fbpx
Kovach Anton
Kovach Anton a több mint két évtizedes nagyvállalati ügyféltapasztalattal rendelkező, 110 fős, startup szellemiségű vállalat, a ShiwaForce.com Zrt. alapító-vezérigazgatója, a hazai agilis közösség elismert és aktív tagja.
Kovach Anton
„Amikor 18 évesen Tiszabecsnél átléptem a magyar határt, hogy a BME-n tanulhassak, tudtam, hogy a sikerem kizárólag azon múlik, mennyire tudok alkalmazkodni a folyamatosan változó körülményekhez. A ma vállalatszervezési csodaszernek tartott agilitás hétköznapi, természetes képességünk, csak az útjában álló akadályokat kell eltávolítanunk. Ez a vezérlő elv áll a cégem és az általunk fejlesztett termékek, szolgáltatások középpontjában.”

Üzleti agilitás és innováció

A technológia hatalmas ugrásokkal fejlődik, egyre gyorsabb ütemben változtatja meg életünket. Mindig készen kell álljunk a változásra. Az ügyféligényekhez való gyors alkalmazkodás a legfontosabb kihívás, aminek meg kell feleljünk a digitális korban.
Digitális transzformáció
Felhasználói élményt készítünk digitális szolgáltatásokhoz. Két évtizedes nagyvállalati ügyféltapasztalattal segítjük partnereink digitális üzletfejlesztési projektjeit.
Agilis tanácsadás és coaching
A ShiwaForce saját fejlesztésű, agilis és lean menedzsment módszertani innovációja piaci versenyelőny, nemzetközi és hazai elismerést hozott a vállalat számára.
DevOps és konténertechnológia
Nagyvállalati agilis IT infrastruktúra fejlesztés tanácsadás és oktatás felsőfokon. Docker konténerek, Kubernetes vezénylés, Openshift platformon.
"A ShiwaForce-ban évek óta természetes agilitás elérte a nagyvállalatokat. Büszke vagyok rá, hogy munkatársaimmal hozzájárulhatunk sikeres átalakulásukhoz, és megmutathatjuk, hogyan működtethető eredményesen az agilitás." Kovach Anton

Média

Kovach Anton legfrissebb videói agilitásról, Docker és Kubernetes konténerizációról

Oktatási tevékenység

Anton évtizedes tapasztalattal rendelkező nagyvállalati felsővezetői agilis tréner, mentor és coach. A Neumannn János Egyetem, tiszteletbeli egyetemi tanára, 2010 óta a Kürt Akadémia rendszeres oktatója, előadója.
Docker

Docker

IT-téren olyan modern szoftverekre és infrastruktúra architektúrákra van szükségünk, amelyek az alkalmazások telepítésére és futtatására Docker konténereket használnak. A Docker konténerek az alkalmazásokat leválasztják az alapjukként szolgáló infrastruktúrától és szoftvercsomagoktól, így gyorsabban telepíthetőek és frissíthetőek.

Kubernetes

A Kubernetes a konténerizált alkalmazások telepítéséhez, futtatásához és kezeléséhez szükséges eszköz, ami mindezt irányítja, és a különböző infrastruktúrákhoz és komponensekhez illeszti és skálázza. A Kubernetes segítségével a konténerizált alkalmazások telepítése, futtatása és kezelése a legkülönbözőbb infrastruktúrákon megvalósítható az illeszkedő alkalmazásokkal való párosítás és skálázhatóság mellett.

Neumann János Egyetem

A DevOps, az agilis szoftverfejlesztés és a mikroszolgáltatások hozzásegítenek ahhoz, hogy megfeleljünk az egyre gyorsabb kiszolgálást sürgető ügyféligényeknek. Az agilis működéshez - többek között - megfelelő infrastruktúrát is kell biztosítsunk. Anton lőadásaiból a felhő alapú szolgáltatások és platformok működését ismerhetik meg a hallgatók

Kürt Akadémia - Agilis tréningek

Anton 2010 óta a Kürt Akadémia rendszeres vendégelőadója a vállalati agilitás és digitális transzformáció képzéseknek. Te is találkozhatsz vele az Agilis vezetők a digitális korban nyílt képzésen és az agilis témában szervezett meetup-okon.

Díjaink, elismeréseink

Értékes visszajelzéseket gyűjtünk, nem csak ügyfeleinktől

Konferenciák, események, nagyvilág

Szeretünk tanulni, és tapasztalatainkat szívesen megosztjuk.

Rólunk írták

ShiwaForce a médiában
Hibrid chat megoldásunkat Földházi Csaba mutatta be a Portfolio Banking Technology konferencián, beszámoló az eseményről.
A HRKOMM-nyertes pályázatok között agilis visszajelzésküldő alkalmazásunk, a StatusApp is helyet kapott lapban.
Rendhagyó ajándékkal leptük meg 2018 karácsonyán partnereinket, egy egész kötetnyi mesében mutattuk be, hogyan működik az agilitás.
Kovach Anton vezérigazgató nyilatkozott a pénzintézeti szektor agilis átalakulásának lehetőségeiről.
A cikkből megismerheted a Shiwaforce nagyvállalati tartalomkezelő rendszerét és a hozzá kapcsolódó termékcsaládot, illetve agilis vállalati működést segítő alkalmazásunkat, a StatusApp-ot.
A lap ezúttal arról kérdezte Kovach Anton vezérigazgatót, hogyan sikerült megvalósítani a tavalyi vállalásokat és milyen új tervekkel készülünk a 2019-es évre.
A Haszon magazin szeptemberi címlapsztorijában Kovach Anton vezérigazgatót a ShiwaForce.com sikertörténetének legfontosabb menedzsment döntéseiről kérdezték.
A márciusi nagyinterjúban Kovach Anton vezérigazgató agilitásról és konténertechnológiáról osztotta meg gondolatait.
A magyar startupokat bemutató Ötletgazdag c. műsorban megmutattuk, hogyan dolgozunk.
A ShiwaForce.com 2018-as célkitűzéseiről, fejlődéséről és sikereiről beszélgettek a lap újságírói Kovach Anton vezérigazgatóval.
Röjtökmuzsajon, a 32. Vezérigazgató Találkozón adták át csütörtök este az Év Vezérigazgatója díjjal járó elismeréseket.
A ShiwaForce dolgozói munkaidő után otthon meséket írtak és gyerekeikkel rajzoltak. Most mesekönyv készült a közös történetekből.
Az iskolapadból soha nem lehet kinőni, és szerencsére egyre több az olyan izgalmas képzés, amit munka mellett is elvégezhetsz
Scrum Poker nevű fejlesztésükkel magyar fejlesztő csapat nyerte a JIRA nevű projektmenedzser-szoftver cége, az...
Scrum Poker nevű fejlesztésükkel egy magyar fejlesztő csapat nyerte az Atlassian, a világ egyik legnépszerűbb agilis fejlesztési feladatok menedzselésére használt
Scrum Poker nevű fejlesztésükkel egy magyar fejlesztő csapat nyerte az Atlassian, a világ egyik legnépszerűbb agilis fejlesztési
Magyar fejlesztőcsapat fejlesztett virtuális megoldást az agilis szoftverfejlesztés nehézségeire. A magyar ShiwaForce Inc. csapata