Kovach Anton

A „felhasználóbarát” nekem önmagában nem elég. Akkor vagyok igazán elégedett, ha a legbonyolultabb alkalmazást is sikerül úgy tálalnom, hogy az közérthetően és emberközeli módon kínálja fel a hatékonyabb megoldást.

Amikor 1993-ban Tiszabecsnél átléptem a magyar határt, tudtam, hogy a sikerem kizárólag azon múlik, mennyire tudok alkalmazkodni a folyamatosan változó körülményekhez. A mai napig ez a filozófia határozza meg az életemet, sőt az alkalmazkodóképesség lett a központi eleme a cégemnek és a cégem termékeinek is.

kovach_anton-590x330

A siker titka tehát a folyamatos alkalmazkodás.

Ez teszi lehetővé számunkra, hogy – az ügyfelek folyamatosan változó igényeit szem előtt tartva – a magyar piacon szokatlanul hosszú távú együttműködéseket alakítunk ki partnereinkkel.

A specifikációk egy fejlesztés utolsó fázisáig is folyamatosan változnak. Lehet akármilyen hosszú egy projekt, az ügyfél elégedettsége végül azon fog múlni, hogy van-e lehetősége a program átadása után is átszínezni az OK gombot. Mi mindenkinek megadjuk ezt a lehetőséget.

 Az agilitás segített abban, hogy olyan céget építsek fel, amelyben a munkatársaim kreatívak, maximalisták, és élvezik a kihívásokat.

Az agilis fejlesztés olyan, mint a női öltözködés: soha nem végleges, de az adott pillanatban mindig tökéletesen megfelel az adott helyzetnek.

Siva a pusztítás és az újrateremtés indiai istene. Azt a szemléletet szimbolizálja, amiben hiszünk: a hatékonyságot és a teremtő erőt, amit a csapatunk alkalmazásai a felhasználók kezébe adnak.

 A „felhasználóbarát” nekem önmagában nem elég. Akkor vagyok igazán elégedett, ha a legbonyolultabb alkalmazást is sikerül úgy tálalnom, hogy az közérthetően és emberközeli módon kínálja fel a hatékonyabb megoldást. Minden vállalkozás arra törekszik, hogy az erősödő versenyben megtartsa az ügyfeleit és egyre magasabb szinten szolgálja ki igényeiket. A ShiwaForce ehhez megbízható, emberközpontú megoldásokat kínál. Az IT világa sokak számára fekete-fehér, bináris, egyesek és nullák sorozata, de akárhonnan nézzük, lényege végső soron maga az ember.