fbpx
Lean Startup
A lean gyártás tapasztalataira építve a Lean Startup forradalmian új menedzsmentmódszert kínál. Arra biztatja az innovatív vállalkozókat – cégmérettől függetlenül –, hogy ne dőljenek be a hiúsági mutatóknak, inkább a tényleges előrehaladást mérjék, és mielőbb derítsék ki, mit is akarnak valójában az ügyfelek.

Startup szellemiség

Bizonytalanság, technológia, innováció, szakértelem és fenntarthatóság

Eric Ries szerint a startup olyan vállalkozás, amelynek célja új termék vagy szolgáltatás létrehozása szélsőségesen bizonytalan feltételek között. Ez ugyanúgy igaz a garázsában szerencsét próbáló egyéni vállalkozóra, mint a Fortune 500-as egyik vállalatának tárgyalótermében összegyűlő rutinos szakemberekre. Hiszen ugyanaz a küldetésük: át kell hatolniuk a bizonytalanság ködén, hogy megtalálják a fenntartható vállalkozáshoz vezető sikeres utat.

https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2020/05/agile-coach-03.png
Általános Lean Startup képzés
A 2 napos képzés során a résztvevőkkel megismertetjük a Lean Startup alapfogalmait, az MVP lehetőségét és a validáció fontosságát.

Kapcsolódó tréningeink, termékeink

A Lean Startup módszer

Avagy hogyan tegyük ötleteinket sikeressé és fenntarthatóvá egyben?

A Lean Startup metodológiával egy amerikai vállalkozó, blogger, üzleti és termékstratégiai tanácsadó, Eric Ries rukkolt elő 2008-ban. Az új módszertan alapja egy teljesen új megközelítés: folyamatos innováció, alkalmazkodás és tesztelés annak érdekében, hogy a vállalat valódi értéket teremtsen a fogyasztói számára. Ez a módszer lehetővé teszi a stratupok számára, hogy a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb módon elégítsék ki a folyamatosan változó fogyasztói igényeket.

https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2020/06/leanstartup02.png
Eric Ries: Lean Startup
Szeretünk tanulni és másokat is fejlődésre inspirálni, ezért támogatjuk kiemelkedő szakkönyvek magyar nyelvű kiadását. Olvasd el!

Várjuk megkeresésed!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development