fbpx
ISO Minőségpolitika
A ShiwaForce.com Zrt. a tartalomkezelő és viselkedésalapú online megoldások piacának egyik leggyorsabban növekvő vállalata. Tevékenységünk meghatározó eleme az innovatív technológiák és azokhoz illeszkedő, agilis fejlesztési módszertan használata. Társaságunk a megbízói igényeknek, valamint a törvényi követelményeknek való lehető legmagasabb szintű megfelelés érdekében minőségirányítási rendszert hozott létre és működtet.

 

Hisszük, hogy az általunk nyújtott megoldások jelentősen javítják megbízóink hatékonyságát és jövedelemtermelő képességét. Célunknak tekintjük, hogy ne csak kövessük, hanem előzzük meg, keltsük fel a felhasználói igényeket.

A megbízói igények legteljesebb kielégítése mellett törekszünk a költségek csökkentésével a versenyképesség javítására, megbízóink és más érdekelt felek bizalmának megszerzésére és megtartására. Számunkra a megbízóink követelményeinek való folyamatos megfelelésre való törekvés azt jelenti, hogy

  • állandó kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk,
  • munkatársainkat folyamatosan képezzük,
  • megbízóink elvárásainak megfelelően eszközparkunkat folyamatosan fejlesztjük,
  • a munkákat érintő jogszabályi, megbízói, szabványi követelményeket figyelemmel kísérjük, törekszünk azok követelményeinek maximális betartására, melyet működésünk rendszeres, független felülvizsgálata is támogat.

Az ügyfélközpontúság számunkra azt jelenti, hogy tevékenységünket belső szabályzataink, szerződéseink és jogszabályi kötelezettségek figyelembe vételével, megbízóinkkal hosszú távú partneri kapcsolatra törekedve végezzük. Magasan képzett munkatársaink lojalitása a minőségi munkavégzésre vonatkozó célkitűzéseink hatékony megvalósításának alapja, ezért irányítási rendszerünket dolgozóink együttműködésével folyamatosan tökéletesítjük.

A fenti irányelvek iránti elkötelezettséget szállítóinktól és alvállalkozóinktól is elvárjuk, hogy tevékenységükkel hozzájáruljanak céljaink eléréséhez.