fbpx
Üzleti beszélgetések
Történetek a vállalati agilis transzformációról

Biztonság, munka, hely | S02EP1

Hol van otthon a hibrid csapatod?

Egy gyárnál könnyen értelmezhető a biztonságos munkahely kifejezése. De mit jelent ez egy iroda esetében? Milyen a jó iroda? Miért kell egyben látni a fizikai tereket és a digitális rendszereket egy fehérgalléros munkahelyen? Mire kell figyelni, amikor átalakítjuk főleg akkor, amikor épp a hibrid a menő?

Erről beszélget Földházi Csaba, a ShiwaForce partnerigazgatója két vendégével: Végvári Zsuzsival, aki az OFFISEVEN tulajdonosaként munkakörnyezeti tanácsadással foglalkozik és irodák átalakítását tervezi meg, nemrégiben éppen egy 1000 négyzetméteres teret kellett újraálmodnia. Beszélgetőtársa Mádi Gábor, a Shiwaforce IT fejlesztési igazgatója, aki nem csak a technológiai kérdésekben jeleskedik, de a ShiwaForce irodafelújítás projektjének gazdája is volt, sőt, többször kérték már fel nagyvállalatok agilis munkakörnyezet kialakításához őt is tanácsadónak.

Vendégeink

Földházi Csaba
Partnerkapcsolati igazgató | ShiwaForce
A ShiwaForce Agile at Scale divíziójának vezetője. Az agilis módszertani bevezetőktől a rendszeres tréningekig, néhány fős teamektől a nagyvállalati közép-és felsővezetőkön át nemzetközi egyetemista csoportokig sokféle összetételű és mélységű oktatást szervez és vezet évek óta. Nemzetközi Scrum Master és SAFe minősítéssel rendelkezik.
Végvári Zsuzsi
Társalapító, tulajdonos | OFFISEVEN
Közgazdász, a hatékony munkakörnyezet elkötelezett híve, OFFISEVEN társalapító. Sok éven át dolgozott munkavállalóként, menedzserekkel és vezetőkkel együtt, tanácsadói pozícióban támogatott cégeket. Közel 200 sikeres projektet kísért végig, többek között az ICT szektorban.
Mádi Gábor
CIO | ShiwaForce
A ShiwaForce IT fejlesztési igazgatója. Banki és telekommunikációs projektek Product Ownereként évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Agilis módszertanokat, az Amazon Web Services-t, és az Atlassian termékcsalád használatát oktatja. Találkozhatsz vele egyetemi oktatóként és az Udemy-n is. AWS Solution Architect és Atlassian Certified minősítéssel rendelkezik.