fbpx
Üzleti beszélgetések
Történetek a vállalati agilis transzformációról

Nem utasít, nem dönt | S02EP03

De akkor, mit csinál egy mai CEO?

Sokszor beszéltünk már arról, hogy a jövő vállalatának miért is kell autonómiát adnia a munkavállalók kezébe. De akkor mi a vezérigazgató szerepe a digitális világban? És mi a feladata a menedzsmentnek? Mik az agilis vezető ismérvei?

Erről beszélget Földházi Csaba, a ShiwaForce partnerigazgatója két vendégével. Buslig Györggyel, a McKinsey Digital Studio Budapest venture leaderével, aki tanácsadóként 14 éve támogatja világszerte nagyvállalatok vezetőit a digitális újratervezésben, és Bodnár Bélával, a ShiwaForce vezérigazgatójával, aki az elmúlt 14 évben szintén banki-nagyvállalati transzformációs projektekben inspirálta ügyfeleit egy jobb digitális működés felé.

Vendégeink

Földházi Csaba
Partnerkapcsolati igazgató | ShiwaForce
A ShiwaForce Agile at Scale divíziójának vezetője. Az agilis módszertani bevezetőktől a rendszeres tréningekig, néhány fős teamektől a nagyvállalati közép-és felsővezetőkön át nemzetközi egyetemista csoportokig sokféle összetételű és mélységű oktatást szervez és vezet évek óta. Nemzetközi Scrum Master és SAFe minősítéssel rendelkezik.
Buslig György
Venture leader | McKinsey & Company
Bodnár Béla
CEO | ShiwaForce
2005-ben az IND Groupnál kezdte pályafutását Business consultantként, majd 2014-ben, mint Senior Vice President hagyta el a Misyst (Finastra).Nem sokkal később megalapította és vezérigazgatója lett a W.UP-nak, ami mára egy több mint 150 fős, magasan képzett fejlesztőkből álló, fintech megoldásokat szállító vállalattá nőtte ki magát. A ShiwaForce vezérigazgatói posztját 2022 januárjától látja el.