fbpx
Intranet
Az Intranet, internet-protokollt használó számítógép hálózat, melyet a vállalatok, cégek vagy szervezetek belső használatára tartanak fent, a külvilág felé zárt, vagy csak átjárón illetve tűzfalon keresztül érhető el, ami a külső kapcsolatait szabályozza, illetve védelmet nyújt a belső rendszerek és a vállalati adatforgalom számára.

Mi az intranet?

Az intra jelentése valamin belül. Amíg az internetet bárki használhatja, addig az intranet sokszorosan védett belső hálózat és csak az arra jogosultaknak van hozzáférése, a megfelelő jelszavakkal.

Minél nagyobb egy szervezet, annál nehezebb az alkalmazottak számára közérdekű információkat eljuttatni. Elsősorban erre szolgál megoldásként az intranet portál. Ezen felül rendkívül sok funkcióval el lehet látni, annak érdekében, hogy elősegítse a céges belső kommunikáció hatékonyságát: cégen belül csoportok nyílt beszélgetést folytathatnak, megoszthatják egymással tudásukat, a különböző társosztályok naprakész információval tehetnek ki a felületen és nem utolsó sorban a vezetők is építhetik a kapcsolatokat az alkalmazottakkal. Az intranet egy hatalmas információforrás, amit a hatékony munkavégzéshez használhatunk, lehetnek fent képek, űrlapok, különféle dokumentumok, akár csoportok, felelősök, elérhetőségek, teendőlisták.

https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2020/06/photo-of-woman-using-her-laptop-4100942.jpg
Nagyvállalati CMS szoftver megoldás
A több mint 10 éve folyamatosan fejlesztett Shiwa CMS termékcsalád egyszerre garantál szabadságot és biztonságot partnereinknek.

Kapcsolódó tréningeink, termékeink

Miért jó?

Az intranet egy hatékony eszköz, mely elősegíti az alkalmazottak elkötelezettségét, egyszerűsítheti a vállalat belső kommunikációját és folyamatait.
Előnyei

Az intranet rendkívül sokoldalú és az egyik fő érv lehet mellette, a dolgozói elégedettség növelése is tekintve, hogy a vállalati kultúrát is életre kelti, az alkalmazottaknak könnyebb lesz megérteni a célkitűzéseket, a vállalat motivációját, ezáltal pedig a szervezet részének érezheti magát. Új kollégák érkezésekor nagyon hasznos lehet neki az on-boardingja kapcsán, hiszen az információkat egy helyen találja, ez elősegíti a gyors felzárkózást, hamar megismerheti új munkatársait és azonnali betekintést nyer a vállalati kultúrába. Ha a folyamatosan frissített szervezeti ábra is helyet kap az intraneten, ezáltal egyértelmű a vállalat felépítése és az alkalmazottak mindig tudják, ki milyen pozícióban dolgozik. Amennyiben a felületre egy jól működő chat-et is teszünk, könnyebbé varázsolhatjuk, felgyorsíthatjuk a belső kommunikációt.

https://www.shiwaforce.com/wp-content/uploads/2020/06/focused-worker-using-laptop-in-office-lobby-4173263-1.jpg
Shiwa Chat és Chatbot megoldás
Kontakt center hatékonyan. Interaktív Chat alkalmazásunk elősegíti az operátori erőforrások optimalizálását, a Chatbottal automatizálható az ügyfélkommunikáció.

Várjuk megkeresésed!

Reisinger Gábor
Head of Sales Operations
Földházi Csaba
Director of Agile at Scale
Bujanovics Rudolf
Head of Business Development