fbpx

A tisztelet ereje – regény a lean szemléletű vezetésről

Michael Ballé és Freddy Ballé

Ha szeretnéd elolvasni ezt a könyvet, gyere hozzánk dolgozni!

Melyek azok a vezetői titkok, amelyekkel a lean ígéreteit valóra lehet váltani? Michael és Freddy Ballé most felfedi, hogy a vezető szervezetek miképp használják a lean gyakorlatát a tartós siker elérésének érdekében, s milyen jól bevált eszközöket és technikákat vetnek be az emberek fejlesztésében.

A regény meggyőzően mutatja be, hogyan lehet egy vállalkozást növekedési pályára állítani azzal, hogy az emberekre összpontosítunk. A történetben Andy Ward sensei Jane Delaney vezérigazgatót tanítja meg arra, hogyan vesse be tudatosan a lean vezetési eszközöket a személyes kompetenciái fejlesztésére, és miként érje el, hogy vállalata céltudatosan és folyamatosan fejlessze a mindennapi munkavégzést. Jane felismeri: ahhoz, hogy másokat megváltoztasson, először önmagát kell megváltoztatnia. A feladat nem az, hogy pusztán alkalmazza a lean elveket, hanem az, hogy saját maga is lean szemléletű vezetővé váljon.

Ismerje meg Ön is azokat az elveket, melyek által az embereket hatékonyan lehet fejleszteni a folyamatelvűség segítségével! Tudjon meg Ön is szinte mindent a tiszteleten alapuló vezetés működéséről! Ez a fajta vezetés a szervezet minden egyes szintjét érintő problémamegoldások, a kérdezésalapú mentorálás és a technikai készségek fejlesztése által köti össze a vevőket és a munkavállalókat.

 

Ha szeretnéd elolvasni ezt a könyvet, gyere hozzánk dolgozni!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development