fbpx
Üzleti beszélgetések
Történetek a vállalati agilis transzformációról

Hipotézis vs. tény | 9. epizód

Csak te gondolod, vagy az ügyfél is bizonytíja?

Ha van egy termékötlet, akkor álljunk is neki, mert az irodában egy meetingen beleszerettünk? Mert úgy gondoljuk, hogy a flip chartra felírt érvek érvényesek, meggyőzőek, és az ügyfél is biztosan szeretni fogja? Vagy lássuk be, ezek csak hipotézisek, és támasszuk alá őket valódi tényekkel? Ha igen, hogyan? Honnan lehet megtudni, hogy valóban életképes-e, amit kitaláltunk? Hogyan sétáljunk oda az ügyfélhez, amikor még nincs is kész a tökéletes termék?

Erről és a lean startup módszerről beszélget Földházi Csaba, a ShiwaForce partnerigazgatója Vityi Péterrel, a Kürt Akadémia ügyvezetőjével, illetve Kovach Antonnal, a ShiwaForce vezérigazgatójával.

Vendégeink

Földházi Csaba
Partnerkapcsolati igazgató | ShiwaForce
A ShiwaForce Agile at Scale divíziójának vezetője. Az agilis módszertani bevezetőktől a rendszeres tréningekig, néhány fős teamektől a nagyvállalati közép-és felsővezetőkön át nemzetközi egyetemista csoportokig sokféle összetételű és mélységű oktatást szervez és vezet évek óta. Nemzetközi Scrum Master és SAFe minősítéssel rendelkezik.
Kovach Anton
Alapító, vezérigazgató | ShiwaForce
Évek óta felsővezetői tréningeken, konferenciákon és coach-ként osztja meg az agilitásról és a lean-módszertan alkalmazásáról szerzett vállalatvezetői tapasztalatait. Munkáját az ügyfelek évtizedes lojalitása mellett számos hazai és nemzetközi díjjal is elismerték.
Vityi Péter
CEO | KÜRT Akadémia
1994-ben került a Microsoft Magyarországhoz üzletág igazgatóként, felelős volt a nagyvállalatoknak nyújtot termékekért és szolgáltatásokért a stratégia kialakításáért és végrehajtásáért. 2001-től látta el a cég ügyvezető igazgatói posztját. Jelenleg a KÜRT Akadémia és egy startup vállalkozás vezetése mellett a Digitális Jólét Programhoz tartozó Digitális Export stratégia kialakításának szakmai vezetője.