Nagy- és középvállalati megoldások
A Shiwa7 a nagyvállalatok részére ajánlott eCMS rendszer, amely egyszerű kezelhetőséggel, szigorúan betartandó vállalati arculat alapján biztosítja az egységes, professzionális online megjelenést internet, intranet és extranetes környezetben egyaránt. Könnyen illeszthető meglévő vagy cloudban futó backend rendszerekhez.
Web- és szoftverfejlesztés
Nem csak okos, csinos is. A felhasználói élmény (UX) és felület (UI) tervezésével vezérelt egyedi szoftverfejlesztés, melyet agilis, iteratív módszertanunk alkalmazása támaszt alá. Szoftverfejlesztő csapataink rutinosan dolgoznak klasszikus nagyvállalati, agilis startup és bimodal IT környezetekben.
Webdesign, UI, UX
Dedikált designer-divízió dolgozik azon, hogy ügyfeleink webes arculata szerethető, modern és könnyen használható legyen. A design kialakítását követően a legújabb technológiák felhasználásával mobilbarát oldalakat készítünk.
Mobil alkalmazások
Natív mobilalkalmazásokat fejlesztünk iOS, Android és Windows platformokra, melyeket hagyományos, vagy felhőben működő háttérrendszerekhez integrálunk.

Hívjon minket bátran!

Földházi Csaba
Operatív Igazgató
Egri Dénes
Key Account Manager
Fazekas Zénó
Key Account Manager
Gelencsér Mónika
Key Account Manager

Minőség, ami megtérül

MOBIL, WEB, ARCULAT

Válasszon a cégére alakítható, testreszabott webes megoldásaink közül, vagy találjunk ki közösen egy Önnek megfelelőt!

Teljes körű – a legkorszerűbb technológiákkal készülő – webes szolgáltatásokat biztosítunk, valamint offline és online céges arculat kialakítása is a profilunk része.

Írjon nekünk!
hello@shiwaforce.com
+36 (1) 392-4000
1123 Budapest
Alkotás utca 17-19.