fbpx
Üzleti beszélgetések
Történetek a vállalati agilis transzformációról

Üzenet és üzemek | 5. epizód

A hétköznapok elvárásai formálják a céges kommunikációt

A vállalaton belüli kommunikáció létfontosságú a szervezet megfelelő működése érdekében, de nehéz jól csinálni.

Főleg most, amikor már a dolgozók térben és időben szétszóródtak és a közösségi média mintájára nem egy felülről lefelé ömlő információtengert várnak, hanem ők is hozzászólnának, egymással is kapcsolódnának. De milyen szempontokat kell figyelembe venni még? Melyik csatorna hatékony és melyik biztonságos? Erről beszélget Földházi Csaba, a ShiwaForce partnerigazgatója Pantl Péterrel, a MOL Csoport kommunikációs igazgatójával, illetve Hoffmann Bencével, a ShiwaForce vezérigazgató-helyettesével.

Vendégeink

Földházi Csaba
Partnerkapcsolati igazgató | ShiwaForce
A ShiwaForce Agile at Scale divíziójának vezetője. Az agilis módszertani bevezetőktől a rendszeres tréningekig, néhány fős teamektől a nagyvállalati közép-és felsővezetőkön át nemzetközi egyetemista csoportokig sokféle összetételű és mélységű oktatást szervez és vezet évek óta. Nemzetközi Scrum Master és SAFe minősítéssel rendelkezik.
Hoffmann Bence
Üzletfejlesztésért felelős vezérigazgató-helyettes | ShiwaForce
Ideje java részében új üzleti lehetőségek felkutatásán dolgozik, legfőbb feladata a külső üzleti szereplőkkel való kapcsolatépítés, kapcsolattartás, illetve sales és marketing folyamatok irányítása.
Pantl Péter
Kommunikációs igazgató | MOL Group
2020 szeptembere óta a Mol-csoport kommunikációs igazgatója. Előtte 5 évig a HELL Energy nemzetközi kommunikációs- és marketingigazgatója volt. Azt megelőzően csaknem 20 évet töltött a médiában, ahol különböző pozíciókat töltött be, többek között a Marquard Media Magyarország Kft. férfi életmód divíziójának tartalomigazgatója volt. A Szegedi Tudományegyetemen, média- és kommunikációs szakon végzett.