fbpx
Üzleti beszélgetések
Történetek a vállalati agilis transzformációról

A purpose nem divat | S02EP04

Így lesz a jó márkából fenntarthatón divat

Ebben az epizódban kilépünk a megszokott üzleti-technológiai témakörből, és azt firtatjuk, hogy a digitális korban tulajdonképpen mit is jelent a márka, megváltoztak-e a hagyományos alapszabályok, illetve megnézzük hogyan járul hozzá az üzleti eredményhez, ha jól meg tudja a vállalat fogalmazni a céljait, értékeit.

Erről beszélget Földházi Csaba, a ShiwaForce partnerigazgatója két vendégével. Szabó Bélával, a Magyar Telekom márka és kommunikációs igazgatójával, aki arról indított szakmai értekezést, hogy van-e élet a purpose után. Illetve Dojcsák Dániellel, a ShiwaForce kommunikációs vezetőjével, aki az elmúlt években sokat tett azért, hogy a b2b kommunikáció kilépjen a megszokott silóiból.

Vendégeink

Földházi Csaba
Partnerkapcsolati igazgató | ShiwaForce
A ShiwaForce Agile at Scale divíziójának vezetője. Az agilis módszertani bevezetőktől a rendszeres tréningekig, néhány fős teamektől a nagyvállalati közép-és felsővezetőkön át nemzetközi egyetemista csoportokig sokféle összetételű és mélységű oktatást szervez és vezet évek óta. Nemzetközi Scrum Master és SAFe minősítéssel rendelkezik.
Szabó Béla
Márka és kommunikációs igazgató | Magyar Telekom
A telekommunikációs iparágban a Vodafone magyarországi és londoni székhelyű globális szervezeténél dolgozott márkaépítésért és marketing kommunikációért felelős vezetőként. Többek között az ő nevéhez köthető a szolgáltatók mobilhálózatának új iparági témaként való felépítése. A Telekomhoz a DDB-ből csatlakozott, ahol Stratégiai és Innovációs Igazgatóként elsősorban az ügyfelek márkáinak és üzleti tevékenységének új területekre való bevezetése volt fő feladata.
Dojcsák Dániel
Marketingkommunikációs igazgató | ShiwaForce
A Shiwaforce teljes portfolióját figyelembe vevő kommunikációs és tartalomstratégia kialakításáért és fenntartásáért, üzleti narratíváinak fejlesztéséért felel. A cég üzleti-technológiai ökoszisztémában, eseményeken, digitális médiában való megjelenését gondozza.