fbpx
Lean Startup
A lean gyártás tapasztalataira építve a Lean Startup forradalmian új menedzsmentmódszert kínál. Arra biztatja az innovatív vállalkozókat – cégmérettől függetlenül –, hogy ne dőljenek be a hiúsági mutatóknak, inkább a tényleges előrehaladást mérjék, és mielőbb derítsék ki, mit is akarnak valójában az ügyfelek.

Startup szellemiség

Bizonytalanság, technológia, innováció, szakértelem és fenntarthatóság

Eric Ries szerint a startup olyan vállalkozás, amelynek célja új termék vagy szolgáltatás létrehozása szélsőségesen bizonytalan feltételek között. Ez ugyanúgy igaz a garázsában szerencsét próbáló egyéni vállalkozóra, mint a Fortune 500-as egyik vállalatának tárgyalótermében összegyűlő rutinos szakemberekre. Hiszen ugyanaz a küldetésük: át kell hatolniuk a bizonytalanság ködén, hogy megtalálják a fenntartható vállalkozáshoz vezető sikeres utat.

https://shiwaforce.r.worldssl.net/wp-content/uploads/2020/05/agile-coach-03.png
Általános Lean Startup képzés
A 2 napos képzés során a résztvevőkkel megismertetjük a Lean Startup alapfogalmait, az MVP lehetőségét és a validáció fontosságát.

Kapcsolódó tréningeink, termékeink

A Lean Startup módszer

Avagy hogyan tegyük ötleteinket sikeressé és fenntarthatóvá egyben?

A Lean Startup metodológiával egy amerikai vállalkozó, blogger, üzleti és termékstratégiai tanácsadó, Eric Ries rukkolt elő 2008-ban. Az új módszertan alapja egy teljesen új megközelítés: folyamatos innováció, alkalmazkodás és tesztelés annak érdekében, hogy a vállalat valódi értéket teremtsen a fogyasztói számára. Ez a módszer lehetővé teszi a stratupok számára, hogy a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb módon elégítsék ki a folyamatosan változó fogyasztói igényeket.

https://shiwaforce.r.worldssl.net/wp-content/uploads/2020/06/leanstartup02.png
Eric Ries: Lean Startup
Szeretünk tanulni és másokat is fejlődésre inspirálni, ezért támogatjuk kiemelkedő szakkönyvek magyar nyelvű kiadását. Olvasd el!

Várjuk megkeresésed!