fbpx
Üzleti beszélgetések
Történetek a vállalati agilis transzformációról

Transzformáció vs. káosz | 10. epizód

Így kerüld ki a fanatikusokat és a kerékkötőket agilisan

Arról már nagyon sokat beszéltünk, hogyan lehet jól csinálni az agilis transzformációt. Arról azonban kevés szó esett, hogy mi vezet tévútra. Milyen hibákat lehet elkövetni az agilis átalakuláskor? Miért ne higgyünk az agilis fanoknak? Ezeket járja körbe egy rendhagyó adásban Földházi Csaba, a Shiwaforce partnerigazgatója kollégáival, Kovách Anton vezérigazgatóval, és Dojcsák Dániel kommunikációs vezetővel.

A beszélgetéshez a muníciót pedig a Shiwaforce és a HVG közös kiadásában magyarul is megjelent szakkönyve: a Bain&Company globális tanácsadócég három vezetője, Darell Rigby, Sarah Elk  és Steve Berez   által írt hiánypótló mű, a “Csináljuk jól az agilitást! – Transzformáció káosz nélkül” adja.

Vendégeink

Földházi Csaba
Partnerkapcsolati igazgató | ShiwaForce
A ShiwaForce Agile at Scale divíziójának vezetője. Az agilis módszertani bevezetőktől a rendszeres tréningekig, néhány fős teamektől a nagyvállalati közép-és felsővezetőkön át nemzetközi egyetemista csoportokig sokféle összetételű és mélységű oktatást szervez és vezet évek óta. Nemzetközi Scrum Master és SAFe minősítéssel rendelkezik.
Kovach Anton
Alapító, vezérigazgató | ShiwaForce
Évek óta felsővezetői tréningeken, konferenciákon és coach-ként osztja meg az agilitásról és a lean-módszertan alkalmazásáról szerzett vállalatvezetői tapasztalatait. Munkáját az ügyfelek évtizedes lojalitása mellett számos hazai és nemzetközi díjjal is elismerték.
Dojcsák Dániel
Marketingkommunikációs igazgató | ShiwaForce
A Shiwaforce teljes portfolióját figyelembe vevő kommunikációs és tartalomstratégia kialakításáért és fenntartásáért, üzleti narratíváinak fejlesztéséért felel. A cég üzleti-technológiai ökoszisztémában, eseményeken, digitális médiában való megjelenését gondozza.