalatod sikeres agilis működéséhez az előkészítéstől a bevezetésen és tréningeken át az agilis infrastruktúra és szervezeti működés folyamatos fejlesztéséig.
Atlassian logo
Jira, Confluence, Bitbucket = Atlassian
Hivatalos Atlassian partnerként a licenc értékesítés mellett felmérjük vállalatod igényeit, oktatjuk és testreszabjuk csapataid számára az agilis fejlesztés teljes eszköztárát.
DevOps
Agilis infrastruktúra fejlesztés: konténerizált megoldások a skálázható, gyors és költséghatékony alkalmazás üzemeltetésért. Docker konténerekkel, Kubernetes / Openshift platformon.

StatusApp - Mindennapi agilitás

Tudd meg 30 másodperc alatt, kinek milyen napja volt, hogy haladt a munkával, tedd hatékonyabbá csapatod, vállalatod működését! A HR KOMM és Employer Branding díjakkal elismert StatusApp elősegíti a szervezet agilis működését és hozzájárul a munkavállalói elégedettség javításához, a fluktuáció csökkentéséhez.
statusapp
StatusApp
A StatusApp használatával radikálisan lecsökkenthető a problémák felismerésétől a megoldásig tartó idő.

A munkatársak a munkanap végén 3 célzott kérdés megválaszolásával lehetővé teszik, hogy a menedzsment akár naponta javítson a vállalat működésén. A pánik gomb segítségével a kollégák azonnali szakmai vagy vezetői segítséget kérhetnek, ha valami akadályozza őket a hatékony munkavégzésben. A riportok kimutathatóvá teszik a munkatársak motiváltságának változásait, így előre jelezhetővé válik a munkatársak pozíció-, vagy munkahelyváltási szándéka.
 • napi visszajelzések
 • social media funkciók
 • belső kommunikációs felület
 • riportok, összegzések
 • continuous improvement
 • employee engagement

Egyedi frontend megoldások

Testreszabott, egyedi megoldásokkal bővítjük nagyvállalati ügyfeleink már meglévő rendszereit. Évtizedes tapasztalattal segítünk, hogy a digitális világból még több kézzelfogható sikert tudjon felmutatni.
Egyedi alkalmazásfejlesztés
A legfrissebb technológiák tapasztalatával rendelkezve innovatív online alkalmazásokat készítünk, rugalmasan alkalmazkodva partnereink üzleti igényeihez.
Milyen típusú alkalmazásokat fejlesztünk?
 • egyedi funkciók (lead gyűjtő, űrlapkezelés, kérdőívek)
 • egyedi alkalmazások (online chat, térképes kereső)
 • e-learning modulok
Egyedi alkalmazásfejlesztés
https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2018/09/group-397.png

Naprakész szakmai felkészültség

Fejlesztőink otthonosan mozognak több programozási nyelvben is, legyen szó HTML5-ről, CSS3-ról, PHP-ról, a megbízható és biztonságos Java-ról, vagy a könnyedebb Node.js, Vue.js és Angular.js keretrendszerekről.
https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2019/08/alkalmazott-technologiak.png

Friss technológiák

Felhő alapú infrastruktúrákat építünk ki, mert a felhasználói igényeknek megfelelően skálázhatók, gazdaságosan és biztonságosan üzemeltethetők. A legfrissebb konténzerizációs és microservices technológiákkal partnereink aktuális üzleti igényei szerint költöztetjük a felhőbe ügyfeleink már meglévő rendszereit. Új projektekben a teljes infrastruktúrát megtervezzük, bevezetjük és szükség szerint üzemeltetjük is.
https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2018/09/repeat.png
Folyamatos szállítás, biztonság, minőség
A gyakori, kismértékű változtatások lehetővé teszik a komplex nagyvállalati szoftverarchitektúrák rugalmas, ugyanakkor biztonságos kezelését. Egyszerűen indítható az élesítési folyamat, egy kattintással visszaállítható a korábbi verzió.
https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2018/09/rotate-ccw.png
Lean Startup
A világsikerű, agilis és lean módszertanokon alapuló termékfejlesztési metódus valós ügyféligényekre alapozott, gyors, rugalmas és költséghatékony digitális termék- és szolgáltatásfejlesztést tesz lehetővé akár nagyvállalati projektek esetén is, tartós lépéselőnyhöz juttatva partnereinket.
https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2018/09/shield.png
Bimodal IT
Akár a stabilitás, akár a gyors és rugalmas teljesítés a fő ügyfélérték, mi mindkettőben kiváló referenciákkal rendelkezünk. Egyaránt otthonosak vagyunk a hagyományos, negyedéves nagyvállalati működésben és az agilis, rövid fejlesztési ciklusokban, ügyfélértéket teremtő projektekben.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development